Dodaj do ulubionych

Prowadzę po pijaku

IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:43
W swoim dorosłym życiu tylko pięć dni byłem trzeźwy (miałem zapalenie płuc),
na codzień jeżdzę zawsze na rauszu. Na trzeźwo miesza mi się rzeczywistość, a
na kacu mam takie lęki, że raz uderzyłem w autobus moim nowiutkim Volvo.
Będąc pijanym jeżdżę pewniej i ostrożniej. Byłem ostatnio w Irlandii i
wszyscy postępują podobnie jak ja, a ilość wypadków jest niższa niż w Polsce,
a wszyscy kierowcy się do siebie uśmiechają i nikt nie ma do nikogo pretensji.
Obserwuj wątek
    • trug Re: Prowadzę po pijaku 29.07.04, 20:47
      Na rauszu to nie znaczy, że po pijaku. Możesz jeździć, byle ostrożnie:):):)
      • Gość: Pijak Re: Prowadzę po pijaku IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:52
        A czy Ty po pijaku jeździsz ostrożnie? (kolizje etc.)
        Mi wydaję się, że jeżdżę zdecydowanie lepiej po pijaku niż na trzeźwo. Nikogo
        jeszcze nie skrzywdziłem w żaden sposób na drodze, a nawet kiedyś
        pomogłem. :) :) :)
    • Gość: zgryźliwy Re: Prowadzę po pijaku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.07.04, 20:51
      nastepny misiu do poglaskania
      • Gość: Pijak Re: Prowadzę po pijaku IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:55
        Nie drażnij pijanego misia :)
    • Gość: Mike Re: Prowadzę po pijaku IP: 212.106.128.* 29.07.04, 21:04
      Do czasu!!!!!
      • Gość: Pijak Re: Prowadzę po pijaku IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:08
        Ja osobiście przejeździłem 300 tyś. kilometrów w kilku krajach Europy i zawsze
        na rauszu. Nigdy nie miałem większych kłopotów z policją, poza jednym
        przypadkiem, kiedy musiałem się napić z nimi (Austria, Linz) Żywca z mojego
        bagażnika
    • Gość: TurboMadCar Zdecydowanie pochwalam! IP: *.aster.pl 29.07.04, 22:10
      Na trzezwo nie da sie jezdzic po polskich drogach. Oznakowania stawiali pijani,
      wiec pijany lepiej reaguje na te pijane znaki (wspolny poziom
      komunikatywnosci). Pijane ekipy klada rozwalajacy sie asfalt - pijany i tak
      plynniej reaguje, wiec nie wzbudza w nim agresji zadna koleina, zadna
      studzienka, zadna dziura. Kierowcy jezdza jak wariaci - pijany wydaje sie byc
      najnormalniejszy w tej grupie. Po pijaku i korki nie straszne i kompletnie zla
      synchronizacja swiatel.
      Na trzezwo w tym kraju nie da sie jezdzic. Tez chodzic, pracowac, isc sapc,
      ogladac telewizje itp.
      • Gość: Pijak Re: Zdecydowanie pochwalam! IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:43
        Ja naprawdę pije i prowadzę. Podobnie jak chodzę, pracuję i oglądam telewizję.
        Można to nazwać alkoholizmem, ale ja nie chce tego przerywać. Na razie wszystko
        się układa coraz lepiej.
        • trug Re: Zdecydowanie pochwalam! 30.07.04, 00:02
          Tak trzymaj.
          • Gość: Pijak Re: Zdecydowanie pochwalam! IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:08
            Na razie trzymam butelkę i dzięki za miłe słowo. Mam jutro trochę do
            przejechania. Teraz piję jak codzień, więc jutro będę miał kaca i na pewno
            popłynę. Polecam ten stan.
        • Gość: kolega Miśka Re: Zdecydowanie pochwalam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:28
          Znam takie przypadki. Oczywiście, że Twój i te moich kolegów są naganne. Bez
          wątpienia tak !
          Są to osoby, które mają tzw "kontrolowany alkoholizm. Więc rano na trzeżqwo do
          pracy. W pravcy po przyjeżdzie jedno mocne piwo. Póżniej jeszcze dwa i setka.
          Wracają do domu. Po drodze na stacji beznzynowej jedno mozne piwo i ćwiartka
          itd itd.
          Wspłczuję ale są tacy. Nie to , że popuili o rozrabiają. Robią to świadomie bo
          muszą mimo, że grozi im więzienie
          • Gość: Pijak Re: Zdecydowanie pochwalam! IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:22
            Skoś słomę wystająca z Twoich butów.
    • Gość: tescior Re: ProwadzÄ? po pijaku IP: *.acn.waw.pl 30.07.04, 01:15
      kurwa test to jest
      • Gość: Pijak Re: ProwadzÄ? po pijaku IP: *.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:20
        Stwierdzasz, czy pytasz?
    • Gość: ppp Re: Prowadzę po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 07:26
      prowokacja debila dla debili.
    • Gość: Wredny Re: Prowadzę po pijaku IP: *.adm.us.edu.pl 30.07.04, 07:35
      macie racje od jutra też pije

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka