Gość: Baryla IP: *.udn.pl 24.10.04, 15:09 Sie mi odkleiło lusterko wsteczne, takie przyklejone do szyby i nie wiem czy warto coś kombinować z przyklejaniem a jak tak to co byście polecili??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wrrr Re: Lusterko odklejone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:10 Napisz prosze jaki to pojazd. Link Zgłoś
Gość: Baryla Re: Lusterko odklejone IP: *.udn.pl 24.10.04, 15:43 mondeo w pierwszej wersji Link Zgłoś
Gość: gogggo Re: Lusterko odklejone IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 24.10.04, 18:39 Wszysko zależy od tego ,czy lubisz majsterkować ,albo nie lubisz? Jesli nie lubisz -jedz do serwisu /koszt5zł mozesz włożyc między bajki,sam klej ,w zestawie,kosztuje ok.20zł, Jeśli lubisz-kup zestaw klejacy /na stacji benz.,sklepie motryzacyjnym, hipermarkiecie/iiiii do dzieła.Podpowiadam ;rozkręć lusterko,odtłusć szybę ,nagrzej wnętrze,lub samą szybę .Lusterko przykręć po 1 godz kiedy upewnisz się że klej trzyma. POWODZENIA Link Zgłoś
Gość: Molson Re: Lusterko odklejone IP: *.sympatico.ca 24.10.04, 15:46 Potrzebujesz specjalny klej ,ktorego nie kupisz nigdzie .Te warsztaty co wymieniaja szyby w samochodach posiadaja cos takiego .Czasami robia to wrecz za 5 zlotych . Link Zgłoś
Gość: malmar Re: Lusterko odklejone IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 17:54 W serwisie forda kupisz specjalną podkładkę do podklejenia tego lusterka wstecznego. Niedrogo i pewna sprawa. Z klejem mi się nie udało. Link Zgłoś
edek40 Re: Lusterko odklejone 25.10.04, 10:43 Koniecznie plasterek u forda. Kosztuje tanio, a dziala kilka lat. Link Zgłoś
guest_of_honour zestaw do napr. kupisz w motoryzacyjnym 24.10.04, 18:22 sklepie albo na stacji paliw. Ja przetestowalem kiedyś kpl kleju zakupiony w Norauto, lustro trzymało do momentu sprzedaży auta, później nie wiem. Ważne aby dobrze odtłuścić szybę, w kpl jest cienki materiał (przypomina sztywną firankę) który pozwala zachwać właściwą grubość kleju. TYLKO JEDNA UWAGA, klej niszczy pcv, tak więc lepiej, żeby nie skapnął Ci na kokpit, będzie widać pzdr Link Zgłoś
Gość: Baryla Re: zestaw do napr. kupisz w motoryzacyjnym IP: 80.249.4.* 25.10.04, 08:00 Dzięki wszystkim za pomoc Link Zgłoś