Dodaj do ulubionych

Chyba się wściekli

• Gość: Rzeszów-Cieszyn Re: Chyba się wściekli IP: 62.181.170.* 05.08.04, 09:12
      Ta traska w wykonaniu pewnego człowieka którego dobrze znam, w 1993 roku 2
      godz. 40 min. w listopadzie. Mazda 323F, pojemność silnika 1840 cm3, wersja
      auta na rynek niemiecki, na liczniku non-stop minimum 140. Objazd Krakowa skręt
      tuż za Bochnią...
      • Gość: krey Re: Chyba się wściekli IP: 62.233.181.* 05.08.04, 13:31
        Trzeba rozróżnić różne rzeczy
        jazda ~ 200km/h przez miasto to debilizm, ale jazda z V 160-200km/h na dajmy na
        to niektórych prostych odcinkach S1 na Śląsku lub S6 czy A2 przy korzystnych
        warunkach na drodze to już tylko szybka jazda
    • Gość: SOP78 Re: Chyba się wściekli IP: 212.191.67.* 05.08.04, 09:13
      Takich zboczeńców powinni prokuratorzy aresztować pod zarzuem usilowania
      morderstwa i to wielokrotnego usilowania. A samochody jako narzędzie zbrodni
      powinny byc konfiskowane. Jazda naszymi drogami jest bardziej niebezpieczna niz
      wojna w Iraku. W jeden weekend ginie więcej ludzi, niz podczas calej kampanii
      wojennej. Powszechne jest lekceważenie ograniczeń prędkości. Niedawno jechałem
      po ulicach miasta za radiowozem policji (nie w akcji) i "odpuściłem" dopiero
      przy 90 km/h
    • Gość: SOP78 Re: Chyba się wściekli IP: 212.191.67.* 05.08.04, 09:13
      Takich zboczeńców powinni prokuratorzy aresztować pod zarzuem usilowania
      morderstwa i to wielokrotnego usilowania. A samochody jako narzędzie zbrodni
      powinny byc konfiskowane. Jazda naszymi drogami jest bardziej niebezpieczna niz
      wojna w Iraku. W jeden weekend ginie więcej ludzi, niz podczas calej kampanii
      wojennej. Powszechne jest lekceważenie ograniczeń prędkości. Niedawno jechałem
      po ulicach miasta za radiowozem policji (nie w akcji) i "odpuściłem" dopiero
      przy 90 km/h
    • Gość: salonka Re: Chyba się wściekli IP: *.devs.futuro.pl 05.08.04, 09:14
      Ci impotenci za kółkiem mnie rozwalają... Przerażają. Dlatego zawsze zdusza na
      ramieniu jadę drogą Warszawa - Bialystok do Mamy. Na tylnim siedzeniu mam
      dziecko. Nie chcę, by z powodu takich dupków mogła stacsię jej jakaś krzywda. I
      poraża mnie wlasna bezsilność, bo co ja właściwei moge zrobić. rzy razy może
      uda sie Panu Wyprzedzającemu siedem samochodów pod rząd ustąpić miejsca. za
      czwartm razem może mnie zepchnąć w rów lub wpierdolić się pod koła... Zgroza!
      Bandyctwo!
      • Gość: magnum Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:31
        Witam wszystkich. Jest tak stronka: www.kraksy.pl na której zamieszczone są
        amatorskie zdjęcia (fatalnej niestety jakości) z wypadków samochodowych w
        naszym kraju.
        Dociekliwa osoba znajdzie tam ciekawe zdjęcie Audi po uderzeniu w drzewo z
        prędkością ok.250km/h - polecam wszystkim szybkim i wściekłym.
        Pozdrawiam
    • Gość: Jerzy Re: piractwo IP: 81.210.38.* 05.08.04, 09:18
      Nie odnoszę się do filmu, ale do prawa o ruchu drogowym. W stolicy 100%
      kierowców jest zmuszonych codziennie łamać to idiotyczne prawo. Jak ktoś
      kwestionuje to stwierdzenie to niech przez parę minut poobserwuje np. trasę
      łazienkowską i szybkość z jaką poruszają się tam samochody. Żaden argument nie
      przekona mnie, że ograniczenie tam do 60 km/godz. jest jedynie słuszne. Na
      uliczkach osiedlowych może być nawet 30 km ale nie na trasach przelotowych.
      Dane statystyczne po odpowiednim spreparowaniu zawsze pomogą udowodnić rację
      tych, którzy się nimi posługują.
    • sir_fred Re: Chyba się wściekli 05.08.04, 09:26
      Tak, to przyspieszyłoby selekcję naturalną. I zoptymalizowało, bo nie ginęliby
      niewinni. Zresztą, gdyby w Polsce można było posiadać broń, ludzie sami
      wystrzelaliby skurwysynów nie czekając na policję. I to by było dobre.
    • Gość: tomek K. Po....bani debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:26
      Każdego kto z premedytacją naraża na utratę życia lub zdrowia innych powinno
      się odstrzelić. Oni są bez pojęcia . Jak trafią na mnie to im zajadę drogę tak
      żeby przypie....li
    • Gość: Jan Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:30
      We Wloszech policja kilka tygodni temu otrzymala Maserati.
      To nie zart. Chodzi o to, bo moc dogonic tych dupkow, co tak
      szybko jezdza.
      Osobiscie uwazam to za strate pieniedzy.
      Lepiej kupic porzadna bron, a strzelac w tych gangsterow.
      To tansze rozwiazanie, rzuca sie w oczy (czyli efekt bedzie mial
      na innych chetnych), a policja, ktory trafi w cel moze liczyc na bonus.

• Gość: Populares Powinni zabierać samochód IP: *.neutron-it.com 05.08.04, 09:31
      i prawo jazdy do końca życia.
    • Gość: zz jechał taki jeden ktoregoś dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:32
      w stronę placu bankowego. zaraz za placem wpadł na drzewo bo nie wyrobił się na
      zakręcie. widziałem i powiem wam że straszny był to widok. teraz wiszą tam
      kwiaty. chłopak miał 21 lat, urządzał sobie wyścigi z kolegą.
      • Gość: Zuzanna44. Re: jechał taki jeden ktoregoś dnia IP: *.12.14.vie.surfer.at 05.08.04, 10:34
        Biedny chlopiec,ktory posiadal kawaleryjski duch w piersi, przekazany przez
        rodzicow bioracych udzial w Powstaniu Warszawskim. Dlatego tez glupkow i
        bandytow powinno sie eliminowac ze spoleczenstwa do trzeciego pokolenia.
      • Gość: ski Re: jechał taki jeden ktoregoś dnia IP: *.crowley.pl 05.08.04, 11:33
        Szkoda drzewa...
      • flyte Re: jechał taki jeden ktoregoś dnia 05.08.04, 12:31
        Ja widziałem kiedyś spryciaża, jadącego w stronę bankowego i jebnąl centralnie w duza latarnie focusem od strony kierowcy. Niestety nie widziałem czy szybko jechał ale nic nie hamuje temperamentu tak jak widok kwiatkow na drzewach.
      • Gość: razorjack jechał taki jeden ktoregoś dnia - i się usunął IP: *.comtegra.pl 05.08.04, 17:37
        na szczęście bez udziału innych osób usunął się z tego świata,
        widać był osobnikiem zbytecznym
      • Gość: k Re: jechał taki jeden ktoregoś dnia IP: .253.21.* / *.tpnet.pl 09.08.04, 20:41
        No i bardzo dobrze ze zdechl!!!!! Szkoda tylko tego drzewa..... PS- szkoda ze
        nie stanol w plomieniach ten samochod zanim on nie wyzional ducha, bo bylby
        material na fajny film!!!!!! POzdrowionka!!!!
    • Gość: lukes film jest w sieci co najmniej od miesiąca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:32
      co za refleks....
      już nie macie co opisywać...
      • Gość: magnum ciekawa stronka w Necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:40
        Witam serdecznie. Jest taka stronka www.kraksy.pl na której zamieszczone są
        amatorskie zdjęcia (fatalnej niestety jakości) z wypadków samochodowych w
        naszym kraju. Dociekliwi znajdą tam interesujące zdjęcie Audi po uderzeniu w
        drzewo z prędkością ok. 250km/h. Polecam wszystkim "szybkim i wściekłym".
        Przepraszam za powtórzenie postu ale poprzedni ze względu na temat a raczej
        jego brak pewnie ulegnie przeoczeniu.
        Pozdrawiam
      • Gość: turbo Re: film jest w sieci co najmniej od miesiąca.... IP: 217.153.131.* 06.08.04, 10:36
        Film mozna oglądać (pobrać z sieci/kupić) od ponad dwóch lat!!!
    • Gość: kielbasa wyborcza Re: Chyba się wściekli IP: 138.227.189.* 05.08.04, 09:39
      STRZELAC NATYCHMIAST, ALBO KASTROWAC!!!!
    • Gość: rycho Re: Chyba się wściekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:41
      zgadzam sie w 100% jak ktos jest morderca to powinno sie go zastrzelic zanim on
      kogos zabije
    • malykack Re: Chyba się wściekli 05.08.04, 09:47
      Problem w tym że policja drogowa ostatnimi laty ogranicza się tylko do
      pogotowia wypadkowego oraz patroli z radarem. Absolutny brak reakcji na inne
      wykroczenia, powoduje rozzuchwalenie i ciche przyzwolenie na łamanie prawa.
      Państwo musi zacząć działać, urzędnicy państwowi (w tym policja)muszą wypełniać
      przyjęte obowiązki. Wszystkim innym pracodawcy płacą za wykonaną pracę, tylko
      budżetówka ciągle udaje że coś robi. W miastach jest monitoring, można ustawić
      jeszcze parę mobilnych kamer, wzywać gości na najdroższe seanse filmowe w
      życiu. Za którymś razem to zadziała. Byle stanowczo i dostatecznie długo, a nie
      akcja weekend. Jakoś gdzie indziej w europie też jeżdżą szybko ale w
      dozwolonych granicach. Często jeżdże po autostradach niemieckich, tam też sie
      szybko jeździ ale każde spowodowanie zagrożenia kończy się zatrzymaniem przez
      szybkie zielone autko, a widziałem nawet śmigłowiec w takiej akcji. Jakoś oni
      potrafia to zrobić, tylko nasi urzędnicy ciągle niczego nie potrafią, Za nasze
      zresztą pieniądze

