Dodaj do ulubionych

Salon samochodowy - Warszawa

25.07.16, 11:22
Zakładam temat jeszcze raz, bo nie wiem, czemu ostatni został usunięty :/

Ktoś mi coś o nich powie? www.motortest.com.pl/
Bo na sieci krążą różne wpisy, raczej dobre, ale wolałbym dmuchać na zimne. Zastanawiam się nad kupnem samochodu, a potem serwisowaniem go w tym samym miejscu.

Mam już wybrany model i wiem, czego chce.
Tak, chce nowe auto. Nie, nie linkujcie mi tu własnych aukcji, bo nie chce używanego samochodu.

Napiszcie po prostu, czy mieliście jakieś doświadczenia z tym salonem?
Obserwuj wątek
    • skip_men Re: Salon samochodowy - Warszawa 25.07.16, 11:58
      Już się na ten temat wypowiadałem, ale daje jeszcze raz znać - ja kupowałem u nich auto, a teraz je także serwisuje ;) Namówiłem też kumpla na ich wypożyczalnię, a teraz namawiam jeszcze jedną osobę na ich serwis. Nie starałbym się tak, gdyby nie było warto. To jasny punkt na mapie Warszawy ;) Oczywiście nie mam wyrobionej opinii na temat wszystkich warszawskich salonów/serwisów/wypożyczalni, ale z kilku zdarzyło mi się korzystać i Motortest jest zdecydowanie najwyżej w moim prywatnym rankingu. Już nawet nie szukam niczego nowego ;)
      • gerart.lowiet Re: Salon samochodowy - Warszawa 29.07.16, 12:58
        Cześć, dzięki za odpowiedź, chyba się tam w końcu przejadę, bo decyzja o kupnie podjęta, ale wykonanie jakoś nie idzie ;) Jak oceniasz sprzedawce? Polecisz? Bo chciałbym tam z kimś pogadać i wyjaśnić jeszcze kilka kwestii przed podpisaniem umowy...
    • mateusz.matti Re: Salon samochodowy - Warszawa 28.07.16, 15:27
      Mogę wypowiedzieć się o warsztacie - jest spoko, szczególnie, że mają też sklep i wszystkie części do hyundaiów pod nosem. Nie czeka się jakoś długo i większość rzeczy ustalają telefonicznie. Serwisuje tam, chociaż samochód kupiłem w innym miejscu. Nie narzekam i nie szukam niczego nowego, więc chyba jest dobrze, co...? ;)
      • gerart.lowiet Re: Salon samochodowy - Warszawa 29.07.16, 13:00
        Dzięki za odp!
        Właśnie na necie są takie mieszane opinie, chociaż większość jednak pozytywna. Dlatego ciągle się waham.
        • mateusz.matti Re: Salon samochodowy - Warszawa 29.07.16, 14:34
          Spoko, lepiej sprawdzić niż wyjść z jeszcze bardziej poturbowanym samochodem niż wcześniej. Mnie tak jeden warsztat właśnie urządził - zepsuł wszystko, co jeszcze jakoś działało. Później drugi trochę naprawił i ostatecznie motortest doleczył auto już do końca. Od tamtej pory mój staruszek jakoś jeździ, nie mogę narzekać. A chłopaki co trochę coś w nim podkręcają i jakoś to idzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka