Dodaj do ulubionych

suzuki serwis w Warszawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 10:52
Witam,
czy ktos z Was moze polecic jakis serwis Suzuki w Warszawie?
Zastanawiam sie nad Liana i chcialbym wiedziec gdzie sie udac jakby cos sie
wydarzylo
Dzieki
Czesc
Obserwuj wątek
    • chaladia Póki co... 25.07.04, 18:17
      Gość portalu: juancruz napisał(a):

> Zastanawiam sie nad Liana i chcialbym wiedziec gdzie sie udac jakby cos sie
      > wydarzylo

Myślę, że póki co przez parę lat to będzie to sprawa lania oleju i regularnych
      przeglądów. A potem to do tego czasu duuuużo może się zmienić.
      Ja kupiłem Suzuki Ignis mojej Małżonce w Warszawie u Jaskłowskiego (Trasa "T"
      pomiędzy Górczewską a Obozową. Stacja porządna, aczkolwiek wydaje mi się, że
      bardziej nastawiona na motocykle, niż na samochody. Jest też spora stacja na
      Chełmżyńskiej przy Marsa i nowa stacja w Alejach przy Ryżowej. Na stronie
      Suzuki Motor Poland możesz znaleźć więcej, nie sądzę jednak, by Ci to było
      zaraz potrzebne. A biorąc pod uwagę ofensywę Suzuki (Ignis, Liana, wkrótce
      Concept) to i nowe stacje się otworzą - tak jak ta w Alejach, otwarta miesiąc
      temu...
      • Gość: juancruz Re: Póki co... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 20:32
        super,
        dziekuje za odpisanie
        mysle o Lianie i nie chcialoby mi sie jechac np. na I-szy przeglad az na
        Jagiellonska (nawet nie wiem czy tam jest serwis...)
        Jak sie jezdzi Ignisem?
        • chaladia Jeździ się extra 26.07.04, 17:22
          Ignisem jeździ się baardzo fajnie. Wspaniała zwrotność, bardzo elastyczny
          silniczek, pali 6,5 litra w mieście, do tego wysokie zawieszenie daje poczucie
          bezpieczeństwa przy forsowaniu krawężników i różnych dziur.
    • Gość: tommi Re: suzuki serwis w Warszawie IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 25.07.04, 21:45
      jak kupisz linae to najprawdopodbniej serwis to bedzie Ci potrzebny celem
      przegladow gwarancyjnych a pozniej zmiany plynow. polecam ten samochodzik,
      a co do serwisu polecam ten do ktorego ja jezdze. Gadimex na Sadybie, ulica
      bodajze Goraszewska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka