sandrolaxd 08.10.10, 14:37 Chce wiedzieć czy mówicie to co sądzicie czy raczej nie. Mam na myśli to czy np. gdyby twoja przyjaciółka kupiła okropne buty powiedziałabyś jej o tym? Jeżeli było to sorki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilovemusic_ Re: temat.XD 08.10.10, 14:39 nigdy bym jej tego nie powiedziała : p od razu obraziłaby się , jak ktoś się mnie pyta czy podoba mi sie np. bluzka X to mówię prawdę , ale jeśli X się pyta czy mi się podoba jej bluzka to mówię że świetna . Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: temat.XD 08.10.10, 14:57 jestem szczera czasami aż za ale ostatnio się kontroluję nadal mówię to co myślę ale łagodniej Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: temat.XD 08.10.10, 15:01 pewnie tak, nie ukrywamy przed sobą takich rzeczy .. z resztą nie pozwoliłabym jej takich butów kupić : > Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: temat.XD 08.10.10, 15:03 Przyjaciółki sobie chyba doradzają,nie??Myślę,że bym powiedziała ,że mi się nie bardzo podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: temat.XD 08.10.10, 15:04 Ja jestem szczera aż do bólu czasem i czasem nie jest to wcale miłe, ale częściej to moja dobra cecha Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: temat.XD 08.10.10, 15:59 W niektórych sytuacjach nie, bo nie chciałabym być chamska. Ale to rzadkość. Najczęściej mówię to co myśle. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: temat.XD 08.10.10, 16:06 Mówię. Wolę, żeby to usłyszała ode mnie, niż od obcej osoby i potem mi wypominała. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Tak 08.10.10, 16:07 Nie okłamałabym przyjaciółki,tak prawdziwi przyjaciele nie postępują Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: temat.XD 08.10.10, 16:40 mamy podobny gust więc taka sytuacja raczej by się nie zdarzyła. a nawet jeśli by tak było ,że kupiła np. brzydkie buty to bym jej o tym nie powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 08.10.10, 22:02 Na ogół jestem szczera.Chociaż nie jestem zwolenniczką szczerości 'do bólu'. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbudowniczy19 temat.XD 08.10.10, 22:50 Raczej nie,ale ja miałam taką sytuację,że przyjaciółka powiedziała ,że mam bardzo,bardzo brzydkie buty...Raczej nie były brzydkie,bo inni je komplementowali,ale cóż o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: temat.XD 08.10.10, 23:08 No pewnie , że tak c: Mówię , to co czuję . Nie owijam w bawełne. wale prosto z mostu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: temat.XD 08.10.10, 23:12 Jasne... jestem zbyt szczera xd ale tylko jeśli sie zapyta mnie o zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
90210_ hyh . 08.10.10, 23:21 Oczywiście ! Lubimy sobie dla jaja wygarniać XD Serio, szczerość to podstawa . . Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: temat.XD 08.10.10, 23:22 Oczywiście, że tak. Jestem szczera, lecz często swoją szczerością ranię ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: temat.XD 08.10.10, 23:23 o gustach się nie dyskutuje, prawda? jeśli coś jest wyjątkowo okropne, to nie mówię nic, ale zazwyczaj jest okej, tylko nie w moim typie. mówię wtedy, że coś jest fajne, ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: temat.XD 08.10.10, 23:30 jestem szczera, ale mieszam szczerości z chamstwem jak to wiele osób robi... co do przykładu z przyjaciółką i butami to napewno bym jej powiedziała że mi się nie podobają, ale wiem jestem pewna że nie obraziłaby się na mnie za to. moi znajomi wiedzą jaka jestem więc chyba się już do tego przyzwyczaili xd Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: temat.XD 14.10.10, 16:12 każdy ma inny gust . jednemu się będą podobały a drugiemu nie . jeżeli dana osoba ( przyjaciel, kolega czy znajomy ) zapytałby mnie o zdanie to powiedziałabym prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: temat.XD 14.10.10, 16:15 nie, bo różne są gusta, i może dla mnie są okropne, ale dla niej są cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś