Dodaj do ulubionych

Jaki wan kupić ?

• Gość: TO JA Re: Jaki wan kupić ? IP: *.honeywell.com 16.06.04, 17:54
      Slyszalem ze dobry jest Taj-wan.
      • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 16.06.04, 18:03
        Szukam porady . Zastanawiam się nad Chryslerem Grand Woyagerem co wy na to?
        • Gość: borett Re: Jaki wan kupić ? IP: *.hd.pl 16.06.04, 18:09
          >Szukam porady . Zastanawiam się nad Chryslerem Grand Woyagerem co wy na to?

buuuu- zaraz posypie sie lawina zlych opinii i jaki to bubel z voyagera...
          zostaniesz przetransformowany i kupisz focusa c-maxa w dyzlu, ala, ala...
        • Gość: frequent flyer Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.241.130.* 16.06.04, 18:20
          a skąd piszesz? wszak nie wszędzie to samo jest dostępne. A Wojażer ścisła
          czołówka usterkowości, beznadziejne prowadzenie i fatalne wyniki kresztestów.
          za to wygodne fotele. nowy czy używany, diesel czy benzyna?
          • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 16.06.04, 18:31
            Diesel-tylko!!!!!!!
            • Gość: borett Re: Jaki wan kupić ? IP: *.hd.pl 16.06.04, 18:36
              nowego?
            • Gość: frequent flyer Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.241.130.* 16.06.04, 18:56
              Seat Altea 2.0 TDI 140 KM; czy musi być pięciometrowy?
              • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 16.06.04, 19:22
                Uważacie że chrysler nie jest dobry?Mylicie się !!!!!!!
              • Gość: borett Re: Jaki wan kupić ? IP: *.hd.pl 16.06.04, 19:30
                tu sie toczy rozmowa o vanie
                • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 16.06.04, 19:42
                  Myślałam o 3 latku
                  • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 19.06.04, 17:10
                    Nie dostałam odpowiedzi, czy Grand Woyager to dobry wan. Może ktoś mi
                    doradzi,najlepiej właściciel wana.
                    • Gość: Michal Re: Jaki van kupić ? IP: *.fornfyndet.se 19.06.04, 18:55
                      Chcesz bez awaryjny i tani w obsludze eksploatacji to wybierz TOYOTA HIACE.
                      Taki trzy letni a jeszcze diesel to jezdzi prawie za pol darmo.Jezdzilem
                      takim.Zupelnie wystarcza jego wklasnosci trakcyjne.
                      Pzdr.Michal
                    • Gość: Michal Re: Jaki van kupić ? IP: *.fornfyndet.se 19.06.04, 18:57
                      Grand Voyager jest bardzó dobry ,ale tylko nowy.
                      Po trzech latach beda klopoty,zalezy jak poprzednik eksploatowal.
                      pzdr.Michal
                      P.S drogi cholernie w utrzymaniu
    • Gość: Gabriel Re: Jaki wan kupić ? IP: *.ipt.aol.com 19.06.04, 19:17
      Jezeli jestes bogatym masochista, to bardzo polecam Voyagera nastepnie V-klase
      Mercedesa.
      Natomiast jezeli masz zamiar wykorzystywac taki samochod wylacznie jako srodek
      lokomocji, to kup Toyote(Michal) lub Mazde. Te samochody sa nie do zabicia.
      Jezeli lubisz luksus i nie boisz sie sasiadow to polecam Espaca, nie ma nic
      lepszego jezeli chodzi o wygode jazdy.
      • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 20.06.04, 19:00
        Czy ktoś ma Chryslera Woyagera?
      • Gość: Milos Re: Jaki wan kupić ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 00:05
        Ja bym raczej polecił Previę 2.4 (nie ma diesla). Hiace to raczej nie van tylko
        bus. Z vanów Toyoty jest jeszcze Sienna (tylko USA). Luksusowa, duży silnik V6.
        Honda Odyssey też jest bardzo dobra.

Pzdr
        • Gość: Bess Re: Jaki wan kupić ? IP: 80.50.9.* 21.06.04, 09:51
          Dzięki chłopaki za porady, ale nadal szukam właściciela Grand Woyagera,chodz mi
          o awaryjność tego samochodu dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka