Dodaj do ulubionych

Srali muchi będzie wiosna

21.03.23, 21:20
businessinsider.com.pl/technologie/zakaz-silnikow-spalinowych-po-2035-zaskakujacy-zwrot-akcji/z9ytz6yStandardowe
Pierwsze walną bombe zeby zobaczyc reakcje a potem niby pod naciskiem zmienia na wersje lagodniejsza
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Srali muchi będzie wiosna 21.03.23, 21:46
      trypel napisał: link się skleił

> businessinsider.com.pl/technologie/zakaz-silnikow-spalinowych-po-2035-zaskakujacy-zwrot-akcji/z9ytz6yStandardowe
      > Pierwsze walną bombe zeby zobaczyc reakcje a potem niby pod naciskiem zmienia n
      > a wersje lagodniejsza
      >
      >
      >
      • trypel Re: Srali muchi będzie wiosna 21.03.23, 21:47
        Kurla może teraz wyjdzie
        www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/technologie/zakaz-silnikow-spalinowych-po-2035-zaskakujacy-zwrot-akcji/z9ytz6y.amp
        • wislok1 Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 17:07
          Ja juz pisalem na forum, ze ktos rzucil temat, ludzie sie wku,wili i szybko sie wycofali
          • trypel Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 19:46
            Taki był cel. Jakby zaczęli od tego co teraz to awantura byłaby mniejsza ale też. A tak to się wszyscy cieszą
    • engine8t Re: Srali muchi będzie wiosna 21.03.23, 23:57
      No mogliby te Niemce przynajmniej udawac ze EU to nie IV Rzesza.
      • bywalec.hoteli Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 07:10
        Rzesza idiotów…
    • waga170 Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 07:19
      Jezeli samochod elektryczny jest ladowany pradem wytworzonym przez spalanie wegla, gazu czy chuj wie czego, niech nawet bedzie to spalanie smieci, to bedzie to wedlug mojej madrej glowki samochod napedzany silnikiem spalinowym.
      • bywalec.hoteli Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 07:23
        A jego rura wydechowa bedzie w Bełchatowie
    • bolo2002 Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 08:50
      Helmuty pokazały- ze to one w UE rządzą und Schluss! Teraz niby tylko na paliwie syntetycznym- ale swoim spalinowcem. A ja tam uważam, że przed 2035 trzeba sie znów w dobrego spalinowca przesiąśc i dalej dmuchac po swojemu. A ten milion elektryków - Morawieckiego to gdzie? Podobno Turcy juz swoim jeżdzą/ Ci od kebabów!/- a zaczynali razem z naszą Izerą. Teraz okazuje sie, ze Izera to bedzie miała chińską platformę i włoski design- od Pininfariny, a przecież juz wczesniej została u nas za miliony- zaprojektowana? Pewien zeskół wziął miliony- a my gówno momy! Mam to w du... - dmucham dalej moim wsaniały dieslem i nie zamierzam tego zmieniać !
    • teodor-k Re: Srali muchi będzie wiosna 22.03.23, 09:00
      Na oleju rzepakowym da się jeździć . Elita ma jeździć samochodami. Dla a dla Kowalskiego jest
      drogi baterio-wóz najlepiej w leasingu .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka