Dodaj do ulubionych

Jakby ktoś szukal taniego MPV...

26.02.12, 16:23
... to moja Prevka jest do "wziecia" ;-).
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 19:08
      a to nie ty szukałeś ostatnio dobrego taniego blacharza i połówki previi do kupienia?
      • galtomone Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 19:27
        Nie, ja nie... i jakos mi sie nie rzucilo w oczy na forum, zeby ktos szukal.
    • fuiio Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 26.02.12, 23:27
      Starzywa ludzie z forum juz Ci nie kupia. Teraz wszyscy kupuja nowe porzadne bryki citroena picasso na przyklad czy nowego scenika a japonskiej jednorazowki i to pewnie bardzo starej nikt nie chce.
      • galtomone Re: Jakby ktoś szukal taniego MPV... 27.02.12, 08:20
        Tak przypuszczam, niemniej jednak przekazanie informacji nie boli... a ze nie kazdego stac na nowego Galaxy czy Verso a dzieci i psa posiada to kto wie :-).
    • galtomone Sprzedana ;-( 28.02.12, 12:57

• milos75 historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:05
        Nuda teraz będzie ;-(
        • galtomone Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:30
          Eee, co Ty!
          Jaka nuda... chyba nie sadzisz, ze kupie Paska w TeDeIku? :-)

Ale jakos tak smutno.... bardzo lubilem to auto... :-( (to jeszcze jedno z tych, co maja "dusze").
          • milos75 Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:35
            Nie no, wiem co kupisz :-) Chodziło mi o nudę na forum, jednak Previa to był temat! No i szkoda, że nie udało Ci się skorzystać z trzeciego rzędu przed sprzedażą - byłem naprawdę zaskoczony jak to napisałeś. Więc teraz już możesz napisać z czystym sumieniem - czy ta Previa była Ci w ogóle potrzebna? ;-)
            • galtomone Re: historyczna chwila :-) 28.02.12, 13:57
              Hmmm...
              I wakacje... 8 toreb, lozeczko turystyczne (zlozone co prawda ale zawsze), wozek terenowy (nie zlozony), szafka dla Cioci, fura zabawek... jakies inne piedoly... miejsce do II rzedu sie skonczylo :-)
              Za to niczego nam z domu nie brakowalo :-)

Z tym 3 rzedem to przesadzam... kilka razy 7 osoby jechalo - super sprawa bo jak sie jedzie fajna ekipa to sie naprawde wesoly autobus robi....

A do tego komfort podrozoujacych w II rzedzie... nie do pobicia. I to ze sie dalo (pasazer z przodu) wstac i isc do dziecka z tylu, w kazdej chwili... super.

Na pewno wielkosc tego auta nam nie przeszkadzala a to, ze nie bylo w 100% wykorzystane na codzien to inna sprawa.
    • galtomone Kosmos... 28.02.12, 14:10
      Na swoj sposob kosmos...
      Przy tej ilosci aut na rynku gdzie wszyscy chca VW w TDI do 100 tys przebiegu
      sprzedanie benzynowego smoka, ktory sporo pali, jest egzotyczny w porownaniu do Sharanow i innych takich, z automatem w 3,5 dnia to chyba rekord :-)
      • mariusz-ef Re: Kosmos... 28.02.12, 20:26
        e tam, sprzedaż aut z większymi silnikami i z "automatami" rośnie
        • galtomone Re: Kosmos... 28.02.12, 21:24
          Skad te dane???
          • fuiio No to gratulacje 28.02.12, 22:07
            W ramach przesiadki w coraz porządniejsze bryki będzie picasso czy raczej granvia 3.0 td na 4 buty pędzona?
            • galtomone Re: No to gratulacje 28.02.12, 22:12
              Picasso???? Lepsze od Previi - toś dowcipem rzucil ;-)
              Jak juz faktycznie mialoby byc o klase lepiej to nie Granvia tylko Alphard ;-).

A tak na powazeniej to MPV (na razie) nie. Teraz na celowniku male, niepozorne kombi.
              Nikt nie ukradnie, nikt nie zwroci uwagi, poganiac swiatlami nie polecam ;-)
              • fuiio Już się chciałem kłócić 29.02.12, 00:51
                co do dyskredytowania picasso..az sobie przypomniałem ,że w międzyczasie zostałem "głównym" od Volvo więc moge polecić tylko S60. Jest świetne...
                • galtomone Re: Już się chciałem kłócić 29.02.12, 06:51
                  Aaaa... o chyba, ze tak.
                  W tej systuacji S60 bije Previe na glowe pod kazdym wzgledem (i to kazda Previe!) :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka