Dodaj do ulubionych

Z przodu jak Freelander

19.03.21, 19:47
www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/lada-niva-travel-luxe-w-cenie-dacii-duster-prestige-4wd-nowosc-z-rosji-juz-w-polsce/st0yc68.amp
Obserwuj wątek
    • klemens1 Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 19:59
      To najważniejsze - do czego podobna z przodu.
      • galtomone Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 20:01
        😂
    • engine8 Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 20:03
      Niektorzy preferuja tyl LOL
      • stavros2002 Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 22:22
        A kogo interesuje, kto cię zapina.
        • engine8 Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 22:46
          Ciebie jak widac ?
    • trypel Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 22:59
      Nie przemawia do mnie
      Ale wciąż oferowana stara za 60 tys to dobry wybór hak ktoś szuka uczciwego 4x4
    • marekggg Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 23:35
      jakis czas temu widzialem ze jest/byla oryginlana Niva importowana do niemiec, ale miala problemy z normami na spaliny. Nie wiem jak teraz, nie bede na sile szukal rosyjskiej "perelki" po to zeby ja miec. Zwlaszcza ze to nie jest jakis super luksus. Nie dla mnie samochod.
    • qqbek Re: Z przodu jak Freelander 19.03.21, 23:49
      Kurde.
      Sorry.
      Za 90 to można mieć Suzuki Jimny.
      Uczciwą terenówkę na ramie.
      A nie samonośną Nivę.
      Stara Niva za sześć dych to okazja, nowa za dziewięć to żadna rewelacja.
      • klemens1 Re: Z przodu jak Freelander 20.03.21, 10:44
        Podobnie zaorała się cenowo skoda nową octavią i scalą.
        Gdy wprowadzali O3 i rapida, to od razu pojawiło się tego sporo na ulicach.
        Tymczasem O4 widziałem JEDEN raz, scalę może 2 razy.
        • gzesiolek Re: Z przodu jak Freelander 20.03.21, 21:24
          Sprawdź o ile spadły rejestracje nowych aut dla firm i masz odpowiedź. Skoda już przy O3 i Rapidzie postawili na floty. Zresztą łatwo to poznać odwiedzając większość salonów. Klient z ulicy chcący kupić 1 auto bardzo często jest zlewany. A już norma to było oferowanie jazdy najsłabszym benzyniakiem lub dieslem... Generalnie nigdy nie czułem się mile widziany i handlowcy zawsze byli zajęci większymi dealami...
          • stavros2002 Re: Z przodu jak Freelander 20.03.21, 23:40
            Handlowcy od flot raczej nie pracują w salonie klientów indywidualnych. Deale flotowe robi się w gabinetach, nie przy biurku na hali.
            • gzesiolek Re: Z przodu jak Freelander 21.03.21, 21:17
              No to mi handlowcy kłamali gdy mnie zlewali... Choć nie sądzę, aby opłacało się trzymać u określonych dealerów specjalnych oddzielnych handlowców dla klientów indywidualnych a oddzielnych od flot... Może w jakichś największych sieciach mógł być nakaz przekazywania do centrali większych dealow i jakąś komórka w centrali, ale w zwykłych salonach, gdzie masz 3-4 handlowców na zmianę... Biznesowo nieuzasadnione...
          • klemens1 Re: Z przodu jak Freelander 22.03.21, 09:31
            gzesiolek napisał:

> Sprawdź o ile spadły rejestracje nowych aut dla firm i masz odpowiedź. Skoda ju
            > ż przy O3 i Rapidzie postawili na floty. Zresztą łatwo to poznać odwiedzając wi
            > ększość salonów. Klient z ulicy chcący kupić 1 auto bardzo często jest zlewany.

W W-wie po przejażdżce i rozmowie powiedziałem, że chcę kupić. Niech tylko przyślą ofertę na jaką się umawialiśmy i kupuję.
            Nic nie przyszło.
            Zadzwoniłem do Wrocławia z ogłoszenia otomoto - od początku do końca handlowiec przeprowadził sprawnie całą procedurę, przyjechałem tylko po odbiór z tablicami.

• qqbek Re: Z przodu jak Freelander 20.03.21, 22:03
          klemens1 napisał:

> Tymczasem O4 widziałem JEDEN raz, scalę może 2 razy.

Ja O4 jeszcze "na żywo" nie widziałem.
          Za to Scale dość często widuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka