Dodaj do ulubionych

Tuning Viper'a

IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 07.04.02, 01:22
Okazuje sie ze ten mikro silniczek z Viper'a ma duze rezerwy mocy. Firma
Hennessey potrafi podkrecic ten silnik do 1100 KM
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Tuning Viper'a IP: *.telia.com 07.04.02, 09:55
      Tak to wy byla juz bron przeciwpancerna u mlodych kierowcow w Polsce.Wobrazam
      sobie tytuly gazet "Rozpedzony do 280km/h Viper staranowal TIR-a.Powazne straty
      materialne TIR wylecial z szosy Viper zniknal.We wsi nastepnej cud sie stal
      kolo od Vipera wyladowalo na rynku.Pzdr.MIchal
    • Gość: Jarek Re: Tuning Viper'a IP: 80.72.33.* 07.04.02, 11:30
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Okazuje sie ze ten mikro silniczek z Viper'a ma duze rezerwy mocy. Firma
      > Hennessey potrafi podkrecic ten silnik do 1100 KM

Marku, a czy w opcji sa takze skrzydla o zmiennej powierzchni?
      ;-)
      • Gość: Marek Re: Tuning Viper'a IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 07.04.02, 15:28
        Gość portalu: Jarek napisał(a):
        > Marku, a czy w opcji sa takze skrzydla o zmiennej powierzchni?

Nie, ale ciekawe jakie tylnie opony montuje sie w tej wersji - mysle ze musza
        byc dosc duze by te 100 koni przeniesc na asfalt. A wlasnie - ciekawe czy asfalt
        sie nie marszczy przy starcie :)))))
    • Gość: koles1 Re: Tuning Viper'a IP: *.telkab.pl 07.04.02, 15:34
      A przerabiają na gaz, bo pewnie sporo pali ?
      • Gość: Michal Re: Tuning Viper'a IP: *.telia.com 07.04.02, 15:38
        Marku nie bylo by problemu gdyby zainstalowac naped na cztery kola i anty
        poslizgowy system.Widzialem to kiedys w Dodge Stealth funkcjonowalo
        fantastycznie.Nigdy nie bylo buksanka a od zera do stu w4.7sek.Pzdr.Michal
        • Gość: steve Re: Tuning Viper'a IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 08.04.02, 21:19
          Ale wy wszyscy glupoty pierdolicie az zal takie bzdury czytac !! czy wy
          naprawde cos wiecie o Viperze czy tylko cos tam uslyszeliscie i pieprzycie co
          wam slina na jezyk przyniesie czy jak to sie tam po polsku mowi !!?????
          • Gość: Marek Re: Tuning Viper'a IP: 172.18.118.* 08.04.02, 21:30
            Gość portalu: steve napisał(a):

> Ale wy wszyscy glupoty pierdolicie az zal takie bzdury czytac !! czy wy
            > naprawde cos wiecie o Viperze czy tylko cos tam uslyszeliscie i pieprzycie co
            > wam slina na jezyk przyniesie czy jak to sie tam po polsku mowi !!?????

Jak milo :) Moja wiedza o Viperze jest BARDZO ograniczona - jechalem nim jako
            pasazer. Mam nadzije ze nasz ekspert "steve" moze sie pochwalic bardziej "hands-
            on experience" z Viperem...
            • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.04.02, 05:07
            • Gość: steve Re: Tuning Viper'a IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.04.02, 05:17

> Gość portalu: steve napisał(a):
              >
              > > Ale wy wszyscy glupoty pierdolicie az zal takie bzdury czytac !! czy wy
              > > naprawde cos wiecie o Viperze czy tylko cos tam uslyszeliscie i pieprzycie
              > co
              > > wam slina na jezyk przyniesie czy jak to sie tam po polsku mowi !!?????
              >
              > Jak milo :) Moja wiedza o Viperze jest BARDZO ograniczona - jechalem nim jako
              > pasazer. Mam nadzije ze nasz ekspert "steve" moze sie pochwalic bardziej "hands
              > -
              > on experience" z Viperem...

To zes sie raz viperem przejechal nie znaczy od razu ze wiesz wszystko !!Ja ci
              tak wierze ze tys naprawde nim jechal jak w to ze Walesa ma mature !! Ja juz
              mialem doczynienia nie z takimi cwaniaczkami jak ty !! Viperami interesuje sie od
              wielu lat to moje hobby !! Wiec daj sobie spokoj i nie przechwalaj mi sie ze ci
              ktos pozwolil usiasc w jego viperze ( bull shit)!!
              • Gość: Marek Re: Tuning Viper'a IP: 172.18.118.* 09.04.02, 12:48
                Dla wyjasnienia - to byl test drive :)
            • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 09.04.02, 05:18
              • letalin Re: wierz mi wiem wiecej !! 09.04.02, 09:00
                Steve! Ja bym ciebie do bagażnika swojej lady (to taki radziecki avtomobil)
                nie wpuścił!
                • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.02, 07:05
                  letalin napisał(a):

> Steve! Ja bym ciebie do bagażnika swojej lady (to taki radziecki avtomobil)
                  > nie wpuścił!

To dobrze bo jedyne co bym zrobil to ci tam zwymiotowal !!
              • Gość: robert Wszyscy wiemy!!! - steve WIE WIĘCEJ!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 09.04.02, 10:38
                Ale nie powie, o!
                • Gość: Niknejm Wszyscy wiemy!!! - Steve WIE NAJWIĘCEJ NA ŚWIECIE! IP: *.pg.com 09.04.02, 10:52
                  Gość portalu: robert napisał(a):

> Ale nie powie, o!

...bo z cienkimi Bolkami rozmawiał nie będzie. On wie wszystko o Viperach, wie
                  więcej nawet niż producent!!! ;-)))

Pozdrawiam,
                  Niknejm
                • Gość: steve Re: Wszyscy wiemy!!! - steve WIE WIĘCEJ!!!!!!!!!! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.02, 07:06
                  Gość portalu: robert napisał(a):

> Ale nie powie, o!

A po co mam ci mowic jak ty i tak jestes za glupi zeby to zrozumiec !!
              • Gość: Marek Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.atlanta-48-49rs.ga.dial-access.att.net 10.04.02, 04:02
                To maly tescik:
                stary (model 2002 i wczesniej) Viper - licznik konczy sie na?
                Czy CD player jest w wyposazeniu standardowym?
                Na co nalezy uwazac wysiadajac z Viper'a (przekonalem sie ze to nie zarty)?
                • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.02, 07:21

> To maly tescik:
                  > stary (model 2002 i wczesniej) Viper - licznik konczy sie na?
                  > Czy CD player jest w wyposazeniu standardowym?
                  > Na co nalezy uwazac wysiadajac z Viper'a (przekonalem sie ze to nie zarty)?

czyz bym ci wjechal na ambicje ???? viper jest produkowany okolo 10 lat i sa
                  rozne wersje !! Wersje ktore mnie interesuja nie tylko nie maja CD ale w ogole
                  nie posiadaja radia ani klimatyzacji (ty raczej taka nie jechales ) przy moim
                  wzroscie wysiadajac trzeba uwazac przede wszystkim na glowe ( a przy twoim?? )na
                  liczniku z reguly ma 320 km \h . Najszybsze wersje osiagaja bowiem 200 mph!! no i
                  musisz uwazac na zlodzieji samochodow oczywiscie !!
                • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.02, 07:26

> To maly tescik:

maly tescik dla ciebie i reszty baranow !! Czym sie roznia opony Stock Viper lub
                  GTS a GT-R ??? (Przekonalem sie nie na zarty ze jest roznica ... ha ha ha )
                  • Gość: robert He he Stef to dres! :))) IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 10.04.02, 12:18
                    Niniejszym ogłaszam, że Viperami jeżdżą dresiarze skaczące stefki:))
                • Gość: steve Re: wierz mi wiem wiecej !! IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.04.02, 07:26

> To maly tescik:

czyz bym ci wjechal na ambicje ???? viper jest produkowany okolo 10 lat i sa
                  rozne wersje !! Wersje ktore mnie interesuja nie tylko nie maja CD ale w ogole
                  nie posiadaja radia ani klimatyzacji (ty raczej taka nie jechales ) przy moim
                  wzroscie wysiadajac trzeba uwazac przede wszystkim na glowe ( a przy twoim?? )na
                  liczniku z reguly ma 320 km \h . Najszybsze wersje osiagaja bowiem 200 mph!! no i
                  musisz uwazac na zlodzieji samochodow oczywiscie !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka