qqbek 13.06.14, 14:15 Jak to policja go nie potrafi złapać? Przecież nawet w tiwi był: KIEROWCA BIAŁEGO BMW M3 ZŁAPANY NA GORĄCYM UCZYNKU [;SŁYNNY BOGUŚ Z WARSZAWY]; Link Zgłoś Obserwuj wątek
samspade Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 14:22 To chyba ten drugi podejrzany. C. Czy jakoś tak. Link Zgłoś
nazimno ...taki "duet egzotyczny" 13.06.14, 15:07 Jeden zezna: jechal on a ten drugi zezna: jechal on Sad zacznie drapac sie po glowie w zaklopotaniu. Nastepnie sad oglosi odroczenie rozprawy i uda sie na konsultacje. (najlepiej nie spekulowac, dokad). Po zasiegnieciu opinii wyrok bedzie uniewinniajacy, bo wiecie rozumiecie, sa tylko poszlaki a nie ma dowodow - no i te zeznania...nie dajace podstaw... a za to samo nie mozna ukarac obu, bo tylko jeden mogl siedziec za kolkiem. I bedzie jak mialo byc. 81-szy raz. PS Na nastepnym posiedzeniu rozpatrzy sie sprawe babci, ktora ukradla batonik za 59 groszy. Miejsce w pierdlu juz wczesniej dla niej zarezerwowano, bo wyrok bedzie miec charakter dyscyplinujacy. Link Zgłoś
qqbek Ale o co to halo;) 13.06.14, 15:25 Przecież najważniejsze że trzeźwy był;) A co do "duetu" - biorąc poniedziałkową wypowiedź prof. Lwa Starowicza oraz zawartość kieszeni (jaki facet pali slimy?) pod uwagę, to rzeczywiście coś w tym może być. Taki układ (konkubinat) obydwu panów miałby jeszcze jedną zaletę z punktu widzenia prawa procesowego - nie można by od nich wymagać, by jeden zeznawał na temat drugiego (a od przesłuchiwanego w charakterze świadka można... chyba, że zeznania dotyczą tzw. "osoby najbliższej"). Link Zgłoś
nazimno To bylby niezly chwyt przed sadem. 13.06.14, 15:49 Nie jest wykluczone, ze zostanie zastosowany. W koncu po uzyskaniu statusu celebryty - zycie staje sie latwiejsze "w tym kraju". Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Stracą szacun na dzielni 13.06.14, 16:38 Ale torebke ma stylowa. Chociaz ja sie nie znam Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 15:17 Ale to nie bogus jakis inny chloptas bogus po fure przyjechal na marginesie mogly by cioty psy pasy zapiac po drugie calkim glosny ten szmer z wydech co to go inne psy uslyszec nie mogly Link Zgłoś
tomek854 O/T 13.06.14, 23:10 A pan policjant grzejąc 150 km/h przez nocną Warszawę trzyma sobie nonszalancko jedną rączkę na kierownicy... Link Zgłoś
qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:15 tomek854 napisał: > A pan policjant grzejąc 150 km/h przez nocną Warszawę trzyma sobie nonszalancko > jedną rączkę na kierownicy... On jest przecież "bohaterem pozytywnym" :P Się Tomku czepiasz ;) Ale fakt - pedalskie "slimy" zauważyłem wcześniej, a tego zaś, że Antek policmajster (nie mylić z Antkiem M. byłym policmajstrem) powozi jak jego dziadek furką (jedna ręka na lejcach, druga co - pewnie bije konia;), nie zauważyłem. Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: O/T 13.06.14, 23:27 Druga reka jest do operowania batem . Mozna tez popedzac lejcami trzymajac oburacz ale trzymanie jedna reka tez trzeba miec opanowane Link Zgłoś
qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:39 Przeca o tym piszę, że druga od bicia konia jest ;) Widać zostało mundurowemu... w genach i we wczesnych etapach tzw. "socjalizacji". Link Zgłoś
qqbek Re: O/T 13.06.14, 23:52 jamesonwhiskey napisał: > Ok masz mnie nie do konca zlapalem analogie Ależ nie ma powodu, by się kajać... dwuznaczność pierwotnej wypowiedzi była zamierzona przez autora :) Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: O/T 14.06.14, 02:04 Ppowozilem wozem dziadka to potraktowalem to pewnie na wyrost zupelnie wprost I powazkie Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 23:16 Wuj z gogusiem. Najgorsza w tym materiale jest pozycja za kierownicą policmajstra, na 'jak się masz'. Ale co ja tam będę se klawiaturę szczępił. Wszak sami spece od motoryzacji tutaj to i tak nie zrozumieją w czym rzecz. Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Boguś/Froguś 13.06.14, 23:29 Blad . Szymi to nawet przedstawil graficznie w jakims watku Link Zgłoś