Dodaj do ulubionych

Samochody klasy Premium

24.05.12, 17:22
Jest możliwość sprowadzenia samochodów niemieckich marek, klasy Premium. W grę wchodzą: Audi, BMW, Mercedes i Porsche. Wysokie modele. Mogą być kompletnie nowe, mogą być z niewielkim (4-6 tyś) przebiegiem.

Upust jest olbrzymi!!!
Obserwuj wątek
    • jamesonwhiskey Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 17:54
      znalem jednego kolesia ktory mowil

> Jest możliwość cos tam zdobyc taniej

poten bral kase i mowil

> nie uwierzysz , no i tu spadaly na niego rozne nieszczescia powodujace utrate pieniedzy jak i brak mozliwosci ich zwrotu

• pejotpe4 Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 20:20
        Pamiętam, jak znajomy się skusił i gość zniknął z kilkunastotysięczną zaliczką. Nauka była droga...
    • pies_w_studni Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 18:07
      Jakie zaliczki wchodza w gre?
      • mapenar Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 20:28
        Jeśli ktoś się decyduje, to wpłaca 10% na konto depozytowe i w przeciągu, dajmy
        na to do, miesiąca ma samochód.
        • analny_wybawca Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 20:55
          Ok, to powiem tak. Sprowadzę ci każde auto jakie chcesz za 50% twojej ceny, tylko wpłać mi 1000zł od 1 auta na konto depozytowe. I w przeciągu, dajmy na to, miesiąca, masz samochód. Albo w przeciągu, dajmy na to, miesiąca, nie masz samochodu. Albo w przeciągu, dajmy na to, kilku minut, tracisz bezpowrotnie zaliczkę. A ja w przeciągu, dajmy na to, kolejnych dni, szukam następnego jelenia
          • misiaczek1281 Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 21:28
            analny_wybawca napisał:

> Ok, to powiem tak. Sprowadzę ci każde auto jakie chcesz za 50% twojej ceny, tyl
            > ko wpłać mi 1000zł od 1 auta na konto depozytowe. I w przeciągu, dajmy na to, m
            > iesiąca, masz samochód. Albo w przeciągu, dajmy na to, miesiąca, nie masz samoc
            > hodu. Albo w przeciągu, dajmy na to, kilku minut, tracisz bezpowrotnie zaliczkę
            > . A ja w przeciągu, dajmy na to, kolejnych dni, szukam następnego jelenia

Jeszcze auta na oczy nie widziałem a już mam zaliczkę wpłacać bo mi ktoś coś obiecał przez internet?
            Coś mi tu śmierdzi ...może wpłacę całość ale w chwili podpisywania umowy kupna sprzedaży i gdy będę miał kluczyki w ręku i sprawdzone auto przed sobą a nie zaliczki wpłacać obcemu w ciemno...HEhe
            • szela81 Re: Samochody klasy Premium 24.05.12, 22:40
              Zawsze mnie zastanawiało - skoro te auta są takie dobre, z takim upustem itd... to powinny zejść na pniu. 10% zaliczki nie starczy na zakup czyli sprowadzający kasę ma wyłożyć - to po cholerę ta zaliczka :)
              • do.ki Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 06:50
                Zbierze zaliczki od 10 jeleni i kupi auto dla siebie.
              • mapenar Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 06:52
                Zaliczka jest gwarancją odebrania zamówionego samochodu. Przy sprzedaży przez dilera tak samo gdy zamawiasz konkretny model na którego musisz czekać też wpłacasz zaliczkę.
                • do.ki Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 10:41
                  mapenar napisał:

> Zaliczka jest gwarancją odebrania zamówionego samochodu.

Jeżeli oferta jest tak korzystna jak ją przedstawiasz, to chyba nie musisz się martwić, że ktoś samochodu nie odbierze? Sprzedasz go od ręki z placu komuś innemu.

Przy sprzedaży przez d
                  > ilera tak samo gdy zamawiasz konkretny model na którego musisz czekać też wpłac
                  > asz zaliczkę.

U dilera dostaję umowę na piśmie, no i wiadomo od kogo dochodzić odszkodowania w razie niewywiązania się z umowy.

Może jakiś link do wzoru umowy?

No i dywaniki, bo to bardzo ważne. Czy w cenie są już wliczone dywaniki?
                  • jamesonwhiskey Re: Samochody klasy Premium 28.05.12, 18:21
                    > No i dywaniki, bo to bardzo ważne. Czy w cenie są już wliczone dywaniki?

sie smiej az dywanikow
                    nie moglem raz parcha pogonic no to w akcie desperacji
                    polera lakieru i nowka oryginalne dywaniki z metalowymi wstawkami pelna bajerka
                    no i fura poszla
        • jamesonwhiskey Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 00:30
          no dobra stary to ja bym sie zdecydowal na 997 GT3 RS
          podaj numer konta i juz puszczam przelew

• wujaszek_joe Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 11:40
            ja też poproszę. Na pewno tych aut nie zabraknie? ja może bym dwa zaliczkował.

:)
            • kris7109 Re: Samochody klasy Premium 25.05.12, 18:53
              Kolego,biorę X6 40d dla siebie i dla żonki ,może nowe X3 30d.Dawaj konto
    • drnero ja chce tego ze wszystkimi bajerami 27.05.12, 21:20
      autoefl.pl/cardetail.asp?idp=46397
      ile u Ciebie kosztuje?
    • agios_pneumatos Szkoda, że tylko 'premium' :[ 28.05.12, 17:48
      Bo się nad STI zastanawiam.

No nic - przepadła moja szansa. A może jednak dołączę do elitarnego klubu 'premium', które to auta stoją w każdej zagrodzie na polskiej wsi i na każdym rogu ulicy w mieście?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka