dodekanezowiec 03.03.23, 14:01 Sluszajtje! Bigimax chujowyj troll, nikawo nie ubiedil (nie przekonal). Wy bratj jego! Zabierać! Paszoł bigimax i wy toze paszli! Lektura obowiązkowa (zadanie domowe): S. Żeromski, Syzyfowe prace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 14:33 😅😂🤣 Bolszewo zaganiajewa chujewicza pizdies w tiurmy wy zabierajtie. Nie nada jewo na naszom fiorum. Eto tolka pierdolit on i nikowo nie pierekonywajet. Wot, sabaka odna! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 14:53 Bigi wrócił? Coś go dawno na ematce nie było (nie żeby ktoś tęsknił) 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 16:31 borsuczyca.klusek napisała: > Bigi wrócił? Coś go dawno na ematce nie było (nie żeby ktoś tęsknił) 🙄 > Wrócił. Na raz wrócili bigi i Klimek, za to wody w usta nabrali marysiodanusia, misio i tani_odorek. Przypadek? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 18:09 Zauważ tez, ze Borsuczyca wrocila 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 18:15 bywalec.hoteli napisał: > Zauważ tez, ze Borsuczyca wrocila 🤔 Ja mam wrażenie, że ona nas regularnie czyta, ale tylko rzadko coś napisze, całą resztę nazwę na swój prywatny użytek twoją fobią. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 19:37 Kubek + Borsuczyca = BWM ♥️💚🧡 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 19:49 bywalec.hoteli napisał: > Kubek + Borsuczyca = BWM ♥️💚🧡 O kurczę, łezka mi się w oku zakręciła, druga połowa lat 80-tych, znów jestem w podstawówce (a może to pierwsza połowa dekady i jeszcze przedszkole?) i można zdyskredytować przeciwnika stwierdzeniem, że kocha się w tej piegowatej Izie z trzeciej ławki :-) A tak bardziej serio- nie bronię kluseczki dlatego, że jakiś sentyment mam do niej, robię to, bo uważam, że twoja argumentacja jest niedorzeczna. Wywalani jesteście wy, zaglądający na e-Grażynę, a nie my, obecni właściwie tylko tutaj (może z wyjątkiem wagi, ale waga grabi sobie ponadprzeciętnie, nawet jak na normy tego forum). Ergo - problem leży w e-Grażynie. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:00 "Ergo - problem leży w e-Grażynie. Widać że miałeś ciężko w podstawówce .To widać po twoich wpisach .Aplauzu żeś pewnie nie miał .Teraz odreagowujesz te niepowodzenia w szkole. Znalazł się Casanova spod Lublina . Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:39 Od Lublina to się proszę odpiórkować 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:47 borsuczyca.klusek napisała: > Od Lublina to się proszę odpiórkować 🙄 > Mam tam rodzinę i kumpelę .Nie lubi ona konusów z metra ciętych . Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 21:48 teodor-k napisał: > Mam tam rodzinę i kumpelę .Nie lubi ona konusów z metra ciętych . Teodorek ma kumpele. Oj bo sie zejsjam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 21:52 waga173 napisał: > Teodorek ma kumpele. Oj bo sie zejsjam. Zasłałeś łóżko? ;-) Dowcip z brodą tak długą, że trudno uwierzyć. Jeden z ulubionych mojego dziadka, ponoć jeszcze przed wojną zasłyszany. Swoją drogą strasznie "szarpie" wątki takie czytanie bez te-rady, czy tam taniego-odorka... Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:09 Dowcip znam, gdybym pomyslal to moze by mi sie przypomnial jakis podobny dotyczacy wymowy. O, juz mam: Benny Hill na Hawajach kloci sie czy powinno sie wymawiac "Havaii" czy jak ta druga osoba twierdzi "Hauaii". Postanowili zapytac przechodnia. Ktora wersja jest wymawiana poprawnie, Havaii czy Hauaii? Ten chudy lysy dziadek mowi Havai Thank you mowi Benny Hill You velcome odpowiada dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:18 qqbek napisał: > Swoją drogą strasznie "szarpie" wątki takie czytanie bez te-rady, czy tam tanie > go-odorka... A ja nikogo nie blokuje. Wiesz dlaczego lubie psy, koty, kury i inne zwierzeta? Bo jak sie na nie patrze czy ich slucham czy nawet jak sie z nimi bawie, to czuje sie lepiej bo mam szczescie ze sie od nich roznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:20 waga173 napisał: > A ja nikogo nie blokuje. Wiesz dlaczego lubie psy, koty, kury i inne zwierzeta? > Bo jak sie na nie patrze czy ich slucham czy nawet jak sie z nimi bawie, to cz > uje sie lepiej bo mam szczescie ze sie od nich roznie:) Mocne porównanie. Jednak uważam, że porównywanie akurat tego forumowicza do zwierząt jest mocno uwłaczające... zwierzętom. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:39 Wracajac do zartu o wymowie, to tu jest non stop siedem minut. Znalezione jak szukalem tego o Hawajach. www.youtube.com/watch?v=Y_7Z5N1tktI&t=2s Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:02 Lublin jest spoko a LSM bardzo spoko 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:00 Borsuczyca w rozmowie jest lepsza niż większość egrazyn. To bez dwóch zdan. Nawet ja grazyny glanowaly ze rozmawia ze mną. Ale ostatnio zbanowano mnie na 3 miesiące - za stawrosa. Sugerujecie ze kto strzelił z ucha? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:27 bywalec.hoteli napisał: > Ale ostatnio zbanowano mnie na 3 miesiące - za stawrosa. > > Sugerujecie ze kto strzelił z ucha? Teraz tak - podjeżdżasz Markowi R. z Rzeszowa, uciekając się nawet do publikacji niesmacznego profilu Insta jego małżonki (czyli włazisz mu z butami do domu właściwie, sam pozostając właściwie "nienamierzonym"). Marek R. pewnie tego płazem nie puszcza (choć podłożył się wybornie wrzucając fotkę z opatrzonego imieniem i nazwiskiem profilu), idzie do administracji forum, skutkiem czego wypierdalają ciebie w kosmos na 3 miechy. Ale winna tego jest borsuczyca, bo to "szpieg i szczur" (jak mawiał, rozbawiając nas przy tym przednio śp. prof. Stanisław Kosiński)? Nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:31 Pamiętaj ze służby specjalne od zawsze używały kobiet pieknych i poważnych do szpiegowania. Ty jestes stary pies na baby, hukerski to samo, galtus to samo, to nic dziwnego ze borsuczyca szybko zdobyła wasza sympatie. Tu miła ładna i szczupła kluska z pazurkami do pogadania a w tle siedzą smutne i juz niemile grazyny gotowe do banowania? Ale nic to, ważne ze Mareczek również znikł 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:37 Przedawkowałeś Homeland bywalec 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:39 Dobre:) Ty jestes o tyle dobra na agentkę ze być może jestes ładniejsza i szczuplejsza niż Claire Danes. No ale nie lubisz tego sportu, którym takie agentki nawiązują kontakty Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:48 Coś ty się nagle zaczął tak pucować 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:52 borsuczyca.klusek napisała: > Coś ty się nagle zaczął tak pucować 😒 Hehe - od Brutusa po nadskakiwacza w kwadrans - bywalec nie przestaje mnie zaskakiwać 🤐 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 00:06 no nie do końca pucować - wspomniałem, że jesteś niskolibidowa Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 00:27 Z to pewnie czyscu z miesiac posiedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 07:30 bywalec.hoteli napisał: > Pamiętaj ze służby specjalne od zawsze używały kobiet pieknych i poważnych do s > zpiegowania. Ty jestes stary pies na baby, hukerski to samo, galtus to samo, to > nic dziwnego ze borsuczyca szybko zdobyła wasza sympatie. Tu miła ładna i szcz > upła kluska z pazurkami do pogadania a w tle siedzą smutne i juz niemile grazyn > y gotowe do banowania? > > Ale nic to, ważne ze Mareczek również znikł 😂 Całkiem Ci się przestawiało w głowie .Najpierw cały czas napylasz na nią ,później tu na Grażyny i spokojne się łasisz do kobiet na ematce .Borsuczyca nigdy nic brała w udziału w hejcie na żadną osobę wręcz odwrotnie .Starvos nie zniknął cały czas tu jest . Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 10:07 Niektórzy (kto się za to obraża ten się sam za takiego uwaza) to jakieś duże dzieci. Jest tyle ciekawych rzeczy w życiu ale dla niektórych sleczenie beż sensu na forum tylko po to żeby komuś przywalić, udawanie 3 różnych osób itp. - qr.a sens życia! Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 16:21 > Jest tyle ciekawych rzeczy w życiu ale dla niektórych sleczenie beż sensu na forum tylko po to żeby komuś przywalić, udawanie 3 różnych osób itp. - qr.a sens życia! Też mnie to często zastanawia. Tym bardziej, że się chwalą swoim udanym życiem, sukcesami w pracy, dziećmi, spędzaniem aktywnie czasu z rodziną itp. itd. Przy tym pracują na tegoż szczęścia całego utrzymanie i zarabiają godziwe pieniądze. I siedzą na różnych forach, uprawiając żałosne napierdalanki. Mają jakiś patent na rozciąganie czasu? A może to tylko boty są jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 18:48 Zgadzam sie w 100 procentach.... Dodam jescze, ze ja na forum pojawiam sie po poludniu, bo wczesniej musze sie koncentrowac na pracy.... Moglbym tu tez pisac w godzinach pracy, ale to byloby idiotyczne dla pracy... Moze jestem za glupi, ale nie potrafie jednoczesnie sie podniecac pie.dolami na forum i wypelniac RZETELNIE obowiazki przedstawiciela handlowego... Tylko praca by na tym ucierpiala, a na niej mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Do audytorów z Olgino 04.03.23, 21:39 No ale oni, czego nie dodałem wcześniej, poza tymi super przymiotami mają jeszcze ogromną wiedzę na temat praktycznie wszystkiego - kiedy ją zdobywają/zdobyli? Zjedli internet, tylko to mi przychodzi do głowy 🤣 They are here, czas się bać : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 19:55 Z nastaniem mrozów borsuk zasypia w norze. Zimowy sen nie jest ciągły, gdyż w dniach ocieplenia budzi się i wychodzi z nory, by zaspokoić pragnienie lub coś złowić. W czasie zimowego snu borsuk żyje nagromadzonym w organizmie tłuszczem, przez co traci na wadze do 7 kg. pl.wikipedia.org/wiki/Borsuk_europejski Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 21:53 To pan Borsuk. Jego zona to pani Borsukowa. Borsuczyca to co innego, to taka co sie borsuczy, jak w jakiejs sztuce teatralnej doniesli lesniczemu ze jego "zona mu sie zborsuczyla". Dlatego ten nick spodobal mi sie od pierwszego wejrzenia. Klusek zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 18:29 Ja tez nie sadze..... Za duzo tu karmi regularnie ruskie trolle.... Napisac im konkretnie i potem sie nie dac wciagac w nawalanki Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:53 wislok1 napisał: > Ja tez nie sadze..... > Za duzo tu karmi regularnie ruskie trolle.... > Napisac im konkretnie i potem sie nie dac wciagac w nawalanki Co ci się robi człowieku podział na dobrych i złych .Ilu masz tu trolli .Załóż sobie okulary. Dobrze wiesz że to forum się stacza i to głównie przez trzy osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k [...] 03.03.23, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:49 qqbek napisał: > borsuczyca.klusek napisała: > > > Bigi wrócił? Coś go dawno na ematce nie było (nie żeby ktoś tęsknił) 🙄 > > > > Wrócił. > Na raz wrócili bigi i Klimek, za to wody w usta nabrali marysiodanusia, misio i > tani_odorek. > Przypadek? > Nie sądzę. > > Dobrze by admin był konsekwentny w swoim działaniu bo ten post łamie regulamin . Odpowiedz Link Zgłoś
pekaes886 Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 20:00 Czytam czasami to forum, ale chyba odpuszczę. Tani psychol, poznański konfabulant i jakaś niepełnosprawna atencjuszka. Ruski zmywak z Irlandii osobna kategoria. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:02 „Poznański konfabulant” - masz mnie na mysli? 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Do audytorów z Olgino 03.03.23, 22:53 Przecież to starvos i ta ola .ala .g to lajtova .Nie ogarniesz czaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś