Dodaj do ulubionych

fenomen 3 doskonałych liter

23.01.13, 10:46
i nie ma wiecej pytań

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GAXQgW6Gpq0#!
Obserwuj wątek
    • qqbek Będziesz Miał Wypadek? 23.01.13, 11:00
      Nie dość, że obciach jak cholera, to jeszcze tej E36 chyba bardziej nie dało się wizualnie zepsuć.
    • soulshuntr Re: fenomen 3 doskonałych liter 23.01.13, 18:55
      w kategorii "Szczyt Żenady" Oscar murowany. W kategorii "Najwieksza Tandeta" nagroda Grammy.
      • qqbek Dodam więcej... 23.01.13, 19:35
        ...właśnie dlatego czasami mi wstyd, że od wielu już lat jestem właścicielem BMW E36 :-/
    • szczurek3 Re: fenomen 3 doskonałych liter 24.01.13, 11:00
      Ta tocząca się opona na końcu teledysku to jakiś głębszy przekaz ? :)
    • glide22 Re: fenomen 3 doskonałych liter 24.01.13, 21:39
      o ku..rwa
    • edekmacedonski Re: fenomen 3 doskonałych liter 24.01.13, 22:11
      To jest 100 razy lepsze
      www.youtube.com/watch?v=_JXgHqUg6Qw
      • ulubiony19 Re: fenomen 3 doskonałych liter 24.01.13, 23:41
        Ja nie wiem, jak Wy, ale ja to się uwielbiam zażenować. I dlatego pieśń o bawarkach jest dla mnie pyszna. Od dwóch czy trzech miechów mam to w swoim zbiorze muzyki i puszczam se od czasu do czasu. Np. do czasu, gdy nadarzy się idealna okazja. Kiedyś tam jeździłem "siódemom". Wiadomo, skóry ze szczęśliwych zwierzy, felga prestiż, rocznik '12, no miljart po prostu... Zjeżdżam szybami, puszczam odpowiedni podkład i wolno tocząc koło i falując od niechcenia obserwuję lud na przystankach, obsranych chodnikach, za "prestiżowymi" szybami sklepów. Większość cierpi na lekki dysonans poznawczy. Znajomy ma E36 kabrio i mówimy na niego Tempo, bo fajnie wygląda, gdy pucuje wóz. Muszę pożyczyć w celu odsłuchu na otwartym powietrzu.
        Pan od Uno bezbłędny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka