Dodaj do ulubionych

PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 306a kk

24.01.20, 11:42
A tak zachwalaliście, że Hitler był gorszy od Kaczyńskiego, bo miał obozy. To się doigraliście. Teraz pójść do więzienia za 306a Kodeksu Kaczyńskiego będzie równie łatwo co dostać mandat za przekroczenie prędkości. Z racji iż więzienia są przepełnione, zostanie uruchomiony specjalny program budowy nowej sieci obozów PiS-Kaczyństrationslager dla groźnych kryminalistów z łapanki z art. 306a Kodeksu Kaczyńskiego.

Są łapanki? Są. Będą obozy? Będą. A że jeszcze nie zabijają? Coming soon. Viewer discretion is advised.
Obserwuj wątek
    • vogon.jeltz Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 13:08
      Strasznej sraczki dostałeś z powodu tych liczników, szwepsiu. Sam kręciłeś licznik w swoich furach, czy raczej twój dyrektor jest oszustem, który pchał wypierdziane przez repów truchła ze skręconymi licznikami jako "prawie nówki" - i teraz, jak już robić tego nie może, odreagowuje na tobie i reszcie?
      • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 14:58
        Tu chodzi o to, że okupant narusza czyjąś własność. A to tylko początek. Jak ci zaczną włazić z butami w rodzinę, to inaczej będziesz śpiewał, wytresowany mentalny niewolniku.
        • vogon.jeltz Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 15:37
          > Tu chodzi o to, że okupant narusza czyjąś własność.

Nikt nie narusza czyjejś własności, twój licznik nadal pozostaje twój. Wprowadzone jest tylko ograniczenie w kwestii tego, co można z nią zrobić, ponieważ było to wykorzystywane niemal wyłącznie w celach oszustwa. Nie pierwsze i nie jedyne. Pozostając tylko przy samochodach - jest cała masa rzeczy, której nie możesz ze swoim samochodem zrobić. I słusznie.

> Jak ci zaczną włazić z butami w rodzinę,

Może tak: z nas dwóch to ja jestem tym, który ma rodzinę. Więc nie martw się o mnie na zapas i stul dziób do czasu, aż będziesz ją miał - wtedy pogadamy.
          • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:52
            Masz ją do czasu aż ją PiS znacjonalizuje.
            • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 03:48
              Nikt nie znacjonalizuje Ci samochodu z przekręconym licznikiem jeżeli będziesz nim jeździł tylko po własnej prywatnej drodze.
        • tbernard Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 15:39
          Czym się martwisz skoro twoją własność okupant nie naruszy, bo siły zbrojne twojego prywatnego państwa do tego nie dopuszczą. Jak policjant okupacyjny będzie się czepiał, to go twoje siły zbrojne kopną w zadek. Jak policjant się poskarży i naśle wojsko, to pognacie to okupacyjne wojsko do wszystkich diabłów.
          Masz świetną okazję do zademonstrowania lepszej wydajności swojego prywatnego państwa wystawiając może mniej liczne ale za to o wiele wydajniejsze siły zbrojne. Jak inni to zobaczą, to może się nawet przyłączą i królem zostaniesz. A może i cesarzem.
        • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 16:05
          Możesz jeździć samochodem z przekręconym licznikiem po własnej prywatnej drodze. Jeżeli nie masz takiej drogi - kup ziemię od chłopa i wybuduj sobie.

Rząd ma prawo decydować o tym kto może jeździć po drogach publicznych wybudowanych przez państwo.
          • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:21
            > Rząd ma prawo decydować o tym kto może jeździć po drogach publicznych wybudowanych przez państwo.

Nie, niewolniczy kundlu, bo te drogi zostały wybudowane m.in. za moje pieniądze.
            • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 03:49
              Drogi zostały wybudowane za pieniądze z lewackiej UE której się sprzeciwiasz. Tak że tym bardziej powinieneś te drogi bojkotować.
        • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:33
          schweppes1 napisał:

> Tu chodzi o to, że okupant narusza czyjąś własność. A to tylko początek. Jak ci
          > zaczną włazić z butami w rodzinę, to inaczej będziesz śpiewał, wytresowany men
          > talny niewolniku.

chciałbyś:) nie dla psa kiełbasa:) najpierw trzeba popełnić jakieś przestępstwo...przecież niezawisły sąd którego tak bronicie nie wsadza do paki bez powodu...
          • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:35
            kręcenie licznika by oszukać to prawdziwe włażenie z butami w czyjeś życie bo człek ciężko pracuje na samochód kilka lat a tu jakiś oszust w 3 minuty cofnie i pozbawi mnie latami zarabianych pieniędzy bo kupie drożej auto niż faktycznie warte
            • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:54
              Ale 306a kodeksu kaczyńskiego zabrania cofania w ogóle, a nie tylko w celu oszukania kogoś.
              • samspade Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 20:58
                Ale to było tożsame.
                • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:12
                  Ale jeśli nie zamierzam nikogo oszukać to jakim prawem pisowskie gestapo zabrania mi zmiany wskazań? Hilter i Stalin tego nie zabraniali.
                  • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:26
                    schweppes1 napisał:

> Ale jeśli nie zamierzam nikogo oszukać to jakim prawem pisowskie gestapo zabran
                    > ia mi zmiany wskazań? Hilter i Stalin tego nie zabraniali.

jeśli nie zamierzasz nikogo oszukać to po chcesz cofać licznik?
                    gdzie tu logika?
                    • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:28
                      A co cię to obchodzi? To mój samochód, a nie twój, komuchu.
                      • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 03:51
                        To rząd decyduje jakim samochodem możesz jeździć po rządowej drodze. A gdybyś np. wykręcił żarówki ze swojego samochodu a potem byłbyś oburzony że rząd zmusza Cię do jazdy na światłach na rządowej drodze.
                      • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 14:45
                        schweppes1 napisał:

> A co cię to obchodzi? To mój samochód, a nie twój, komuchu.

obchodzi bo kiedyś będziesz prawdopodobnie go sprzedawał i dasz ogłoszenie i być może przypadkiem będę szukał auta i natknę się na ciebie i twoje auto i co wtedy ? sprzedasz mi auto z cofniętym licznikiem?
                        i właśnie dlatego mnie to obchodzi ! Dziś jest twój samochód ale gdy go sprzedawał będziesz to już przestanie być to tylko Twoja sprawa ! i tu wkracza państwo które musi chronić mnie przed takimi cofaczami licznika haha ! Rozumiesz już? zaświtało w główce?
                        • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 01:21
                          A kto powiedział, że je sprzedam?
                          • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:03
                            schweppes1 napisał:

> A kto powiedział, że je sprzedam?

a kto powiedział że nie sprzedasz?
                            poza tym ustawę robi się dla wszystkich 40 milionów Polaków by zlikwidować problem zjawisko społeczne kręcenia licznika, a nie robi się ustawy "dla Ciebie" więc nikt Cię nie prześladuje jak to sobie ubzdurałeś w swojej bujnej wyobraźni hehe :)
                  • vogon.jeltz Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:27
                    > Ale jeśli nie zamierzam nikogo oszukać to ...

... nie masz żadnego innego powodu tego robić.
                    • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:31
                      Ale MOGĘ to zrobić, dopóki nikogo nie zamierzam w ten sposób oszukać, przygłupie jeden.

Ty jesteś nie tylko skundlonym, mentalnym niewolnikiem. Jesteś przede wszystkim debilem.
                      • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 16:02
                        schweppes1 napisał:

> Ale MOGĘ to zrobić, dopóki nikogo nie zamierzam w ten sposób oszukać, przygłupi
                        > e jeden.
                        >
                        > Ty jesteś nie tylko skundlonym, mentalnym niewolnikiem. Jesteś przede wszystkim
                        > debilem.

mam pytanie:
                        Czy gdy będziesz sprzedawał auto to zmienisz stan licznika do przodu o tyle o ile cofnąłeś? :)
                        bo jeśli nie powiesz nic kupującemu ani nie przywrócisz licznika do prawdziwego przebiegu to oszukasz kupującego który będzie myślał że aktualnie wyświetla się prawdziwy przebieg:)
                  • samspade Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 22:33
                    schweppes1 napisał:

> Ale jeśli nie zamierzam nikogo oszukać to

Jesteś jedynym przypadkiem który tak robił.
                    Reszta robiła to po to żeby oszukiwać
                    • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 03:01
                      Nie robiłeś badań, to nie wiesz. Może niektórzy wstydzą się wysokiego przebiegu przed znajomymi i sobie cofają. Tak samo, jak stosują make-up, zakładają sobie licówki na zęby, albo układają fryzurę używając pasy modelującej.

Jebać PiS.
                      • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 03:53
                        Cofaj sobie licznik, ale od drogi państwowej z takim samochodem wara - tak jak z samochodem bez świateł czy z dziurami w podwoziu.

Jeździj sobie swoim prywatnym samochodem po swojej prywatnej drodze. Nie stać Cię na budowę prywatnej drogi? Wyemigruj do Chin, otwórz tam streetfooda z paróweczkami i za zarobione pieniądze wybuduj sobie prywatną drogę w Polsce.
                      • samspade Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 09:06
                        schweppes1 napisał:

> Nie robiłeś badań, to nie wiesz. Może niektórzy wstydzą się wysokiego przebiegu
                        > przed znajomymi i sobie cofają.

A potem nie informowali o tym fakcie kupujących samochód. Miej więc pretensje do jebanych oszustów którzy masowo oszukiwali ludzi. Nawet w korwinistycznym świecie oszustwa to coś złego. Chyba.
                        Chociaż dla ciebie lepsze jest masowe mordowanie ludzi niż pierwszeństwo pieszych na przejściu.
                      • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 16:05
                        schweppes1 napisał:

> Nie robiłeś badań, to nie wiesz. Może niektórzy wstydzą się wysokiego przebiegu
                        > przed znajomymi i sobie cofają. Tak samo, jak stosują make-up, zakładają sobie
                        > licówki na zęby, albo układają fryzurę używając pasy modelującej.
                        >
                        > Jebać PiS.

"wstydzą się przebiegu"? to jakieś kompleksy mają ! do psychiatry się trzeba udać i je leczyć a nie cofać licznik hahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahah
                        • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 16:07
                          Przebiegu się wstydzisz a pisania bzdur się nie wstydzisz? :)

zmień nicka na wstydliwy - to będzie jak kręcenie licznika :) hehe
                          • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 01:30
                            Ja się nie wstydzę, bo nie mam czego - mam niskie przebiegi. Ale może ktoś się wstydzi i nic ci do tego. Albo nie lubi patrzeć na wysoki. Chuj ci do tego.
                            • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:05
                              schweppes1 napisał:

> Ja się nie wstydzę, bo nie mam czego - mam niskie przebiegi. Ale może ktoś się
                              > wstydzi i nic ci do tego. Albo nie lubi patrzeć na wysoki. Chuj ci do tego.

skoro masz niskie przebiegi to po co chcesz cofać licznik? nielogiczne to !
                              nie h mi do tego bo być może kiedyś będziesz sprzedawał i ta ustawa ma mnie chronić przed takimi cwaniaczkami jak ty którzy kręcą licznik i głupio się tłumaczą że to taki kaprys hobby i zachcianka haha :)

• schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 16:43
                                Bo jest to moja własność i chcę sobie z nią robić co chcę?
                              • nousecomplaining Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 19:41
                                > Albo nie lubi patrzeć na wysoki.
                                > Może niektórzy wstydzą się wysokiego przebiegu przed znajomymi i sobie cofają.

Ty tak serio czy po prostu lubisz z siebie idiotę robić?
                                • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 21:35
                                  Misiaczek zadaje idiotyczne pytanie to dostał idiotyczną odpowiedź. Prawidłowa odpowiedź brzmi: jest to prywatna sprawa właściciela co i dlaczego robi z licznikiem. Ale tego misiaczek niewolnik nie rozumie, ponieważ jest zwykłym kundlem pisowcem, na którego można napluć, a on powie że deszcz pada.
                        • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 01:31
                          Podałem jeden z milionów przykładów, dla którego ktoś chce sobie cofnąć licznik. Zresztą, po co w ogóle ma się tłumaczyć, skoro to jego samochód? Czy ty bezzębny pisowski śmieciu rozumiesz co to jest czyjaś własność?
                          • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:11
                            schweppes1 napisał:

> Podałem jeden z milionów przykładów, dla którego ktoś chce sobie cofnąć licznik
                            > . Zresztą, po co w ogóle ma się tłumaczyć, skoro to jego samochód? Czy ty bezzę
                            > bny pisowski śmieciu rozumiesz co to jest czyjaś własność?

nie podałeś żadnego racjonalnego i przekonującego powodu dla którego ktoś miałby cofać licznik.....ano po to się tłumaczyć bo takie są przepisy...nie wolno to nie wolno - nie rozumiesz? zapalić papierosa na przystanku autobusowym też Ci nie wolno bo w miejscu publicznym jest zakaz palenia a ty mi powiesz że to twój papieros i twoje płuca - ale ludzie stojący obok muszą wdychać twój dym i się nim truć chociaż nie palą ! to czy kiedyś sprzedasz auto to rzecz nieprzewidywalna ! nie jesteś wróżką i nie wiesz co się zdarzy za 2 lata albo za 3 ! może auto się zepsuje albo zachorujesz i nie będziesz mógł jeździć i będziesz musiał go sprzedać? nie życzę Ci źle , ale w życiu bywają różne przypadki i co wtedy? będziesz sprzedawał auto z kręconym licznikiem? powiesz kupującemu prawdę że kręciłeś? jeśli tak to raczej nikt takiego auta kręconego nie będzie chciał kupić bo to się źle kojarzy ! jak mu udowodnisz o ile skręciłeś i ile faktycznie auto ma km?
                            • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 16:45
                              Tylko w twoim pisowskim świecie trzeba się tłumaczyć z tego co się robi ze swoją własnością. I takie tępe kundle z dwucyfrowym IQ jak ty przegłosowują mądrych ludzi.
              • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:25
                schweppes1 napisał:

> Ale 306a kodeksu kaczyńskiego zabrania cofania w ogóle, a nie tylko w celu oszu
                > kania kogoś.

a jaki może być inny cel cofania jak oszukanie kogoś?
                w zegarku też cofasz wskazówki o 5 godzin bez powodu?
                • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 24.01.20, 21:33
                  A co cię to kurwa obchodzi. Twój samochód? Może lubię widzieć tam wiecznie 123456 i chuj ci do tego, jebany komunisto i bezzębny wyborco PiS z 2-cyfrowym IQ.
                  • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 14:46
                    schweppes1 napisał:

> A co cię to kurwa obchodzi. Twój samochód? Może lubię widzieć tam wiecznie 1234
                    > 56 i chuj ci do tego, jebany komunisto i bezzębny wyborco PiS z 2-cyfrowym IQ.

a gdy będziesz go sprzedawał to też powiesz kupującemu: "a co cię to obchodzi"? :) hahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahha
                    • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 01:33
                      Może i tak powiem. Przecież go nie zmuszam do zakupu.
                      • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 10:59
                        schweppes1 napisał:

> Może i tak powiem. Przecież go nie zmuszam do zakupu.

ale jeśli go nie poinformujesz że przekręciłeś licznik to wprowadzasz go w błąd czyli oszukujesz
                        • aron2004 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 11:50
                          Otóż to. Tak samo jakbyś sprzedawał np. samochód z łysymi oponami.
                        • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:03
                          A kto mówi o tym, że go nie poinformuję i kto w ogóle mówi o tym, że go sprzedam. Mówimy o tym, że zmieniam sobie przebieg w moim własnym samochodzie i chuj ci do tego.
                          • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:17
                            schweppes1 napisał:

> A kto mówi o tym, że go nie poinformuję i kto w ogóle mówi o tym, że go sprzeda
                            > m. Mówimy o tym, że zmieniam sobie przebieg w moim własnym samochodzie i chuj c
                            > i do tego.

nie h mi to do tego …… tak samo jak stoję obok ciebie na przystanku i palisz papierosa a ja muszę wdychać twój śmierdzący dym z fajki ! fajne porównanie? Mam prawo żebyś mnie nie truł i mam prawo do prawdy ! a jeśli zdarzy się stłuczka i twoje autko będziesz chciał naprawić i będzie musiało przejść przegląd techniczny i na tym przeglądzie diagnosta zobaczy że auto ma mniejszy przebieg niż w bazie miał rok temu na ostatnim przeglądzie to zgłosi do prokuratury oszustwo bo podawanie organom publicznym (bazie cepik) nieprawdziwych fałszywych danych to oszustwo ! i wtedy nikogo twoje głupie tłumaczenia nie będą intereswały że to twój samochód ! ale nie twoja baza ! przed sądem też się będziesz wtedy tłumaczył że "to moje auto" i sąd też okłamiesz co do prebiegu? hehe :)
    • ciastkozaur Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 25.01.20, 18:32
      Przestań s*ać polityką na forum motoryzacyjnym, niedorozwoju.
      • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 01:34
        Jak ci się kurwa nie podoba, to wypierdalaj stąd, w dupę jebany pisowski cwelu.
        • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 14:20
          schweppes1 napisał:

> Jak ci się kurwa nie podoba, to wypierdalaj stąd, w dupę jebany pisowski cwelu.

to ty stąd wypierdalaj bo gadasz bzdury ! racji nie masz a się ciepolisz ! cofanie licznika to oszustwo niezależnie od tego czy to twoje auto czy wujka z ameryki. Amen
          • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 16:47
            Cofanie samo w sobie nie jest oszustwem. A mimo tego jest zakazane. Bo takie tępe kmioty wybierają sobie podobnych tępaków, czyli PiS.
            • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 21:18
              schweppes1 napisał:

> Cofanie samo w sobie nie jest oszustwem. A mimo tego jest zakazane. Bo takie tę
              > pe kmioty wybierają sobie podobnych tępaków, czyli PiS.

cofanie licznika w naszym kraju odbywa się w 99% przypadków w celu oszukania …
              Nawet jeśli należysz do 1% i nie chcesz oszukać to ważniejsze jest dobro ogółu a nie dobro jednostki.

sorry Winetou
              • misiaczek1281 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 21:19
                inaczej mówiąc demokracja to wola większości...a ty jesteś w mniejszości więc uszanuj demokrację :) rozumiesz już?
                • schweppes1 Re: PiS-Kaczyństrationslager dla kryminalistów 30 26.01.20, 21:37
                  Chyba sobie żartujesz. Mam uszanować wolę kretynów bo ich jest więcej? Nie rozśmieszaj mnie. A jak większość zdecyduje, że będzie tobie srała na ryj to też uszanujesz, jebany pisowski bezzębny tępy niewolniku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka