Dodaj do ulubionych

Sprzedaż auta w AAA Auto opinie

15.03.20, 19:42
Cześć!
To mój pierwszy post więc proszę nie krzyczeć jak zrobić coś nie tak big_grin

Szukam opinii, ale są różne... sprzedawaliście samochody w AAA Auto?
Do mnie wczoraj zadzwonili i powiedzieli, ze chcą kupić samochód. Wstępnie umówiłem się na czwartek w Katowicach.
Czy Wy sprzedawaliście tam samochody? Jakie dają pieniądze? Jak to w praktyce wygląda? Wszystko jest jasne, przejrzyste?
Pytam bo opinie są różne, a nie chcę wbić się na minę wink

Z góry dziękuję za odpowiedź i opinie.

Pozdrawiam Tomek
Obserwuj wątek
    • buszmen21 Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 16.03.20, 13:01
      Cześć Tomek.
      Moim zdaniem nie masz się co obawiać bo według mnie samochody wyceniają uczciwie i proporcjonalnie do stanu technicznego także bądź spokojny bo na pewno nie oszukają Cię na kasę.
      Ja im sprzedałem auto już ponad miesiąc temu i zapłacili bardzo rozsądną cenę, także możesz być spokojny smile
    • patrycjakoza Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 17.03.20, 09:46
      Ja też polecam. Mi tak samo zapłacili dobre pieniądze za Astrę.
    • jacekwatroba Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 19.03.20, 18:32
      Też się przyłączam do pozytywnych opinii smile jak dla mnie bardzo uczciwy skup. Jeden z lepszych gdzie sprzedałem swoje auto
    • maciej_janowski21 Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 28.03.20, 17:29
      Spoko. jak dla mnie sprzedaż samochodu uczciwa, szybka i bezproblemowa. polecam
    • pietruszkadominik Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 23.06.20, 18:15
      ja sprzedałem u nich volvo kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony, zapłacili dobre pieniądze, samochód wycenili według mnie uczciwe, obsługa tak samo w porządku więc chyba nie mam się do czego doczepić. polecam
    • gamer231 Re: Sprzedaż auta w AAA Auto opinie 22.02.22, 10:43
      Jeśli zamierzacie kupić autko to polecam wcześniej zerknąć na stronę [url=https://sprawdz.vin]VIN za darmo[/url] tutaj sprawdzicie szybko całą historię pojazdu. Warto korzystać z takich opcji. Ja polecam serdecznie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka