Gość: pola IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 01:00 podzielcie sie doswiadczeniami, gdzie warto? PZU? WARTA? LINK4? ... Link Zgłoś Obserwuj wątek
charlie_x Re: AUTO CASCO 30.06.04, 01:06 Gość portalu: pola napisał(a): > podzielcie sie doswiadczeniami, gdzie warto? > > PZU? WARTA? LINK4? ... __________________________________________________________________________ ..doświadczeń dzięki Bogu nie mam żadnych, ale ja stawiam na wartę - od bodaj siedmiu lat.Tego linka to ja bym raczej odpuśćił, bo w takich Niemczech to raczej dobrych notowań nie mają. Link Zgłoś
wierutna_bzdura Re: AUTO CASCO 30.06.04, 12:22 czy w warcie mozna liczyc na jakies znizki, np. za bezwypadkowa jazde itp.? Link Zgłoś
charlie_x Re: AUTO CASCO 24.09.04, 00:51 wierutna_bzdura napisała: > czy w warcie mozna liczyc na jakies znizki, np. za bezwypadkowa jazde itp.? ________ ..dla mnie jednego zrobili wyjątek? Link Zgłoś
Gość: els Re: AUTO CASCO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 13:42 To nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Trzeba porównać oferty w zależności od posiadanych zniżek, marki samochodu, rejonu zamieszkania, wieku auta, wieku i stażu kierowcy-właściciela etc. Jak porównasz w swoim konkretnym przypadku opłaty za mniej więcej podobny zakres ochrony to wtedy mozna ocenić która firma w Twoim przypadku jest lepsza. Podkreslam, w Twoim przypadku. Jedyne co można powiedzieć bez zastanowienia to to żeby odrzucić wszystkie egzotyczne firmy co do wiarygodności których nie mamy przekonania. Porządna ochrona ubezpieczeniowa musi kosztować i tego się nie da oszukać, jak niskie składki to i potem takie odszkodowania i gówniane procedury z przeciąganiem sprawy do usra.... śmierci jak i z wynajdywaniem "kwadratowych jaj" co by wypłacić mniej lub wcale. Pozdrawiam, els Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: AUTO CASCO IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 23:25 Co do wyboru firmy popieram elsa. Raczej tylko duze firmy. Ja odbieralem pieniadze z AC za szkode calkowite z PZU. Zrobiono rzetelna wycene szkody, PZU znalazlo chetnego na wraka, ktory zaplacil proponowana cene. Jedyna wada to, ze na pieniadze zaniast ustawowych 30 dni czekalem tydzien dluzej ale to mozna przezyc. Wada takiego rozwiazania sa dosc wysokie koszty bo polisa w PZU kosztuje. Sa tansze firmy np Allianz. Mam tylko doswiadczenia z odszkodowaniem z OC sprawcy stluczki. Bylo bezproblemowo Link Zgłoś
Gość: -) Re: AUTO CASCO IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 24.09.04, 02:16 a ja nie moge od warty odzyskac 80 000 pln od dwoch lat. Sprawa trafila do sadu i wciaz jest w toku Link Zgłoś