Gość: JCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 14:27 Wszystko pięknie ale jednak bez rasowego silnika np. 2.0 TDI to ciągle nie ten prestiż, nie ta klasa co samochody Volkswagena np. Passat. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 15:00 i to jest górna półka plasy Premium, zmiany w sprawdzonej stylistyce postępują w detalach albo małymi krokami nie burząc głównej linii samochodu by nie stracić tożsamości i nie ryzykować bez potrzeby. Podobnie postępuje Audi, BMW i Mercedes (Premium, ale niżej) co wiele osób im zarzuca, jak chcecie za każdym razem co innego to kupcie sobie Kie albo hyundaia :) Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 07.03.12, 15:05 @JCV: Naczelny kompleksiarz od TDI, zero argumentów, typowo polskie trolostwo. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 15:52 Ten materiał na tunelu środkowym wygląda trochę tandetnie we wnętrzu tej klasy, choć nie wiem co to jest.. Link Zgłoś
Gość: Buster Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 16:34 Przecież JCV, m i fragles to po prostu prowokujące trolle. Wystarczy ich ignorować a po pewnym czasie trollowanie im sie znudzi Link Zgłoś
michal747 Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie 07.03.12, 18:00 Jakąś magiczną podsufitkę ma.. Link Zgłoś
Gość: Ronisaiz Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 20:22 O wiele ładniejszy zrobił się niż poprzedni model. Mnie tamte światła nie podobały się. Ciekaw jestem kiedy Panowie z Top Gear będą go testować. A odnośnie wykończenia.... na pewno nie jest to żadna tania imitacja. Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.03.12, 01:44 Nie wiem co ludzie widzą w takim czymś jak RR, to po prostu marketing i siła sugestii. Dla mnie to zwykły wygodny klocek na kółkach, tyle że droższy i z mocnym silnikiem, z wyglądu wcale do mnie nie przemawia i nie potrafię dostrzec tej elegancji w tym aucie, bardziej mi się podoba BMW 7 czy S Klasa. Link Zgłoś
Gość: ulek Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.12, 08:43 Orion: sam jestes klocek! Kompletnie nie wiesz o czym mowisz. Nie widziales, nie jezdziles wiec nie wypowiadaj sie. Tak jak o wyzszosci krewetek nad schabowym, szampana nad winem musujacym czy pierwszej klasy nad druga... Link Zgłoś
toberson Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie 08.03.12, 08:50 Ostatnio VW wezwal wszystkich wlaciciel volkswagenow z silnikami 2.0TDI do naprawy!! Link Zgłoś
bbmkp Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie 08.03.12, 09:09 Ale ciekawe autko :) Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.03.12, 09:44 @ ulek Ty za to jeździłeś! Poza tym wieżę na słowo, że tym się świetnie jeździ, ale mi chodzi głównie o wygląd, a widzieć na żywo to widziałem i dla tego nie rozumiem fenomenu tego auta i jego "elegancji". Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: *.171.104.98.static.crowley.pl 08.03.12, 09:57 My polaczki nie możemy wiedzieć do końca co w RR jest takiego, że dla niektórych to wyjątkowy samochód. Zapytaj o to Angola, oni mają inną mentalność, inną przeszłość, poza tym tam panuje monarchia i przez to inne podejście do wielu rzeczy i co ważne :) Link Zgłoś
Gość: RAPGAME313 Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: 195.8.217.* 08.03.12, 10:08 SZCZERZE POWIEDZIAWSZY, JESLI CHODZI O COUPE, BARDZIEJ PODOBALA MI SIE POPRZEDNIA WERSJA. RZECZ TYCZY SIE SWIATEL, JAK NA IRONIE ICH PROJEKT W STARDZYM MODELU BYL NOWOCZESNIEJSZY. KOCHAM ROLLS ROYCE I NAPRADE NIE DA SIE POROWNAC TYCH SAMOCHODOW DO BMW CZY MERCEDESA. GDYBY TAK BYLO MARKA, A RACZEJ JEJ NOWA ODSLONA, NIE PRZETRWALABY I NAJLEPSZYM NA TO PRZYKLADEM JEST MAYBACH. TO ZUPELNIE INNY WYMIAR A KIEROWCA TAK NIESAMOWITEJ MASZYNY CZUJE SIE ABSOLUTNIE WYJATKOWO, CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O PROWADZACYM S KLASE CZY FLAGOWA BMW. Link Zgłoś
Gość: RAPGAME313 Re: Salon Genewa 2012 | Rolls-Royce Phantom Serie IP: 195.8.217.* 08.03.12, 10:15 JESLI CHODZI O ZMIANE WIZERUNKU MODELU FLAGOWEGO, JEST POPROSTU AKURAT. TE SWIATLA ROBILY SIE SPARCIALE. Link Zgłoś