Dodaj do ulubionych

Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach.....

IP: *.echostar.pl 29.03.02, 10:50
..... znowu wszyscy spotkali razem.

Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: *.csc.com.pl 29.03.02, 10:53
      ...nawzajem. ja będe na szczęcie tylko pazażerem i nie
      doświadczę "uprzejmości" niedzielnych kierowców.....

pozdrawiam ktos.
    • Gość: Yosarian Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: 192.168.30.* 29.03.02, 11:27
      Gość portalu: XXL napisał(a):

> ..... znowu wszyscy spotkali razem.
      >
      > Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!!

Tak właśnie zróbmy. Wszystkiego dobrego na drodze i poza
      nią. Ja właśnie będę się przemieszczał (około 500 km w
      dwie strony - standard świąteczny).
      • Gość: Jarek Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: 80.72.33.* 29.03.02, 16:05
        > Gość portalu: XXL napisał(a):
        >
        > > ..... znowu wszyscy spotkali razem.
        > >
        > > Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!!

Spoko, spoko. Wszedzie korki. Pulawska STOP. Wislostrada do wjazdu na
        Lazienkowski. STOP Lazienkowski STOP. Wal Miedzeszynski STOP. Grochowska STOP.
        Nie wiem, czy mam jechac do Janek, bo tam tez pewnie STOP.

A do zyczen sie przylaczam ;-)
        • Gość: Michal Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: *.telia.com 29.03.02, 18:34
          Dobrze ze spedzam w domu swieta.Zycze tez spokojnych i do zobaczenia na tym
          portalu.Pzdr.Michal
          P.S Grozi mnie tylko dlugi spacer nad brzegiem morza.Pogode mamy piekna w nocy
          zimno.Szosy juz spustoszaly wczoraj bylo pieklo na autostradach.Dzisiaj Wielki
          Piatek jest u protestantow duzym swietem.
    • Gość: agulha CZARNY HUMOR IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 01.04.02, 11:30
      Ktoś musi jechać ryzykancko...moja koleżanka czeka właśnie na pilny przeszczep
      rogówki.
      Dla niewtajemniczonych: rogówkę pobiera się ze zwłok.
      • Gość: Michal Re: CZARNY HUMOR IP: *.telia.com 01.04.02, 20:51
        Niestety takie jest zycie.Swieta juz sie koncza.Nie bylo specjalnych wypadkow
        jest spokuj i cisza.Cholera myslalem ze ... nad morzem mlodziez w ieku 14-17
        lat dziewuchy i chlopaki i syn moj tez wykapali sie woda miala +8C tak zanuzyli
        sie i chodu na bryge i do recznika.Czy myslicie ze ktos ma katar? nie nikt
        zdrowe to chodza strasznie lekko ubrani w zimie.A wiecie starszy syn wczoraj
        czyli w pierwszy dzien zdal egzamin w szkole pletwonurkow.Egzamin odbywal sie
        plytko na 20m w sundzie.Cala zime te chlopaki nurkuja.Maja swietny sprzet nikt
        nie marznie.A wiecie co dzisiaj zrobili pojechal na wraki na sundzie z drugiej
        wojny swiatowej.Mamy kilaset sztuk niedaleko od nas lezy pogrzebanych
        zaminowanych itp.Pzdr.Michal
        P.S Enduro zawiesil na korzysc pletwonurkowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka