mariusz-ef Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 19:08 a to nie ty szukałeś ostatnio dobrego taniego blacharza i połówki previi do kupienia? Link Zgłoś
galtomone Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 19:27 Nie, ja nie... i jakos mi sie nie rzucilo w oczy na forum, zeby ktos szukal. Link Zgłoś
fuiio Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 23:27 Starzywa ludzie z forum juz Ci nie kupia. Teraz wszyscy kupuja nowe porzadne bryki citroena picasso na przyklad czy nowego scenika a japonskiej jednorazowki i to pewnie bardzo starej nikt nie chce. Link Zgłoś
galtomone Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 27.02.12, 08:20 Tak przypuszczam, niemniej jednak przekazanie informacji nie boli... a ze nie kazdego stac na nowego Galaxy czy Verso a dzieci i psa posiada to kto wie :-). Link Zgłoś
galtomone Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:30 Eee, co Ty! Jaka nuda... chyba nie sadzisz, ze kupie Paska w TeDeIku? :-) Ale jakos tak smutno.... bardzo lubilem to auto... :-( (to jeszcze jedno z tych, co maja "dusze"). Link Zgłoś
milos75 Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:35 Nie no, wiem co kupisz :-) Chodziło mi o nudę na forum, jednak Previa to był temat! No i szkoda, że nie udało Ci się skorzystać z trzeciego rzędu przed sprzedażą - byłem naprawdę zaskoczony jak to napisałeś. Więc teraz już możesz napisać z czystym sumieniem - czy ta Previa była Ci w ogóle potrzebna? ;-) Link Zgłoś
galtomone Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:57 Hmmm... I wakacje... 8 toreb, lozeczko turystyczne (zlozone co prawda ale zawsze), wozek terenowy (nie zlozony), szafka dla Cioci, fura zabawek... jakies inne piedoly... miejsce do II rzedu sie skonczylo :-) Za to niczego nam z domu nie brakowalo :-) Z tym 3 rzedem to przesadzam... kilka razy 7 osoby jechalo - super sprawa bo jak sie jedzie fajna ekipa to sie naprawde wesoly autobus robi.... A do tego komfort podrozoujacych w II rzedzie... nie do pobicia. I to ze sie dalo (pasazer z przodu) wstac i isc do dziecka z tylu, w kazdej chwili... super. Na pewno wielkosc tego auta nam nie przeszkadzala a to, ze nie bylo w 100% wykorzystane na codzien to inna sprawa. Link Zgłoś
galtomone Kosmos... 28.02.12, 14:10 Na swoj sposob kosmos... Przy tej ilosci aut na rynku gdzie wszyscy chca VW w TDI do 100 tys przebiegu sprzedanie benzynowego smoka, ktory sporo pali, jest egzotyczny w porownaniu do Sharanow i innych takich, z automatem w 3,5 dnia to chyba rekord :-) Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Kosmos... 28.02.12, 20:26 e tam, sprzedaż aut z większymi silnikami i z "automatami" rośnie Link Zgłoś
fuiio No to gratulacje 28.02.12, 22:07 W ramach przesiadki w coraz porządniejsze bryki będzie picasso czy raczej granvia 3.0 td na 4 buty pędzona? Link Zgłoś
galtomone Re: No to gratulacje 28.02.12, 22:12 Picasso???? Lepsze od Previi - toś dowcipem rzucil ;-) Jak juz faktycznie mialoby byc o klase lepiej to nie Granvia tylko Alphard ;-). A tak na powazeniej to MPV (na razie) nie. Teraz na celowniku male, niepozorne kombi. Nikt nie ukradnie, nikt nie zwroci uwagi, poganiac swiatlami nie polecam ;-) Link Zgłoś
fuiio Już się chciałem kłócić 29.02.12, 00:51 co do dyskredytowania picasso..az sobie przypomniałem ,że w międzyczasie zostałem "głównym" od Volvo więc moge polecić tylko S60. Jest świetne... Link Zgłoś
galtomone Re: Już się chciałem kłócić 29.02.12, 06:51 Aaaa... o chyba, ze tak. W tej systuacji S60 bije Previe na glowe pod kazdym wzgledem (i to kazda Previe!) :-) Link Zgłoś