Dodaj do ulubionych

tuning motoroweru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:44
jak mozna stuningowac motorower
Obserwuj wątek
    • Gość: gal anonim Re: tuning motoroweru IP: 80.51.227.* 27.09.04, 13:44
      a jaki masz?
      • Gość: Stasiek Re: tuning motoroweru IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 27.09.04, 14:47
        banalnie prosto odkrecasz glowice i na glowicy masz takie hmm takie wystajace
        wystarczy ze zeszlifujesz to o 0,3mm a kompresje bedziesz mial zajebista nie
        proboj robic tego w domu :d oddaj do jakiegos zakladu co robia takie zeczy to
        jeden sposob a drugi jest taki :D zdejmij rure wydechowa i z gaznika filtr
        powietrza :] jak cos mi wpadnie jeszcze do glowy to napisze :D moje gg
        1013839 :) w razie problemow pisz. A i jeszcze kanaly dolotowe w cylidrze
        mozesz pasta polerska wyszlifowac na lustro wtedy nie bedzie zawirowan paliwa w
        cylinderku i paliwo bezsposrednio bedzie lecialo nad tlok :D bedziesz mogl gume
        na aswalcie na piatym biegu palic :)
    • Gość: gość Re: tuning motoroweru IP: *.class146.petrotel.pl 20.10.04, 19:16
      Naklej sobie znaczek HONDA na baku, obszyj kierownicę futerkiem, przyklej
      wiatraczek do kierownicy i zamontuj chromowany wydech, będzie super tjónink.
    • Gość: Przemek Re: tuning motoroweru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:16
      Ja swoj motorower poprostu odnowilem przemalowalem zrobilem polerke silnika i
      felg (AUTO MAXEM) dodalem gdzie niegdzie troszke chromu i teraz wygląda jak
      rasowy choper lepszego sposobu nie znam
      • jurek1986 Re: tuning motoroweru 09.01.05, 02:09
        Gość portalu: Przemek napisał(a):

> Ja swoj motorower poprostu odnowilem przemalowalem zrobilem polerke silnika i
        > felg (AUTO MAXEM) dodalem gdzie niegdzie troszke chromu i teraz wygląda jak
        > rasowy choper lepszego sposobu nie znam

jasne rasowy choper z silnikiem o mocy 1KM miodzio...buahahaah
    • Gość: Kacper Re: tuning motoroweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:29
      Ja radze wam rozebrac silnik w wypolerowac kartery silnika jakąs pasta polerska,
      nastepnie wziażc sie za cylinder rozwiercic w cylindrze otwór tam gdzie sie
      przykreca tłumik, taka nasatka na wiertarke jest taki jagby kamien i tam sie
      powbawic troche z tym rozwiercaniem tylko pozniej trzeba zlikwidowac wszystkie
      nierównosci a jeszcze pozniej najlepiej przejechac wszystkie kanały dolotowe
      pasta polerska. Nastepna rada splanowac głowice ale tylko od 0,3-0,5mm
      najlepiej maszynowo albo wziac kawałek prostego grubego szkła nałozyc na to
      papier scierny i równo zeszlifowac drobnym papierem. 3 Rada to zwiekszyc moment
      obrotowy czyli kupic jakis magnetyzer za 15 zł on daje 13 % wzrostu mocy. 4
      radazwiekszyc zebatke w silniku ta od łancucha a zmniejszyc ta na kole to nam
      da wiekrza szybkosc ale słabsza moc do rwania kapci :D albo zmniejszyc w
      silniku a zwiekrzyc na kole to nam da duza moc.5 rada wstawic swiece od piły
      takiej spalinowej do ciecia drzewa to poprawia troche moc .6 radazmiana tłumika
      na bardziej sportowy najlepiej zrobic samemu z puszki po farbie . No i jeszcze
      pare zeczy ale niechce mi sie pisac :P jak cos to mozecie mnie pytac na gg
      7610245 na wszelkie pytania odpowiem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka