Gość: Poll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:22 Na niego nie ma mocnych bez względu z której pozycji startuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zed nuuuda IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.06.04, 20:29 przez niego F1 stala sie nudna jak flaki z olejem Link Zgłoś
Gość: go Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 20:33 sam jestes flaki z olejem brawo SZUMI Link Zgłoś
Gość: Zed po co on startuje? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.06.04, 20:37 niech czeka na mecie z pucharem za 1 miejsce albo lepiej niech sie wogole nie pojawia tylko na koniec sezonu odbierze nagrode za mistrzostwo. Przynajmniej byly by jakies emocje w wyscigach. Link Zgłoś
Gość: Poll Re: nuuuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:36 Nie przez niego tylko przez to ze nikt inny nie może mu dorównać. Przecież to nie jego wina że jest nie do zajechania. Link Zgłoś
Gość: Zed nie mam pretensji do MS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.06.04, 20:39 jest najlepszy i nie ma co o tym dyskutowac. Mowie tylko osytuacji, ktora nie jest dla kibicow najlepsza, bo brak emocji w wyscigach zabija ten sport. Link Zgłoś
Gość: Poll Re: nie mam pretensji do MS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:41 Oczywiście też mnie to WQ....a że nie ma z kim powalczyć . Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Shumi znowu najlepszy!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:46 Moze troche zamieszania wprowadziłoby npzmniejszenie zbiorników paliwa o połowe. Musieliby o wiele cześciej zjeżdzać do boksów a tam łatwiej coś spiepszyć. Poza tym silniki F1 nie znosza takich postojów bo się grzeją. Dobry pomysł? Link Zgłoś