Dodaj do ulubionych

Walka z fotoradarami

18.07.12, 12:47
czytajac w sieci artykuly o nowych fotoradarach natknalem sie na na nazwe urzadzenia/aplikacji Yanosik ktora powiadamia o fotoradarach, wypadkach, suszarkach itp. czy ktos z was korzystal z moze z tego i moze powiedziec czy to faktycznie dziala?
Obserwuj wątek
    • nazimno A sio, sio, spam i napedzanie klientow... 18.07.12, 12:59
      Najgorsze jest to udawane "zaciekawienie".

• piwo_nia8 Re: A sio, sio, spam i napedzanie klientow... 18.07.12, 19:26
        człowieku weź wyluzuj, ktoś się o coś pyta, a ty od razu wietrzysz spisek. ręce opadają.
        co do Yanosika, to mój tata z niego korzysta w tel., ogólnie fajna rzecz, jest nawigacja, pokazuje gdzie są korki, ostatnio dodali mapę 3D tylko niestety na razie jest ona bez adresów. no i fakt faktem, że najlepiej sprawdza się w mieście, gdzie jest więcej użytkowników- bo to kierowcy sie wzajemnie informują.
    • des4 Re: Walka z fotoradarami 18.07.12, 13:28
      chcesz wiedzieć?

no więc jest do d..y i nie działa:)
    • to.niemozliwe Re: Walka z fotoradarami 18.07.12, 16:27
      Trochę potestowałem, ale ja ogólnie spokojnie jeżdzę, więc mnie nie kręci zabawa z fotoradarami. Zupełnie nie rozumiem jak można nasłuchować CB, żeby wiedzieć gdzie są "miesie". Są ciekawsze rzeczy do słuchania w podróży aucie.
      Ten Yanosik, nie jest taki kiepski - tylko nie tyle do ostrzegania przed policją, czy fotoradarami, ale to informowania o korkach lub wypadkach. Taka informacja czasem moze być użyteczna, zawze można wtedy na czas zrobić objazd.
      • nazimno No i drugi nawias do kompletu. 18.07.12, 16:32
        .
        • sebaw471879 ten yanosik to dno 18.07.12, 19:54
          ....a ten temat zalozyl jakis marketingowiec z firmy zajmujacej sie dystrybucja tego gowna;-)
          • bari.sta Re: ten yanosik to dno 19.07.12, 09:09
            marketingowiec łohoho, niekoniecznie moja branża ;] widzę, że od razu jak się umieści w komentarzu nazwę jakiegoś produktu to od razu jest się posądzonym o reklamę... coz bardzo dziękuję az dwóm osobom, ktore podzielily się wartosciową opinią. pozdrawiam ;)
    • rraaddeekk Re: Walka z fotoradarami 22.07.12, 17:59
      Wczoraj pobrałem aplikację (jest darmowa). Moim zdaniem jej sukces zależy od ilości użytkowników. Jeśli ktoś nie zaznaczy, że akurat na tym kilometrze jest suszarka, to się o niej nie dowiemy. To tak jak z CB, jeśli ktoś nie powie, to się nie dowiemy o suszarce.
      Sądzę, że jest na razie za mało użytkowników, aby to zdawało egzamin, ale sprawdzę, bo w samochodzie i tak telefon mam przy sobie, więc nic mnie to nie kosztuje.
      Fajnie jakby to stało się tak popularne jak CB, wtedy chetnię pozbyłbym się CB.
      Byłoby zdecydowanie bardziej komfortowo bez niepotrzebnych gadek.
      Coraz więcej ludzi ma smartfony, więc może za jakiś czas to się zacznie sprawdzać.
      • rudzik37 jest calkiem ok 26.07.12, 13:52
        zgadza się im więcej użytkowników tym lepiej, dlatego w miastach jest, że tak to ujme najlepszy zasięg jeśli chodzi o komunikaty, ale Yanosika można używac po prostu jako darmowej nawigacji, fajnie tez ze pokazuje traffic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka