quak 08.04.02, 20:49 czy 14-15 kg dziecku można kupić fotelik, który nie jest fotelikiem klasy I (czyli do 18kg) a taki który posłuży ze dwa lata i jeszcze żeby ten fotelik się trochę rozkładał? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Doki Re: fotelik samochodowy? IP: *.turboline.skynet.be 08.04.02, 21:02 Jak juz pisalem (ale mnie wysmiano 8-((( ), znalazlem taki w Makro za 45 €. Rozklada sie i ma regulowana wysokosc zaglowka, a oparcie mozna calkiem odkrecic i pozostaje poduszka dla dziecka powyzej 25 kg. Link Zgłoś
quak Re: fotelik samochodowy? 08.04.02, 21:11 Doki - dzięki za informację - Makro to wynalazek znany w mojej wiosce, napewno zajrzę. Fajne jest to, że w nie wszyscy producenci sztywno trzymają się dyrektyw Unii Europejskiej i jej szalonych klasyfikacji. Nie pamiętasz jakiej marki był (jest) Twój fotelik? PZDR 8-)))) Link Zgłoś
Gość: AK Re: fotelik samochodowy? IP: 213.192.80.* 09.04.02, 10:47 Zajrzyj na: www.tomi.pl/ Oferują tam foteliki GRACO od 9 do 36 kg. Na temat samych tych fotelików niestety nie mogę się wypowiedzieć - moja pociecha ma dopiero 6 tygodni i jeszcze nie robiłem rozeznania rynku dla trochę większych maluchów. Serdecznie pozdrawiam, AK Link Zgłoś