Dodaj do ulubionych

Boguś/Froguś

• samspade Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 14:22
      To chyba ten drugi podejrzany. C. Czy jakoś tak.
      • nazimno ...taki "duet egzotyczny" 13.06.14, 15:07
        Jeden zezna: jechal on

a ten drugi zezna: jechal on

Sad zacznie drapac sie po glowie w zaklopotaniu.
        Nastepnie sad oglosi odroczenie rozprawy i uda sie na konsultacje.
        (najlepiej nie spekulowac, dokad).

Po zasiegnieciu opinii wyrok bedzie uniewinniajacy, bo wiecie rozumiecie,
        sa tylko poszlaki a nie ma dowodow - no i te zeznania...nie dajace podstaw...
        a za to samo nie mozna ukarac obu, bo tylko jeden mogl siedziec za kolkiem.

I bedzie jak mialo byc.
        81-szy raz.

PS
        Na nastepnym posiedzeniu rozpatrzy sie sprawe babci, ktora ukradla batonik za 59 groszy.
        Miejsce w pierdlu juz wczesniej dla niej zarezerwowano, bo wyrok bedzie miec charakter
        dyscyplinujacy.

• qqbek Ale o co to halo;) 13.06.14, 15:25
          Przecież najważniejsze że trzeźwy był;)

A co do "duetu" - biorąc poniedziałkową wypowiedź prof. Lwa Starowicza oraz zawartość kieszeni (jaki facet pali slimy?) pod uwagę, to rzeczywiście coś w tym może być.
          Taki układ (konkubinat) obydwu panów miałby jeszcze jedną zaletę z punktu widzenia prawa procesowego - nie można by od nich wymagać, by jeden zeznawał na temat drugiego (a od przesłuchiwanego w charakterze świadka można... chyba, że zeznania dotyczą tzw. "osoby najbliższej").
          • nazimno To bylby niezly chwyt przed sadem. 13.06.14, 15:49
            Nie jest wykluczone, ze zostanie zastosowany.
            W koncu po uzyskaniu statusu celebryty - zycie staje sie latwiejsze "w tym kraju".

• samspade Stracą szacun na dzielni 13.06.14, 16:04
            • jamesonwhiskey Re: Stracą szacun na dzielni 13.06.14, 16:38
              Ale torebke ma stylowa. Chociaz ja sie nie znam
    • jamesonwhiskey Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 15:17
      Ale to nie bogus jakis inny chloptas bogus po fure przyjechal na marginesie mogly by cioty psy pasy zapiac po drugie calkim glosny ten szmer z wydech co to go inne psy uslyszec nie mogly
    • tomek854 O/T 13.06.14, 23:10
      A pan policjant grzejąc 150 km/h przez nocną Warszawę trzyma sobie nonszalancko jedną rączkę na kierownicy...
      • qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:15
        tomek854 napisał:

> A pan policjant grzejąc 150 km/h przez nocną Warszawę trzyma sobie nonszalancko
        > jedną rączkę na kierownicy...

On jest przecież "bohaterem pozytywnym" :P
        Się Tomku czepiasz ;)

Ale fakt - pedalskie "slimy" zauważyłem wcześniej, a tego zaś, że Antek policmajster (nie mylić z Antkiem M. byłym policmajstrem) powozi jak jego dziadek furką (jedna ręka na lejcach, druga co - pewnie bije konia;), nie zauważyłem.
        • jamesonwhiskey Re: O/T 13.06.14, 23:27
          Druga reka jest do operowania batem . Mozna tez popedzac lejcami trzymajac oburacz ale trzymanie jedna reka tez trzeba miec opanowane
          • qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:39
            Przeca o tym piszę, że druga od bicia konia jest ;)
            Widać zostało mundurowemu... w genach i we wczesnych etapach tzw. "socjalizacji".
            • jamesonwhiskey Re: O/T 13.06.14, 23:49
              Ok masz mnie nie do konca zlapalem analogie
              • qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:52
                jamesonwhiskey napisał:

> Ok masz mnie nie do konca zlapalem analogie

Ależ nie ma powodu, by się kajać... dwuznaczność pierwotnej wypowiedzi była zamierzona przez autora :)
                • jamesonwhiskey Re: O/T 14.06.14, 02:04
                  Ppowozilem wozem dziadka to potraktowalem to pewnie na wyrost zupelnie wprost I powazkie
    • agios_pneumatos Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 23:16
      Wuj z gogusiem. Najgorsza w tym materiale jest pozycja za kierownicą policmajstra, na 'jak się masz'.

Ale co ja tam będę se klawiaturę szczępił. Wszak sami spece od motoryzacji tutaj to i tak nie zrozumieją w czym rzecz.
      • jamesonwhiskey Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 23:29
        Blad . Szymi to nawet przedstawil graficznie w jakims watku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka