Dodaj do ulubionych

Mały spojler do Yarisa

IP: 192.168.6.* 19.04.02, 23:23
Ile może kosztować mały spojler do Yarisa montowany jako przedłużenie dachu ?
A gdzie to można kupić ewentualnie zainstalować ? Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 19.04.02, 23:26
      Ok. 300 zł z instalacją - ale nie wiem po co Ci to ?
      • Gość: Marek Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 19.04.02, 23:27
        Moze tylnia szyba sie bedzie mniej brudzila?
        • antares777 Re: Mały spojler do Yarisa 20.04.02, 04:30
          Może.
          A na pewno: na myjni automatycznej nie będzie się szyba poniżej niego domywać!
          Stary zgred
      • Gość: TOYA Re: Mały spojler do Yarisa IP: 192.168.6.* 20.04.02, 22:20
        ADAM - gdzie to kupić za taką cenę. W stacji Toyoty chcieli 1250 zł. bez montażu
        więc po Twoim poście nabrałem ochoty.Pzdr.
        • Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 21.04.02, 15:23
          W której stacji?!!!
          jakaś chora .
          Na mojej stacji chcieli mi dać spoiler , listwy , jakieś nakładki na pedały i
          wydech i coś tam jeszcze za 600 zł.
          Sprawdź na Toyota Włochy ( Stawy 17 ) lub u tego dealera , gdzie kupiłeś yarisa.
          PZDR.
          P.S. Przy okazji zapytaj ile kosztuje wymiana prawie nowego silnika 1.0 na nowy
          1.3.
    • Gość: imax Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.chello.pl 20.04.02, 20:23
      Czy myślisz, że ci auto od tego spoilera urośnie? Twój Yaris na pewno będzie
      wyglądał tak zabawnie jak Tico albo Matiz ze spoilerem. Zastanów się..
      • Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 20.04.02, 21:59
        Rosnąć to on już nie musi - ma 1.5 metra wzrostu.
        Myślę , że yaris lepiej wygląda tak jak go sprzedają - korzystniej zamiast
        spoilera będzie kupić listwy ochronne albo wysokotonowe głośniczki w przednich
        słupkach.
    • Gość: Stanik Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:10
      A ja nie bede wglebial sie po co Ci spojler, tylko odpowiem.
      Otoz cena spojlera wacha sie od okolo 200zl do ponad 1000. Ostatnio troche sie
      tym interesowalem, co prawda dotyczylo to Polo, ale gabaryty samochodow
      podobne, wiec ceny beda rowniez oscylowaly wokol siebie. Pierwsza cena (od
      200zl) dotyczy spojlerow robionych przez rozne firmy tuningowe znajdujace sie w
      Polce. Ja ogladalem produkt firmy Car Styling z Lublina (bodajze?) i powiem ze
      nawet mi sie podobal. Ja juz widzialem ich produkt zalozony na samochodzie. Nic
      nie pofaldowane (zesto sie to zdarza przy tanich produktach) i wszystko dobrze
      spasowane.
      Natomiast cena okolo 1000zl to cena z serwisu VW. Tyle mi powiedziano tam za
      spojler. Roznica jest taka ze w salonie zakladaja markowe spojlery i mamy jako
      taka gwarancje jakosci.
      Obie ceny ktore podalem to ceny bez lakierowania. Polozenie lakieru to koszt od
      ok 100zl u znajomego Pana Tadzia, ale wszystko jest bardzo ladnie zrobione,
      powiedzial bym nawet ze nie warto przeplacac w ASO. Natomiast w ASO za
      lakerowanie brewek krzynkeli mi 250zl!!!!, wiec o spojler nawet sie nie pytalem.
      Pozdrawiam
      • Gość: Guard Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.chello.pl 20.04.02, 22:29
        Zajrzyj na stronę cetus.toya.net.pl (niestety ale nie ma tam wszystkich
        fotek). Wszystkie spojlery są oczywiście surowe więc pozostaje lakierowanie a
        to trzeba wykonać w dobrym warsztacie (może nawet Toyoty). Zajrzyj też na
        stronę www.tuning.pl tam znajdziesz spojlery firmowe więc sporo droższe.
        Pozdrawiam
        Guard
      • Gość: TOYA Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 21.04.02, 15:21
        Serdeczne dzięki za porady, można na Was liczyć. Dociekliwych informuję że
        spojler jest mi potrzebny, a do czego ? a to już moja prywatna sprawa. Dziękuję.
        Pzdr.
        • antares777 Re: Mały spojler do Yarisa 21.04.02, 23:29
          TOYA, nie podskakuj, bo ludzie chcą się czegoś dowiedzieć!

Ja kupiłem razem z autem, bo bez niego auto wydawało mi się niewykończone
          (linia dachu urywa się w sposób przypadkowy).
          Dealer skasował mnie za niego na 1100 - pomalowany i zamontowany.

Teraz auto wygląda na niedorobione, bo:
          1/ spojler pasuje do dachu jak garbaty do ściany - zła forma i boczne krawędzie
          nie przylegają do krawędzi karoserii przy szybie,
          2/ niepotrzebnie sterczą do góry "garby" kryjące śruby mocujące. Wielka nagroda
          dla fotografa, który robił zdjęcie do folderów - jest takie sprytne ujęcie, że
          ich nie widać.

Teraz na pewno bym tego nie kupił!

Stary zgred
    • Gość: VAN Re: do IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 18:31
    • Gość: VAN Re: Do TOYA IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 18:35
      Hej TOYA, nie zapomnij tez o przyciemnianych szybach i pasku antystatiku. Ten
      pasek to byl kiedys szal w epoce Maluchow.
      Pozdrowienia
    • Gość: mac Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.war.gleiss 22.04.02, 08:47
      co wy się nabijacie z gościa, sam sie nad tym trochę
      przyglądałem, ale tysiak w salonie to przesada, 300 zl
      z malowaniem i montażem to owszem, al e dochodze do
      wniosku, że więcej z tym klopotów niz przydatnosci i
      jako takiej ozdoby, juz wole dołozyc, poczekac i kupić
      se alu

pozdrówka

mac

p.s. widziałem, że gdzies gracuje znów fałszywy mac,
      nie odpowiadam za niego
    • Gość: Mikolaj Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 22.04.02, 09:57
      Taki spojler znakomicie ułatwia odnajdywanie samochodu na zatłoczonym parkingu
      np. pod hipermarketem. Innych zalet nie zauważyłem.
      pzdr
      Mikołaj
      • maciek22 Re: Mały spojler do Yarisa 22.04.02, 10:47
        przy yarisie, jest on w tym celu nie potrzebny, gdyz
        jest to jeden z najwyzszy wózków, tak więc pod
        marketem, moge go nie widziec z przodu czy z tyłu ale
        widze prawie zawsz dach, chyba że zasłania mi
        furgonetka albo jeep

pozdrówka

mac
        • Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 22.04.02, 12:25
          Poza tym teraz w Wa-wie co trzeci bolid posuwa ospoilerowany , natomiast
          niezależnie od marki powodzeniem cieszą się ubogie wersje wyposażeniowe - takie
          bez kierunkowskazów - podobnie ubogie jak ich kierowcy.
          • maciek22 Re: Mały spojler do Yarisa 22.04.02, 12:35
            he, he nieźle !!

pozdrówka
            mac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka