majak222 19.01.17, 10:41 Witam, obecnie jeżdżę starym już Citroenem Saxo i planuję wymienić na coś nowszego. Budżet do 12k. Jeżdżę głównie po mieście, do pracy mam 10km. Zastanawiam się nad Seatem Leonem i Audi A3 8l. Macie jakieś inne sugestie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpik124 Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 11:02 bite i przekręcone, poza tym sporo zaschłej spermy na siedzeniu... jurekmulan napisał(a): > Mam do sprzedania Renault Grand Scenic 2004r manual 1,9 dci 8,900 zł (zarejestr > owany) i Peugeot 307 2,0 benzyna automat 2006r 10,500 zł (gotowy do rejestracji > ). Kontakt: bartlomiejb.95@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 11:14 Ty, kolpik124, ciagle krazysz wokol "tych rejonow". Nie planujesz przypadkiem wizyty u ...., noooo, wiesz,.... lekarza? Powinien ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
poohdell Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 12:30 Jeździj tym Saxo, az mu koła nie odpadną. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 12:33 majak222 napisał: > Budżet do 12k. Jeżdżę głównie po mieście, do pracy mam 10km. Zastanawiam s > ię nad Seatem Leonem i Audi A3 8l. Macie jakieś inne sugestie ? za mały budżet, za tę cenę nie kupisz nic prócz padła takiego jak Saxo Odpowiedz Link Zgłoś
who_cares Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 12:58 W tej cenie kupisz Logana/Sandero z końcówki pierwszej generacji. Z korozją już tam sobie poradzono , silnik 1.4/1.6 MPI jest idealny do zagazowania. Saxo jest może i fajne tyle że w razie wypadku to obecnie nie kwalifikowałoby się nawet na pół gwiazdki coś jak Renault Kwid. Odpowiedz Link Zgłoś
plastikpiokio Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 12:58 sprzedam motorower komar --tanio --ma zamontowane kierunkowskazy i trzecie swiatło stopu Odpowiedz Link Zgłoś
borys88b Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 17:55 Audi A3 bardzo dobry wybór, mimo, że za te kółeczka w logo trochę się przepłaca. Polecam za to tarnowski serwis gdzie sprawdzili mi auto przed zakupem w całości, a przy okazji naprawili ABS. Świetni fachowcy. Podaję namiar na ich stronę i adres: expert-roczniak.pl/oferta/auto-serwis.html Tarnów ul. Błonie 5 Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 18:21 Tez tam bylem i nie podzielam zdania, przepalili mi zarówki kierunkowskazów. Ktos napierdzial w fotel bo walilo kebabem a ja jestem weganem wiec to nie moj piard byl. Poza tym chyba nie maja nic do roboty bo jak widac spamuja gdzie popadnie. Nie polecam. expert-roczniak.pl/oferta/auto-serwis.html Odpowiedz Link Zgłoś
gardan Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 21:02 jak Cię raty nie straszą to wpłac zaliczkę i weź na kredyt. wolks UP, citigo, cytryna Ci, peugeot 106, toyota aygo, hyundai i10, kia picanto, itp itd. Są "wyprzedaże" więc możesz coś tam mniej zapłacić. Audi A3 czy leoś to zapłacisz drugie tyle za remonty. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wymiana samochodu - sugestie 17.02.17, 11:27 nic glupszego niz auto na kredyt to nie ma. no moze na tv ale to mniejszy kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Wymiana samochodu - sugestie 19.01.17, 23:35 W tej cenie przede wszystkim szukaj samochodu od znajomego / zaufanej osoby :) A marka/model nie jest już najważniejsza, byle była to konstrukcja z prostym benzynowym silnikiem. Natomiast jeśli z Saxo jesteś zakumplowany, to polecam C3. To był mój pierwszy porządny własny samochód (r. 2006) i mile go wspominam. Samochód zwrotny, 5-drzwiowy, całkiem pojemny, bardzo dobra widoczność zza kierownicy, od bidy da radę nawet dla rodziny z małymi dziećmi (z tyłu trochę mało miejsca). Słabo wyciszony, ale to chyba wszystkie autka segmentu B tak mają. Sprzedałem go po rodzinie i nabywca tez nie narzekał, nawet machnął się Cytrynką do Chorwacji. W tej cenie znajdzie się może jakiś nie zajeżdżony egzemplarz (ok 10 lat i 150 tys km) z przyzwoitym wyposażeniem (ABS, poduszki, el szyby z przodu, manualna klima, radio) Odpowiedz Link Zgłoś
plastikpiokio Re: Wymiana samochodu - sugestie 15.02.17, 19:46 mamy ---miesięczny bilet na autobus lub tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aki3 Re: Wymiana samochodu - sugestie 15.02.17, 20:41 co to jest 12k? Nie znam takiej waluty Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: Wymiana samochodu - sugestie 15.02.17, 20:49 Audi jakiekolwiek byle srebrne lub czarne w tdi/ku i w lubelskiem możesz liczyć na branie. Będzie prestiż. W warszawce od razu będzie widać ,że przyjezdny..cebulak tutaj złośliwie gadają. W Białym też chyba nie bardzo bo tam podobno są modne amerykańskie pickupy więc wszystko zależy od rejonu operowania..takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
partia_niewidzialnych Re: Wymiana samochodu - sugestie 15.02.17, 23:52 Mazda 3 za 10k i dwa komplety dobrych opon za 2x1k. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 13:33 Te dwa to lepiej niech na blacharza odłoży, jak chce Mazdę 3 kupić. Bardziej się przyda niż drugi komplet opon. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 07:25 Znacznie pewniejsze auto to.. Hyundai i30 w benzynie 120 KM. Będziesz jeżdził 10 lat spoko! Spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 08:20 10 lat po 300 tys km rocznie czy 10 lat po 300 km rocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 08:35 Szymek, chce fure sprzedac. Moze zejdzie z ceny zamiast sie z nia bujac miesiacami? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 14:35 Ale Szymka auto to od ręki pójdzie za dwa razy tyle ile budżet podany. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 15:29 No ale w cenie budzetu podanego to by moze poszlo przed ogloszeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Wymiana samochodu - sugestie 16.02.17, 19:38 Bezwypadkowe Polo :) jak będę sprzedawał to dam znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Wymiana samochodu - sugestie 17.02.17, 10:40 Fiat Punto albo Corsa, zreszta to to samo tylko pod inna marką Odpowiedz Link Zgłoś