Gość: XXL IP: *.echostar.pl 29.03.02, 10:50 ..... znowu wszyscy spotkali razem. Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ktos Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: *.csc.com.pl 29.03.02, 10:53 ...nawzajem. ja będe na szczęcie tylko pazażerem i nie doświadczę "uprzejmości" niedzielnych kierowców..... pozdrawiam ktos. Link Zgłoś
Gość: Yosarian Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: 192.168.30.* 29.03.02, 11:27 Gość portalu: XXL napisał(a): > ..... znowu wszyscy spotkali razem. > > Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!! Tak właśnie zróbmy. Wszystkiego dobrego na drodze i poza nią. Ja właśnie będę się przemieszczał (około 500 km w dwie strony - standard świąteczny). Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: 80.72.33.* 29.03.02, 16:05 > Gość portalu: XXL napisał(a): > > > ..... znowu wszyscy spotkali razem. > > > > Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!! Spoko, spoko. Wszedzie korki. Pulawska STOP. Wislostrada do wjazdu na Lazienkowski. STOP Lazienkowski STOP. Wal Miedzeszynski STOP. Grochowska STOP. Nie wiem, czy mam jechac do Janek, bo tam tez pewnie STOP. A do zyczen sie przylaczam ;-) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Jedźcie ostrożnie, abyśmy się tu po świętach..... IP: *.telia.com 29.03.02, 18:34 Dobrze ze spedzam w domu swieta.Zycze tez spokojnych i do zobaczenia na tym portalu.Pzdr.Michal P.S Grozi mnie tylko dlugi spacer nad brzegiem morza.Pogode mamy piekna w nocy zimno.Szosy juz spustoszaly wczoraj bylo pieklo na autostradach.Dzisiaj Wielki Piatek jest u protestantow duzym swietem. Link Zgłoś
Gość: agulha CZARNY HUMOR IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 01.04.02, 11:30 Ktoś musi jechać ryzykancko...moja koleżanka czeka właśnie na pilny przeszczep rogówki. Dla niewtajemniczonych: rogówkę pobiera się ze zwłok. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: CZARNY HUMOR IP: *.telia.com 01.04.02, 20:51 Niestety takie jest zycie.Swieta juz sie koncza.Nie bylo specjalnych wypadkow jest spokuj i cisza.Cholera myslalem ze ... nad morzem mlodziez w ieku 14-17 lat dziewuchy i chlopaki i syn moj tez wykapali sie woda miala +8C tak zanuzyli sie i chodu na bryge i do recznika.Czy myslicie ze ktos ma katar? nie nikt zdrowe to chodza strasznie lekko ubrani w zimie.A wiecie starszy syn wczoraj czyli w pierwszy dzien zdal egzamin w szkole pletwonurkow.Egzamin odbywal sie plytko na 20m w sundzie.Cala zime te chlopaki nurkuja.Maja swietny sprzet nikt nie marznie.A wiecie co dzisiaj zrobili pojechal na wraki na sundzie z drugiej wojny swiatowej.Mamy kilaset sztuk niedaleko od nas lezy pogrzebanych zaminowanych itp.Pzdr.Michal P.S Enduro zawiesil na korzysc pletwonurkowania. Link Zgłoś