Gość: kanciak IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 15:51 Jacy ludzie tym jezdza? Bo chyba normalni nie. Ale w sumie to dobrze, ze psychiczni maja swoj znak rozpoznawczy. Zawsze jest czas na wczesniejsza reakcje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: w Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.chello.pl 09.10.04, 20:42 Masz rację, nienormalni. Ja też tym jeżdżę. I ciekawi mnie czym szanowny pAN jeździ i czemu ocenia ludzi wg. posiadanego samochodu. Nie jestem normalny bo na tym forum normą jest "skoda to kupa g...", "kto tym jeździ?" itp. Jeżdzę czym chcę i wcale tego nie chwalę bo nie ma czego. Ale też nie ubliżam jeżdzącym BMW (no bo "dresiarki wózek"), tym co mają Mercedesy (no bo ...) itp. A może kolega domorosły psycholog/psychiatra jeździ marką ... ? Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: 80.51.236.* 09.10.04, 21:05 Po co z psycholami, ćwokami dyskutować !! Lepiej niech oni jeżdżą lub się toczą 10 lub 15 letnimi ruinami, i modlą się, aby jakiś glina nie zabrał dowodu za sam wygląd tych wraków zagrażających innym uczestnikom ruchu. Link Zgłoś
Gość: placebo Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.10.04, 21:51 tłumacz tak sobie swój czerwony ryj wsiadajac to spedalonego sztrucla kupionego na raty jadac po kartofle Link Zgłoś
Gość: xx Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: 80.51.236.* 09.10.04, 21:55 Gość portalu: placebo napisał(a): > tłumacz tak sobie swój czerwony ryj wsiadajac to spedalonego sztrucla kupionego > > na raty jadac po kartofle A ty cwelu czym się bujasz ?? Mądry widać jesteś łajzo w szrotowskim zdybie !! Link Zgłoś
Gość: at Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 22:08 Kanciak jeździ włoskim gównem jakim jest stilo i uważa, że to lepszy samochód od fabii. Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 08:46 Kanciak nie jeździ żadnym Stilo. Został wcześniej zdemaskowany, jak pod innym nickiem wypytywał czy Stilo to dobry samochód, bo miał zamiar odkupić od kolegi. Później zapowiedział, iż wycofuje się i nigdy więcej nie wróci na forum Skoda. Jak widać, kłamie w każdej sprawie. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:06 Jak po innym nickiem to skad wiedziales, ze to ja, dziadku? Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 10:05 Stilo jest o lata świetlne lepszy od Fabii i co do tego nikt chyba poza Tobą nie ma wątpliwości, bije ją na głowe w każdym punkcie. Jeżeli natomiast porównać Stilo do Octavi II to wtedy mamy sytuację dokładnie odwrotną, Stilo wygląda mizernie. Ale proszę nie wygłupiaj się pisząc o przewadze Fabii nad Stilo bo robisz z siebie całkowietego debila i ignoranta. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:10 Powiem ci jaka jest przewaga Stilo nad Octavia II. Stilo nie ma wielkiego bagaznika do wozenia burakow. Wyglada jak normalny kompakt dla normalnego czlowieka, ktory potrzebuje taki samochod, a nie cos wiekszego. Bo gdyby potrzebowal cos wiekszego, to by sobie kupil Mondeo albo Passata, a nie udawal ze jezdzi samochodem klasy sredniej. Po drugie, Stilo nie wyglada jak furmanka z kolami posrodku samochodu, podczas gdy normalne samochody maja kola rozstawione jak najszerzej sie da. Wiesz o czym mowie. Wystarczy spojrzec na Skode z profilu. Po trzecie, Stilo nie jest opisywane w opiniotworczej gazeice 'Fakt' jako rewelacyjny samochod klasy sredniej za smiesznie niska cene. I to by bylo na tyle. Na koniec radze ci, zebys przejrzal na oczy i nie przynosil wstydu normalnym. Jestes w ogole normalny? Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 10:29 Gość portalu: kanciak napisał(a): > Jestes w ogole normalny? A skąd! Jestem zdrowo pierdyknięty, od 8 lat lecze się psychiatrycznie, do tego pije ogromne ilości alkoholu, gdy akurat nie chlam to przerzucam się na środki uspokajające (lorafen, estazolan, xanax i inne). To chciałeś przeczytać? :-))) Ad rem. Miałem Fiata i srogo się na nim zwiodłem. Nigdy więcej!!! Włoszczyzna to jest bardzo dobra, ale w zupie. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:34 A ja mam drugie Fiata i sie nie zawiodlem. 2 to chyba wiecej niz 1? Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 10:36 Gość portalu: kanciak napisał(a): > A ja mam drugie Fiata i sie nie zawiodlem. > 2 to chyba wiecej niz 1? No i w porządku! Bardzo mozliwe że wyjątkowo trafiłem źle, albo Ty farciarsko. Ja w tych sprawach ugodowy jestem :-)) Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 10:55 Kanciaka nie przekonasz. On uważa, że Stilo to najlepszy kompakt na świecie. A jak kanciak coś sobie wbije w łeb, to dyskusja z nim nie ma sensu. Kanciaki, podobnie jak krowy, nigdy nie zmieniają poglądów. Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 11:05 Raczej się mylisz, tu prędzej wpływ ma miejsce zamieszkania (SCYZORYK KIELECKI) niż jego wymarzone bądź posiadane autko. Te SCYZORYKI taki są! ;-)) Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 13:34 A ty co? Warzszawiak spod Zdunskiej Woli albo Z Pcimia Dolnego? Warszawiakiem trzeba sie urodzic, bo inaczej robi sie wioche prawdziwym warszawiakom. Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 18:10 Gość portalu: kanciak napisał(a): > A ty co? Warzszawiak spod Zdunskiej Woli albo Z Pcimia Dolnego? Nie, ja z Żoliborza jestem. > Warszawiakiem trzeba sie urodzic, bo inaczej robi sie wioche prawdziwym > warszawiakom. I ja tak uważam Poza tym nie wiem skąd w Tobie tyle agresji? Rozumiem, mozna sobie podokuczać, porobić jajca czy coś w tym guście, ale to raczej w konwencji dowcipu i z przymrużeniem oka. Ty facet widzę ze masz śmierc w oczach :-)) Żona (mama) Cię bije, nie staje Ci, czy może poprostu kolegów nie masz? Luzik! Jesteś taki napiety że jakby Ci wsadzili w dupę węgiel to po tygodniu by diament wyszedł :-)) Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 20:22 derduch napisał: > Gość portalu: kanciak napisał(a): > > > A ty co? Warzszawiak spod Zdunskiej Woli albo Z Pcimia Dolnego? > > Nie, ja z Żoliborza jestem. No i cool. A ja wole byc kielczaninem z Kielc niz warszawiakiem z Kielc. Wiec sie odczep od Kielc, koles, bo gdyby chcial to tez bym teraz mieszkal na Zoliborzu i udawal wielkiego warszawiaka, tyle ze mnie to mierzi. > > > Warszawiakiem trzeba sie urodzic, bo inaczej robi sie wioche prawdziwym > > warszawiakom. > > I ja tak uważam > > Poza tym nie wiem skąd w Tobie tyle agresji? Rozumiem, mozna sobie podokuczać, > porobić jajca czy coś w tym guście, ale to raczej w konwencji dowcipu i z > przymrużeniem oka. Ty facet widzę ze masz śmierc w oczach :-)) Żona (mama) Cię > bije, nie staje Ci, czy może poprostu kolegów nie masz? > Luzik! Jesteś taki napiety że jakby Ci wsadzili w dupę węgiel to po tygodniu by > > diament wyszedł :-)) Skoda to zlo i trudno obok tego przejsc obojetnie. Zwlaszcza gdy widze ten owczy ped do kupowania tego gowna wsrod narodu polskiego. Wstyd mi i zarazem smutno. To nie jest smieszne. Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 20:41 Gość portalu: kanciak napisał(a): > No i cool. A ja wole byc kielczaninem z Kielc niz warszawiakiem z Kielc. A ja jestem Warszawiakiem z Warszawy i nikogo udawać nie chcę i nie muszę > Wiec sie odczep od Kielc, koles, bo gdyby chcial to tez bym teraz mieszkal na > Zoliborzu i udawal wielkiego warszawiaka, tyle ze mnie to mierzi. Pewnie żebyś mógł, gdyby tylko było Cię stać :-) > Skoda to zlo i trudno obok tego przejsc obojetnie. Zwlaszcza gdy widze ten >owczy ped do kupowania tego gowna wsrod narodu polskiego. Wstyd mi i zarazem >smutno. > To nie jest smieszne. Wyluzuj! Chcesz im dowali to rób to z klasą Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 20:47 derduch napisał: > Gość portalu: kanciak napisał(a): > > > No i cool. A ja wole byc kielczaninem z Kielc niz warszawiakiem z Kielc. > > A ja jestem Warszawiakiem z Warszawy i nikogo udawać nie chcę i nie muszę > > > Wiec sie odczep od Kielc, koles, bo gdyby chcial to tez bym teraz mieszka > l na > > Zoliborzu i udawal wielkiego warszawiaka, tyle ze mnie to mierzi. > > Pewnie żebyś mógł, gdyby tylko było Cię stać :-) > Stac na co? Smieszny jestes. > > Skoda to zlo i trudno obok tego przejsc obojetnie. Zwlaszcza gdy widze te > n > >owczy ped do kupowania tego gowna wsrod narodu polskiego. Wstyd mi i zaraz > em > >smutno. > > To nie jest smieszne. > > Wyluzuj! Chcesz im dowali to rób to z klasą > > Im nie trzeba dowalac. Sami to robia swoim zachowaniem. Wiem tylko, ze debilizm trzeba pietnowac wszelkimi metodami, zanim sie rozpleni. Link Zgłoś
Gość: w Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.chello.pl 10.10.04, 21:14 Jesteście żałośni! Licytujecie kto jest lepszy. Czy miejsce zamieszkania was tak nobilituje? Też mieszkam w Warszawie (z wyboru a nie z urodzenia) a wcześniej przez 20 lat w Kielcach. (Kielce - Dobre Miejsce). I takie samo jak inne, nawet Warszawa. Panowie obudźcie się! Na forum poświęconym somochodom piszecie bzdury kto jest lepszy, kto ma lepszy samochód. Nikt prawie nie pisze prawdy o problemach technicznych i innych związanych z samochodami (np ze "słynną" HTP). Nikt prawie (poważnie nie dla zgrywy) nie mówi o eksploatacji swojego auta, o serwisach, które należy omijać, o stacjach benzynowych w których kradną paliwo itp. Jednym słowem rynsztok - w słownictwie i argumentach. (Wstyd mi trochę, że kielczanie też tym rynsztokiem się babrają) Pozdrawiam wszystkich myślacych o samochodach jak o maszynach do jazdy a nie o oznace statusu społecznego i przynależności do klanu. warszawski scyzoryk Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 22:21 Przeciez my rozmawiamy o samochodach. I o tym jak zniechecic ludzi do popelniania zyciowych bledow. Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: 80.51.236.* 11.10.04, 17:37 Facet !!! "kanciak" Czytam te różne posty i widać, że ty chyba chory jesteś albo psychiczny ?? A walnij sobie baranka to ci przejdzie, przestaniesz też zaśmiecać to forum dennymi bzdurami jakimi się ćwoku popisujesz. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 18:07 Biedny skodziarz sie zdenerwowal. A kysz! Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: 80.51.236.* 11.10.04, 21:41 Nigdy buraku skody nie miałem tak na marginesie. Poza tym, czy ty wstydu ćwoku nie masz z takim ilorazem inteligencji sie popisywać !! Pisałem wyżej, jebnij sobie baranka i przestań tu na tym forum pitolić takie bzdury, żygać się już od tego chce palancie jeden. Scyzoryku z kapeluszem i bakami na ryju !! Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 13:35 Ty pewnie uwazasz, ze najlepszym komapktem, jest Fabia. Bo Fabia to przeciez "wsciekle udany Golf", jak to pisali kiedys w AutoSzicie. Co nie, dziaduniu? Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 15:01 Nie kanciaku. Nigdy nie twierdziłem, że Fabia to kompakt. Nigdy też nie twierdziłem, że Fabia to super wóz. Kłamiesz, jak zwykle. Ty po prostu nie umiesz mówić prawdy. To jest niezgodne z twoim światopoglądem. Zaczynam podejrzewać, że jesteś członkiem starachowickiej mafii eseldowsko-trzepakowej. A twoje uwielbienie dla Stilo mogę udowodnić. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=9012605&a=9021409 "Stilo to najlepsze auto w swojej klasie". Chyba, że chciałeś powiedzieć "...najlepsze w Kielcach"? Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 17:27 Zadne uwielbienie. Po prostu stwierdzam tylko fakty. A ty mials chyba udowodnic co innego, a mianowicie ze pisalem pod innym nickiem i pytalem o Stilo. I co? Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 18:13 Gość portalu: kanciak napisał(a): > Zadne uwielbienie. Po prostu stwierdzam tylko fakty. Faktem jest twoja głupota. Wszystko inne sobie wymyśliłeś. > A ty mials chyba udowodnic co innego, a mianowicie ze pisalem pod innym nickiem > i pytalem o Stilo. I co? Ja miałem coś takiego udowadniać? Gdzie to napisałem? Tak często łapano cię na kłamstwie, że teraz to ty musisz udowadniać posiadanie Stilo. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 20:18 Reklamuja ostatnio nowy cudowny lek 'Prostenal'. Moze powinienes zaczac brac? Podobno lagodzi depresje starcza. Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 10.10.04, 21:39 Gość portalu: kanciak napisał(a): > Reklamuja ostatnio nowy cudowny lek 'Prostenal'. Widzę już jakie rzeczy cię szczególnie interesują. Reklamy Skody i leków opóźniających skutki starzenia się. No tak... jak się jest bezrobotnym kielczaninem, to czym innym można się interesować? Jesli już interesują cię leki, a mnie uważasz za starca, to radzę ci zwrócić uwagę na leki przeciw trądzikowi. Onanizm na to nie pomaga, koledzy cię oszukują. > Moze powinienes zaczac brac? Podobno lagodzi depresje starcza. Depresja? Jak się ma takiego "przeciwnika" to trzeba brać coś na obniżenie wesołości. Jakiś sok z cytryny na przykład. Tak żeby ze śmiechu nie pęknąć. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 22:19 Hehe Prace to ja daje, dziadku. Moge cie zatrudnic jako stroza nocnego w jednym z moich sklepow. Link Zgłoś
mac.card Re: Skoda Fabia Sedan HTP 11.10.04, 22:16 Pamiętam, pamiętam! Masz sklep z komputerami w Kielcach. Tak kiedyś stwierdziłeś. A zamierzałeś mieć dwa sklepy z komputerami. Szkoda, że mając taki sklep... przepraszam... dwa sklepy, musisz korzystać z tego samego serwera. Już od tak dawna. Dwa sklepy komputerowe są pod tym samym adresem? Sprzedawcy nie pozwalają ci korzystać z komputerów firmowych? Interesy coś słabo idą? Czy mało kto te bazarowe majtki... eeee przepraszam... komputery kupuje? Obudź się prymitywie!!! Nie zaśmiecaj forum swoim spamem. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 22:36 Pewnie masz wasy i kapelusz. Link Zgłoś
Gość: at Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:02 Rozczaruje cię scyzoryku: nie mam wąsów, kapelusza ani skody, chociaż zdecydowanie wolałbym ją od fiata, nawet gdyby miał on złote klamki i kierownicę. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:14 Spierdalaj durny kmiocie. Link Zgłoś
Gość: at Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:17 Ooo, to jest argument powalający na kolana! Brawa (ale nie fiat!), chylę czoła! Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:24 Nie bede sie powtarzal. Dodam, ze inteligentny czlowiek nie rozmawia z kmiotami. Wiec ostatni raz mowie, jestes debilem, ktory mysli ze jak se kupi skode, to jest wielki europejczyk i gosc. Zalosny jestes synek. Link Zgłoś
Gość: at Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:29 To chyba prawda, że część Polaków czyta bez zrozumienia. Ja ostatni raz ci piszę nieuku (co to znaczy: "se kupi"? to jakiś dialekt miejscowy?), że nie mam skody, wąsów ani kapelusza! Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 23:32 Se kupi to jezyk skodziarzy, ktorzy ledwie ze wsi sie wyrwali, a juz z nich wielcy europejczycy, bo se skode kupili. I to sedan w dodatku. Prawdziwa limuzyna. A jak nie masz skody to won stad, bo zadnego tu z ciebie pozytku nie ma. Link Zgłoś
Gość: at Re: Skoda Fabia Sedan HTP IP: *.net-serwis.pl 09.10.04, 23:42 "se kupi" to nie język skodziarzy, bo to cytat z twojej wypowiedzi a raczej wypocin, a ty podobno jezdzisz fiatem. Zatem kolejny twoj cytat:"A jak nie masz skody to won stad, bo zadnego tu z ciebie pozytku nie ma." Sam wysuwasz argumenty przeciwko sobie i zaprzeczasz sobie, radzę więc zmienić terapeutę, bo dotychczasowy zwyczajnie cie okrada! Link Zgłoś