Gość: TOYA IP: 192.168.6.* 19.04.02, 23:23 Ile może kosztować mały spojler do Yarisa montowany jako przedłużenie dachu ? A gdzie to można kupić ewentualnie zainstalować ? Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 19.04.02, 23:26 Ok. 300 zł z instalacją - ale nie wiem po co Ci to ? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 19.04.02, 23:27 Moze tylnia szyba sie bedzie mniej brudzila? Link Zgłoś
antares777 Re: Mały spojler do Yarisa 20.04.02, 04:30 Może. A na pewno: na myjni automatycznej nie będzie się szyba poniżej niego domywać! Stary zgred Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Mały spojler do Yarisa IP: 192.168.6.* 20.04.02, 22:20 ADAM - gdzie to kupić za taką cenę. W stacji Toyoty chcieli 1250 zł. bez montażu więc po Twoim poście nabrałem ochoty.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 21.04.02, 15:23 W której stacji?!!! jakaś chora . Na mojej stacji chcieli mi dać spoiler , listwy , jakieś nakładki na pedały i wydech i coś tam jeszcze za 600 zł. Sprawdź na Toyota Włochy ( Stawy 17 ) lub u tego dealera , gdzie kupiłeś yarisa. PZDR. P.S. Przy okazji zapytaj ile kosztuje wymiana prawie nowego silnika 1.0 na nowy 1.3. Link Zgłoś
Gość: imax Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.chello.pl 20.04.02, 20:23 Czy myślisz, że ci auto od tego spoilera urośnie? Twój Yaris na pewno będzie wyglądał tak zabawnie jak Tico albo Matiz ze spoilerem. Zastanów się.. Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 20.04.02, 21:59 Rosnąć to on już nie musi - ma 1.5 metra wzrostu. Myślę , że yaris lepiej wygląda tak jak go sprzedają - korzystniej zamiast spoilera będzie kupić listwy ochronne albo wysokotonowe głośniczki w przednich słupkach. Link Zgłoś
Gość: Stanik Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:10 A ja nie bede wglebial sie po co Ci spojler, tylko odpowiem. Otoz cena spojlera wacha sie od okolo 200zl do ponad 1000. Ostatnio troche sie tym interesowalem, co prawda dotyczylo to Polo, ale gabaryty samochodow podobne, wiec ceny beda rowniez oscylowaly wokol siebie. Pierwsza cena (od 200zl) dotyczy spojlerow robionych przez rozne firmy tuningowe znajdujace sie w Polce. Ja ogladalem produkt firmy Car Styling z Lublina (bodajze?) i powiem ze nawet mi sie podobal. Ja juz widzialem ich produkt zalozony na samochodzie. Nic nie pofaldowane (zesto sie to zdarza przy tanich produktach) i wszystko dobrze spasowane. Natomiast cena okolo 1000zl to cena z serwisu VW. Tyle mi powiedziano tam za spojler. Roznica jest taka ze w salonie zakladaja markowe spojlery i mamy jako taka gwarancje jakosci. Obie ceny ktore podalem to ceny bez lakierowania. Polozenie lakieru to koszt od ok 100zl u znajomego Pana Tadzia, ale wszystko jest bardzo ladnie zrobione, powiedzial bym nawet ze nie warto przeplacac w ASO. Natomiast w ASO za lakerowanie brewek krzynkeli mi 250zl!!!!, wiec o spojler nawet sie nie pytalem. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Guard Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.chello.pl 20.04.02, 22:29 Zajrzyj na stronę cetus.toya.net.pl (niestety ale nie ma tam wszystkich fotek). Wszystkie spojlery są oczywiście surowe więc pozostaje lakierowanie a to trzeba wykonać w dobrym warsztacie (może nawet Toyoty). Zajrzyj też na stronę www.tuning.pl tam znajdziesz spojlery firmowe więc sporo droższe. Pozdrawiam Guard Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 21.04.02, 15:21 Serdeczne dzięki za porady, można na Was liczyć. Dociekliwych informuję że spojler jest mi potrzebny, a do czego ? a to już moja prywatna sprawa. Dziękuję. Pzdr. Link Zgłoś
antares777 Re: Mały spojler do Yarisa 21.04.02, 23:29 TOYA, nie podskakuj, bo ludzie chcą się czegoś dowiedzieć! Ja kupiłem razem z autem, bo bez niego auto wydawało mi się niewykończone (linia dachu urywa się w sposób przypadkowy). Dealer skasował mnie za niego na 1100 - pomalowany i zamontowany. Teraz auto wygląda na niedorobione, bo: 1/ spojler pasuje do dachu jak garbaty do ściany - zła forma i boczne krawędzie nie przylegają do krawędzi karoserii przy szybie, 2/ niepotrzebnie sterczą do góry "garby" kryjące śruby mocujące. Wielka nagroda dla fotografa, który robił zdjęcie do folderów - jest takie sprytne ujęcie, że ich nie widać. Teraz na pewno bym tego nie kupił! Stary zgred Link Zgłoś
Gość: VAN Re: Do TOYA IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 18:35 Hej TOYA, nie zapomnij tez o przyciemnianych szybach i pasku antystatiku. Ten pasek to byl kiedys szal w epoce Maluchow. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: mac Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.war.gleiss 22.04.02, 08:47 co wy się nabijacie z gościa, sam sie nad tym trochę przyglądałem, ale tysiak w salonie to przesada, 300 zl z malowaniem i montażem to owszem, al e dochodze do wniosku, że więcej z tym klopotów niz przydatnosci i jako takiej ozdoby, juz wole dołozyc, poczekac i kupić se alu pozdrówka mac p.s. widziałem, że gdzies gracuje znów fałszywy mac, nie odpowiadam za niego Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 22.04.02, 09:57 Taki spojler znakomicie ułatwia odnajdywanie samochodu na zatłoczonym parkingu np. pod hipermarketem. Innych zalet nie zauważyłem. pzdr Mikołaj Link Zgłoś
maciek22 Re: Mały spojler do Yarisa 22.04.02, 10:47 przy yarisie, jest on w tym celu nie potrzebny, gdyz jest to jeden z najwyzszy wózków, tak więc pod marketem, moge go nie widziec z przodu czy z tyłu ale widze prawie zawsz dach, chyba że zasłania mi furgonetka albo jeep pozdrówka mac Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: Mały spojler do Yarisa IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 22.04.02, 12:25 Poza tym teraz w Wa-wie co trzeci bolid posuwa ospoilerowany , natomiast niezależnie od marki powodzeniem cieszą się ubogie wersje wyposażeniowe - takie bez kierunkowskazów - podobnie ubogie jak ich kierowcy. Link Zgłoś