przepyszny_jagielnik 09.11.20, 05:35 Tu każdy może przekonywać innych, że ma lepszy samochód niż inni. Tylko proszę przekonywać bez przekleństw, chamstwa, grubiaństwa itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolo2002 Re: Kto ma lepszy samochód? 09.11.20, 07:58 Kiedy studiowałem to najlepszym studentem był ten , którego nie znali w dziekanacie. Tak samo jest z samochodami-najlepszy to ten, którego nie znają w serwisie! Mam taki wózek- nigdy nie byłem w serwisie-bo nie musiałem niczego naprawiać.Nie dolewam oleju po 180 tys km przebiegu. Na dodatek jezdzi i wygląda jak nówka a ma 14 lat!!!!! No i najwazniejsze- kosztował mniej niz 10 tys zł z dostawa na podwórko. Genialny i cichutki diesel- ale nie jest z Europy! I dlatego nie wiem , co to naprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Kto ma lepszy samochód? 09.11.20, 10:37 Ale jak? W konsoli play station nie ma korka spustowego Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Kto ma lepszy samochód? 10.11.20, 16:22 bolo2002 napisał: > Kiedy studiowałem to najlepszym studentem był ten , którego nie znali w dziekan > acie. Tak samo jest z samochodami-najlepszy to ten, którego nie znają w serwisi > e! Mam taki wózek- nigdy nie byłem w serwisie-bo nie musiałem niczego naprawiać > .Nie dolewam oleju po 180 tys km przebiegu. Na dodatek jezdzi i wygląda jak nó > wka a ma 14 lat!!!!! No i najwazniejsze- kosztował mniej niz 10 tys zł z dosta > wa na podwórko. Genialny i cichutki diesel- ale nie jest z Europy! I dlatego n > ie wiem , co to naprawa! Zgauję - jeździsz Nissanem Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Kto ma lepszy samochód? 09.11.20, 10:29 Na tym forum to w zasadzie tylko dwie osoby przekonują, że mają samochód lepszy od innych. Bolo już się wpisał, czekamy na drugiego ananasa. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Kto ma lepszy samochód? 09.11.20, 10:51 "czekamy na drugiego ananasa." Pani kazala Jasiowi powiedziec zdanie ze slowem "ananas". Jasiu po namysle mowi: Mama i tata spia w jednym lozku a na nas z bratem leci smrod bo spimy w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Kto ma lepszy samochód? 09.11.20, 14:05 hukers napisał: > Bolo już się wpisał, czekamy na drugiego ananasa. Uściślę - miękkiego fiuta :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaq009 Re: Kto ma lepszy samochód? 10.11.20, 16:54 i jest:) się odezwał:) masz miękkiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Kto ma lepszy samochód? 10.11.20, 18:35 misiaq009 napisał: > i jest:) się odezwał:) masz miękkiego? :) Miękki jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili 😂 Idę pić, dom odebrałem dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaq009 Re: Kto ma lepszy samochód? 10.11.20, 18:46 Moje gratulacje. Nie pij tyle. Miękki się robi od picia 😂 Odpowiedz Link Zgłoś