• Gość: DSM Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:47
      Nigdy nie ciągnę się na jezdni ale ludzi etacy jak w tym filmie to mordercy.
      Jeżeli potrzebują takich ilości adrenaliny powionni zostać kierowcami
      rajdowymi. Natomiast kodeks powinien być zmieniony. Za tak szybką jazdę
      usiłowanie morderstwa, samochód to narzędzie przestępstwa i powinien być
      konfiskowany, w przypadku wypadków ze skutkiem śmiertelnym należałoby ich
      traktować jak morderców. BO TACY KIEROWCY SĄ MORDERCAMI !!!
    • Gość: Wojtek Re: Chyba się wściekli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 09:59
      Tak jest, zabijać te śmiecie!
    • Gość: obserwator bezmózgie sk....syny ....... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 10:01
      a najgorsze ze "za granicą to , za granicą tamto....
    • Gość: Henryk Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:07
      Zdziwiony jestem bierną postawą "drogówki"
    • Gość: jazzman123 Re: Chyba się wściekli IP: 195.94.206.* 05.08.04, 10:07
      Szanowna Redakcjo,

Jak chcecie przeprowadzić śledztwo dziennikarskie proszę o przestudiowanie
      (wydaje mi się od początku roku) tygodników Auto Świat i Motor. Tam czytałem o
      Audi (jedyne w Polsce), który wygrywa wyscigi na 1/4 mili. Na pewno to to auto
      bo widziałem ten film ale z pół roku temu.
    • Gość: HENRYK Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:11
      Jeszcze raz Henryk - już najwyższy czas żeby zostały opracowane i wdrożone
      procedury postępowania "drogówki" w takich przypadkach, poniewaz zjawisko
      będzie się nasilać. Czekam na reakcję.
      • Gość: http://pamietamy.t Re: nagminne lamanie ograniczenia predkosci IP: *.cegs.itesm.mx 05.08.04, 10:42
        w polsce to norma
        i calkowite przyzwolenie na to , to tez norma
        dochodzi do tego brak patroli ktore by jezdzily
        a nie staly na poboczach

