Dodaj do ulubionych

Ryjówka donosiciel

29.07.23, 09:12
www.wprost.pl/kraj/10325768/zuzanna-wiewiorka-kim-jest-dzialaczka-odznaczona-przez-resort-ziobry.html
Miałam okazję poznać w sieci, na jednej z grup facebookowych, doniosła na dziewczynę, która w grupie spytała czy wyjazd do Czech jest bezpieczny, bała się komplikacji po zabiegu.
Jak się okazuje, Ryjówka, wiewiórka nie nazwę, bo żal wiewiórek, węszy w różnych grupach, i donosi na każdą dziewczynę, która chociażby wspomni o zabiegu.
A Ziobro daje medale, kosmos.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:32
      Ryjówki są sympatyczne.
      pl.m.wikipedia.org/wiki/Ryj%C3%B3wka_aksamitna
      • alicia033 Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:37
        krwawy.lolo napisał:

> Ryjówki są sympatyczne.

I pod ochroną!
        Pomrowem ją nazwij!
    • marta.graca Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:35
      Ale wiesz, że to news sprzed 3 lat i nawet był tu omawiany?
      • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:39
        Teraz znowu walczy o kolejny płód, i chwali się donosem. Stąd moj post.
        • bistian Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 10:34
          jozefrobotnik napisał:

> Teraz znowu walczy o kolejny płód, i chwali się donosem. Stąd moj post.

Na takie osoby też są sposoby, trzeba się dogadać i hurtowo pytać o wyjazd do Czech, symulować różne sprawy, niech jej się przegrzeją obwody, a służby mają zajęcie, jeśli się tak nudzą
        • marta.graca Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 10:45
          A co, liczyłaś, że w międzyczasie do ADT dołączy? Tacy fanatycy raczej mogą stać się gorsi, poczytaj na FB, ilu ma popierających.
    • marusia_ogoniok_102 Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:42
      Zdaję się, że takie osoby już od dawna-dawna określa się innym zwierzątkiem - mianowicie jest to kret.
    • borsuczyca.klusek Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 09:43
      Laska nie od dziś ma zryty beret 🙄
    • yenna_m Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 10:53
      To zwykła parszywa donosicielka, kapus a nie ryjowka.

Nic mnie juz w Polsce chyba nie zdziwi.
    • 71tosia Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 12:41

Pani chwali się zniszczyla jakieś dziewczynie zycie naruszając jej prywatność i korespondując z jej najbliższymi bez jej zgody, a jak pania Zuzannę to spotyka, bo jej bliscy zaczęli dostawać na jej temat mało sympatyczne komentarze, to jest oburzona bo to chamstwo i zagrożenie. No cóż najlepiej nie robić tego czego nie chcemy by nam robiono- ale chyba ta ideową działaczka tego nie zrozumie

„Napisałam do niej proponując pomoc oraz wsparcie w znalezieniu lepszego wyjścia. Niestety dziewczyna agresywnie odmówiła pomocy, dlatego zdecydowałam się napisać do ojca jej nienarodzonego dziecka prosząc go, żeby jeszcze raz przemyśleli tę decyzję – okazało się, że nie wiedział nawet o tym, że jest ojcem” dalej pisze ze powiadomiła o sytuacji rodziców dziewczyny którzy „stanęli na wysokości zadania”.
      • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:27
        Dziś mi napisała wiadomość, że dziewczyna która urodziła (właśnie ta 17 latka) bardzo jej dziękowała za uratowanie życia, i że dziecko jest jej skarbem 🤦
        • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:30
          Rzygać się chce
          • panna.nasturcja Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:39
            Znaczy chwalisz się, ze życzysz komuś zniszczenia życia?
            • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:42
              A ruszyłas głową że komentarz jest do kogoś innego a ja z nią gadałam na prywatnej wiadomości?
              • panna.nasturcja Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:46
                A jakie ma znaczenie komu tego życzysz?
                • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:49
                  JA JEJ TEGO NIE ŻYCZYŁAM kopiuje komentarz z postu. Gadałam z nią na priv tylko 🤦
                  • malia Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 15:04
                    a po co? Gadasz z idiotami to nie dziwota, że idiotyzmy piszą
          • 71tosia Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:46
            Dla 17 łatki obowiązki matki sa niewyobrażalnym szczęściem a związek z nastoletnim ojcem dziecka jest na całe zycie. Bywa ale statystyka mówi ze to jednak wyjatki. Pani Zuzannie jak każdej kobiecie życzę by los jej oszczędził niechcianej ciąży i trudnego macierzyństwa ale rozum to by się jej przydał i tego jej życzę - by zmądrzała (jak możesz to jej to przekaz)
            • jozefrobotnik Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 14:50
              Tam pod postem plują na nią równo, ja tylko czytam smaczki.
    • mamamisi2005 Re: Ryjówka donosiciel 29.07.23, 15:00
      I co, jakie masz zdanie nt osoby, która odmawia innym praw reprodukcyjnych i dostępu do procedur medycznych w tym zakresie oraz działa aktywnie w tej sprawie?
      Pytam z zainteresowaniem, bo pamiętam twój wątek o problemach z kolanem i wypowiedzi, z których wynikało, że od pewnego wieku powinno się limitować dostęp do rehabilitacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka