Dodaj do ulubionych

Polski Klub Opla Calibry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:56
Zapraszamy pasjonatów Opla do odwiedzin polskiego klubu Opla Calibry -
Calibra Team / www.calibra-team.pl

Do zobaczenia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tjunink Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 81.21.202.* 16.06.04, 12:12
      A te calibry to kupa szpachli,plastixu i siatexu. Techniczny złomex !!
      • wally_1 Re: Polski Klub Opla Calibry 25.06.04, 10:53
        Gość portalu: tjunink napisał(a):

> A te calibry to kupa szpachli,plastixu i siatexu. Techniczny złomex !!
        twoja wiedza na ten temat jest rozbrajająca - widziałeś,że oceniasz ??
        • Gość: tjunink Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 81.21.202.* 28.06.04, 15:20
          Tak, przyjechali kiedyś na zlot w Toruniu. W ich mniemaniu calibra to co
          najmniej ferrari!! Byahahahahaha!!
          • Gość: ZBILA Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 212.122.214.* 04.07.04, 18:11
            JA TEZ MAM CALIBRE 2.0 16V (PO TUNINGU MAM 180PS) I MOGE ZAGWARANTOWAC "tjunik-
            owi" ,ZE MOJA CALIBRA JEST W 100% SPRAWNA TECHNICZNIE W PRZECIWIEŃSTWIE DO JEGO
            FIACIKA 126p(KTORY MA PRZEGLAD NA LEWO!)
          • Gość: caliowner Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:52
            "Tak, przyjechali kiedyś na zlot w Toruniu. W ich mniemaniu calibra to co
            najmniej ferrari!! Byahahahahaha!!"

i odkad nie przyjezdzamy to nie ma tego zlotu w toruniu....hyhyhyhyh
      • Gość: kk Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:52
        a co ty wiesz kolo o tjunikowaniu heheh

bujaj sie:)))
      • Gość: caliowner Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:00
        www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=81.21.202&do_search=Search

a tu jest co o tobie znawco tuningu...
      • Gość: Calinka Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 195.47.201.* 05.04.05, 12:51
        kolo Calibry to ty chyba nie stales nawet ;>
    • Gość: tjunink Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 81.21.202.* 13.04.05, 13:35
      Stałem,stałem, jedną nawet obszczałem na tym zlocie :-)))
      • Gość: wally Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 212.33.93.* 13.04.05, 15:22
        Twoja wypowiedź najlepiej świadczy o Tobie - po prostu prostaczek z małym móżdzkiem
        • Gość: tjunink Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 81.21.202.* 23.04.05, 14:58
          Przyganiał kocioł garnkowi.........
          • Gość: wally Re: Polski Klub Opla Calibry IP: 212.33.93.* 27.04.05, 22:18
            tiaaa....umiem korzystać z toalety i rozumu, więc wybacz, ale Twoja wypowiedź
            jest mocno chybiona. poza tym nie znasz ludzi i moim zdaniem kierujesz się
            stereotypami i zwykłą zazdrością
            • Gość: Lisek Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.lan.org / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:57
              Jak mo|na poszerzyc blotniki w calibrze bo, mam felgi z rantem na 9 cali i mi
              wystaja
            • Gość: ..... Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:34
              ZAZDROŚCIĄ ??? O co można tu byc zazdrosnym ? O Opla Calibre ? o_O Chłopie, daj Ty sobie spokój, błagam.
        • Gość: ..... Re: Polski Klub Opla Calibry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:32
          To własnie prostaki kupują takie plastikowe samochodziki jakimi sa calibry. Przeciez to totalna wiocha ! Ten samochód to totalny PLASTIK. Gdybym siedział w takim to starałbym się aby mnie nie rozpoznano.
          • calimaniak3 Re: Polski Klub Opla Calibry 08.06.05, 14:01
            Dlaczego zaraz prostaki?i dlaczego plastik?tam gdzie potrzeba są blachy,może
            słabe,ale są,tam gdzie zderzaki to włókno,a w jakim samochodzie masz z blachy
            zderzaki?nie rozumiem o co chodzi.calibra miała być z założenia tanim autem i
            niedrogim w użytkowaniu i taka jest.każdego na nią stać i dlatego jest zła?bo
            każdy może ją mieć?to lepiej mieć wózek za 50 tyś,i myśleć,że nikt takiego nie
            ma,a skąd wziąść kasę?chyba,że mamy forsiastych starych to sprawa
            załatwiona.ale to nie twój samochód,Ty nic w nim nie zrobisz,nie zmienisz w nim
            dolotu,wylotu,itd bo stary straci gwarancję ,albo zdrowie bo synek zarzyna jego
            samochód. Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka