Dodaj do ulubionych

Auto w rozliczeniu

07.04.15, 12:37
Witam chcę kupić używane auto audi A3 za 6500 zł na ogłoszeniu jest informacja, ze można oddać auto w rozliczeniu. Mam opla vectre B z 96roku i honde civic 6 z 95roku. Jak by to wyglądało chodzi mi jak liczył by cene aut branych w rozliczenie.
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: Auto w rozliczeniu 07.04.15, 12:53
      Nisko, bardzo, bardzo nisko.
      Przypuszcza, ze oddasz dwa aluta I jeszcze ze 4k bedziesz musiala doplacic.
      • iwonka-mala Re: Auto w rozliczeniu 07.04.15, 13:15
        czyli nie oplaca się oddawac w rozliczeniu lepiej samemu sprzedac
        • galtomone Re: Auto w rozliczeniu 07.04.15, 13:31
          To chyba oczywiste. Przeciez oni te auta dalej beda sprzedawac... wiec musza byc na tyle tanie by mogli dolozyc swoj zysk I nadal znalezc chetnych... czyli sprzadadza je za tyle za ile ty sama bys sprzedawala.
    • liczbynieklamia Re: Auto w rozliczeniu 07.04.15, 17:19
      W komisie prawie na pewno się nie opłaci - rolą handlarza jest tanio kupić i drogo sprzedać, dokonując zamiany tracisz podwójnie. Dogadanie się z osobą prywatną na zamianę potrafi być korzystne. Czasem nawet dla obu stron.
      • misiaczek1281 Re: Auto w rozliczeniu 07.04.15, 18:00
        Plus zostawienia w rozliczeniu jest taki że nie musisz kłopotać się ze sprzedażą tydzień albo miesiąc i wysłuchiwać jęków kupujących : "Panie, bite" :)
        • liczbynieklamia Re: Auto w rozliczeniu 08.04.15, 08:34
          > Plus zostawienia w rozliczeniu jest taki że nie musisz kłopotać się ze sprzedażą tydzień albo miesiąc i wysłuchiwać jęków kupujących : "Panie, bite" :)

Tu muszę przyznać ci 100% racji - najwygodniej iść do salonu, zostawić stary samochód w rozliczeniu i wyjechać nowym.

;)
          • who_cares Re: Auto w rozliczeniu 08.04.15, 10:16
            Za Vectrę to jeszcze dopłacisz za koszt lawety odwożącej tę skorupę na stację demontażu. Rozsądny człowiek obawiał by się czy fotel kierowcy nie wypadnie na asfalt w czasie jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka