Dodaj do ulubionych

Donosiciele!

29.08.18, 08:52
Przecież nic, nikomu nie zrobił!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23835458,kierowal-fordem-poslugujac-sie-proteza-byl-tak-pijany-ze-zamiast.html#Z_BoxNewsLink&a=66&c=96
"62-latek wpadł, gdy zatrzymał się i zapytał o drogę. Osoby, które chciały mu pomóc wyczuły silną woń alkoholu. Wtedy udaremniły mu dalszą jazdę i wezwały policję. " - lewaki wredne!
Obserwuj wątek
    • bimota Re: Donosiciele! 29.08.18, 09:12
      NO JA OD POLICJANTKI USLYSZALEM, ZE WYPRZEDZENIE ROWERZYSTY NA GAZETE Z JEDNOCZESNYM UZYCIEM KLAKSONU, TO NIC ZLEGO, BO PRZECIEZ NIC SIE NIE STALO. A KLAKSON, TO PEWNIE REKA SIE KIEROWCY OSUNELA I PRZYPADKOWO AKURAT SIE ZATRABILO...
    • waga170 Re: Donosiciele! 30.08.18, 09:15
      Tak sie zastanawiam, kto jest lepszym i bezpieczniejszym kierowca, najebany bez nog jadacy manualem z proteza nogi zalozona na reke, ktory w nic i w nikogo nie wyjebal, czy pan Kazimierz czy jak mu tam bylo, co skrecajacego w lewo zamiast po prawej to bral z lewej.
      • mirakulum7 Re: Donosiciele! 30.08.18, 09:28
        Nie ma się wpływu
        ---------
        Taxi Kłodzko
        <a href="https://socware.pl>dedykowane aplikacje mobilne</a>
        • mirakulum7 Re: Donosiciele! 30.08.18, 09:29
          dedykowane aplikacje mobilne
        • waga170 Re: Donosiciele! 30.08.18, 09:53
          Czy Ty wyskoczyles kozie z dupy czy koza wyskoczyla Tobie z dupy i cos tu kopytkiem napisala?
      • bimota Re: Donosiciele! 30.08.18, 10:43
        Ja jestem wrecz przekonany, ze koles jechal lepiej niz wiekszosc polskich kierowcow na "legalu"...
        • tbernard Re: Donosiciele! 31.08.18, 11:20
          A skąd to przekonanie? Tylko dlatego, że nic się nie stało?
          To równie dobrze można zasłonić sobie oczy i przez autostradę przebiec. Jak nic się nie stanie to wywnioskować, że to całkiem bezpieczne zajęcie i próbować powtarzać aż do znudzenia.
          • bimota Re: Donosiciele! 31.08.18, 11:42
            Z LOGICZNEGO WNIOSKOWANIA...
            • tbernard Re: Donosiciele! 05.09.18, 11:07
              No właśnie przedstawiłem co można taką "logiką" wywnioskować z faktu, że uda się przebiec z zamkniętymi oczami przez autostradę nie ulegając wypadkowi.
              • bimota Re: Donosiciele! 05.09.18, 11:45
                TY PRZEDSTAWILES NIE "TAKA" TYLKO SWOJA "LOGIKE"
    • only_the_godfather Re: Donosiciele! 30.08.18, 09:59
      galtomone napisał:

> Przecież nic, nikomu nie zrobił!
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23835458,kierowal-fordem-poslugujac-sie-proteza-byl-tak-pijany-ze-zamiast.html#Z_BoxNewsLink&a=66&c=96
      > "62-latek wpadł, gdy zatrzymał się i zapytał o drogę. Osoby, które chciały mu p
      > omóc wyczuły silną woń alkoholu. Wtedy udaremniły mu dalszą jazdę i wezwały pol
      > icję. " - lewaki wredne!
      >
      >
      Chcesz być śmieszny, a wychodzisz żałosny...
      • galtomone Re: Donosiciele! 30.08.18, 11:30
        Pozwól, że się nie przejmę - niemniej jednak, życzę udanego czwartku :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka