Gość: pawel IP: 212.244.84.* 17.03.02, 16:20 jest za stosunkowo niewielkie pieniadze do wyjecia rocznik 88, co sadzicie o tym sprzecie czy automat to dobry wybor ? mam przed tym opory moralne ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
joasia1 Re: 124 - 300 E + automat 17.03.02, 16:55 Zapytaj Mercmaniakow autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=mercedes Link Zgłoś
janusz_b Re: 124 - 300 E + automat 17.03.02, 17:30 Gość portalu: pawel napisał(a): > jest za stosunkowo niewielkie pieniadze do wyjecia rocznik 88, co sadzicie o > tym sprzecie czy automat to dobry wybor ? mam przed tym opory moralne ;-) ********************************************************************* wszystko zalezy od stanu technicznego, jezeli jest jeszcze dobry to brac.. Automatik to jest wspaniala sprawa( co prawda momentalnie nie mam) mialem 2 merce z automatem i bylem po poczatkowych oporach zachwycony. Wiadomo prawdziwy mezczyzna chce sobie "powajhowac" :-)))) Tak naprawde to jestem przekonany ze nie bedziesz zalowal.. pozdrawiam Link Zgłoś