jedrek11 Re: antena 02.09.04, 15:35 Ukradli mi antenę z dachu.Trochę się zdziwiłem bo ostatnio taką rzecz ukradki mi w prl-u.Może złomiarze,ale ile to waży?Co dziwniejsze zwróciłem uwagę na inne skody i co?.Co trzecia nie ma anteny.Jakaś plaga,czy co?.A może sprawdza się stare wojskowe hasło:nic w przyrodzie nie ginie,tylko zmienia właściciela.Skodziarze rozejrzyjcie się wokół innych skód,zwłaszcza Felicji,czy mam rację,czy może mi się tylko tak zdaje. Link Zgłoś
Gość: loze Re: antena IP: 193.111.166.* 02.09.04, 16:23 Mojej by nie zdjeli chyba ze sprobowali by upiłować. Raz jak pojechałem na myjnie automatyczna, to "myjący" nie dał rady odkęcić. Podejrzewam, że zardzewiała na gwincie. Pies to ganiał. Link Zgłoś
Gość: JK Re: antena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.04, 18:31 W mojej Octavii jest przyczepiona na stałe. Do mycia się ją trochę odkręca i mocuje w pozycji równoległej do dachu. Też się kiedyś na myjni szarpałam, ale potem się dowiedziałam, że tak montują właśnie po to, żeby nie kradli. Link Zgłoś
millerek Re: antena 03.09.04, 14:25 Właśnie przywróciliście mi wspomnienia z dzieciństwa. Pamiętam jak mój tata zawsze jak podjeżdżaliśmy na parking pod dom wysiadał z samochody (malucha) odkręcał antenę i wrzucał ja do bagażnika. Wtedy wydawało mi się to takie oczywiste. Dzisiaj troszkę to śmieszne, że facet wykręca anteną i chowa ja przed złodziejem. Ale okazuje się, że może nie takie śmieszne? Link Zgłoś