na jednej trasie slask warszawa jeden patrol
        za jednym przejazdem moze zarobic na 200 mandatach
        za przekroczenie predkosci i zajechanie drogi po wyprzedzeniu
        ten ostatni przypadek to juz zupelna glupota
        majac wolny lewy pas po wyprzedzeniu natychmiast
        zjezdza taki tluk na prawo

pamietamy.tripod.com
    • Gość: Wojt Jak policji uda sie ich zlapac to... IP: *.241.112.30.adsl.inetia.pl 05.08.04, 10:20
      Jak policji uda sie ich zlapac to sad powinien kierowac ich na przymusowa prace
      przez np.2 tygodnie jako wolontariusze do osrodkow zajmujacych sie
      rehabilitacja ofiar wypadkow samochodowych. Moze wowczas zobaczyli by jakie
      moga byc skutki brawurowej jazdy.
    • boaz Re: Chyba się wściekli 05.08.04, 10:36
      Gdyby ktoś nie wiedział jakim samochodem wyczyniać podobne harce to nieocenione
      chłopaki z Wysokich Obrotów doradzą:
      auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,2212688.html
      brak słów, redakcjo co z tobą?
    • Gość: Artek Re: Chyba się wściekli IP: *.crowley.pl 05.08.04, 10:37
      Mam automaty na tych bezmózgowców. Szukam nurków (głębokość do 5 metrów). Mój
      ojciec przekazał mi gdzie są narzędzia do likwidacji chwastów.
    • Gość: Hubeeert Re: Chyba się wściekli IP: 212.69.75.* 05.08.04, 10:38
      Dziennikarze powinni w naszym pieknym kraju nauczyć się rzetelnej pracy.
      Jak Albert zauważył ten film ma ponad 2 lata i odgrzebywanie go teraz
      jago "gorącego newsa" jest co najniej dziwne bo świadczy o szukaniu na siłe
      sensacji.
      Poszukajcie sensacji w promocjach dla dziennikarzy i prezentach jakie
      dostajecie.
      Napiszcie o tym artykuł która firma i co daje na pokazach dla dziennikarzy.
      Denerwuje mnie wasze traktowanie każdego w szybkim samochodzie jak przestępcy.

A co do komentarzu który wymyslił Anty:
      Zastanów się miłośniku westernów ile osób niewinnych zginęłoby w trakcie
      pościgu gdyby Policja strzelała do takiego idioty który jedzie 200 km/h przez
      Centrum Warszawy???
      Bo niewątpliwie to idiota.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Albert Re: Chyba się wściekli IP: *.etel.pl 05.08.04, 10:42
        Co ciekawę sprawę wyścigów udało się ucywilizować i skierować większośc
        ścigantów na zamknięte imprezy organizowane przez www.sss.org.pl teraz
        znowu nowi wylegną na ulice ...
    • Gość: nickname Re: Chyba się wściekli IP: 80.51.244.* 05.08.04, 10:44
      Przypomina się gra komputerowa "Need For Speed Underground". Tam też były takie
      wyścigi, a kierowca rajdowy pouczał, że jeśli chcesz poczuć prędkość to zagraj
      w tę grę. Ciekawe czy w tym przypadku to gra była inspiracją dla takich
      wyścigów, czy też raczej takie wyścigi były inspiracją dla owej gry.
      • Gość: Babazakierownicą Kratki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:52
        Ja mam kratkę w samochodzie. To mój samochód, sama za niego zapłaciłam, sama go
        ubezpieczyłam. Kratka jest w kombi dla psa a nie dla obniżenia ceny. Mam
        kilkoro znajomych, którzy też mają kratki ze względu na psy a auta kupili po
        normalnej cenie. I jeżdżą szybko więc może by tych "kratek" nie generalizować,
        że idioci.
        Jeżdżących z prędkością 60-70 km na moście Siekierkowskim to ja nie lubię, ale
        już tam tak większość zaczyna jeździć bo policja czai się za łukiem i prędkich
        kasuje mandacikami. Ilekroć tamtędy jadę mają przynajmniej dwa autka w obróbce.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka