x4x9x 03.02.22, 19:47 Na jakich stronach szukać mieszkania? Chcę kupić, ale trudno znaleźć takie, które by spełnialo moje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nousecomplaining Re: OT 03.02.22, 19:52 Myślę, że musisz poszukać na stronach, które spełnią Twoje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: OT 03.02.22, 20:05 Na zadnych nie znajdziesz takiego ktore spelnia Twoje oczekiwania. A najlepiej szukac na tych co wszyscy inni szukaj poniewaz one sa najbardzj popularne i wszyscy - ci co chca sprzedac a nie sprzedawac, tam tez oglaszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT 03.02.22, 20:21 Ja swój dom znalazłem na otodom. Potem wyszło, że to przez to, że szukałem i często zaglądałem. Poprzedni chętny nie dostał kredytu i ogłoszenie wisiało niecały dzień, zanim żeśmy pojechali oglądać. Generalnie - jak coś wisi dłużej niż tydzień-dwa, to pewnie nie jest warte nawet splunięcia. Ciekawe oferty znikają w kilkadziesiąt godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
x4x9x Re: OT 03.02.22, 20:57 Też to zauważyłam. Szukam na kilku portalach ogłoszeniowych. Może się uda. Auto kupiłam przez Internet. Ogłoszenie ukazało się wieczorem, a rankiem znajomy już nim jeździl. Szybko się zdecydowalam i to był dobry zakup. Z mieszkaniem może być trudniej, bo większy wydatek. Trzeba się dobrze zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś