Dodaj do ulubionych

O/T Siatkówka

12.07.23, 22:39
O 23 mecz o półfinał Polska : Niemcy w damskiej siatkówce .Wczoraj mój Raków ledwo wymęczył zwycięstwo .Szkoda że Bywalec zaginął on lubił siatkówkę .
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 12.07.23, 22:53
      Mecz w USA w stanie Teksas .Miłego oglądania .
      • qqbek Re: O/T Siatkówka 12.07.23, 23:27
        A weź i idź stąd.
        Przez takie gnidy, donosicieli, chełpiących się wprost współpracą z jakimiś lewymi adminami z GW, wywalają nam stąd ludzi.
        A potem odziewasz się w szaty Janusa i pytasz, gdzie poszedł bywalec?
        Pewnie go taka gnida jak ty (jak nie ty sam) gdzieś podkablowała.

Miłego oglądania, smacznej kawusi, rozważ proszę spierdolenie z tego forum... raz i na zawsze, proszę.
        • waga173 Re: O/T Siatkówka 12.07.23, 23:40
          Gdyby nikt do gnidy nie pisal to gnida by pisala sama do siebie ale by tu siedziala, bo to gnida.
          • qqbek Re: O/T Siatkówka 12.07.23, 23:48
            waga173 napisał:

> Gdyby nikt do gnidy nie pisal to gnida by pisala sama do siebie ale by tu siedz
            > iala, bo to gnida.

To też racja - praktykowałem przez kwartał... ale inni odpowiadali.
            • waga173 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 00:15
              Gnida szuka zaczepki piszac o mnie albo do mnie, ignoruje go jak moge...
              I dalej czekam na wpis motoryzacyjny. To taka sama mentalnosc jak jego sobowtor Danusia. On interesuje sie siatkowka to mysli ze my tu co do jednego tez i pierdoli o jakims meczu zamiast sie przeniesc na forum sportowe.
    • polamek100 Re: O/T Siatkówka 12.07.23, 23:48
      Ja tam wole ogladac amatorskie mecze siatkowki dziewczyn na plazy. Tam punkty sie przyznaje za inne rzeczy niz walenie w pilke. Nawet nie wiem czy ktos liczy punkty za nieodbrane czy zle uderzone pilki. :)
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 00:54
        Wygrały .Jak ja jutro będę pracować .Pies to drapał ,ale wygrały .Dobrej nocy czy rana dla niektórych .
        • waga173 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 01:14
          taniarada napisał:

> Dobrej nocy czy rana dla niektórych .

Pierwsza nad ranem w Polsce to juz rano w Moskwie u szefa i kolegow.
        • waga173 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 02:23
          taniarada napisał:

> Wygrały .Jak ja jutro będę pracować .

Tylko nie mow szefowi helmutowi ze sie cieszysz ze Niemki przegraly. Tak wujek dobrarada radzi taniejradzie.
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 06:19
        polamek100 napisał:

> Ja tam wole ogladac amatorskie mecze siatkowki dziewczyn na plazy. Tam punkty s
        > ie przyznaje za inne rzeczy niz walenie w pilke. Nawet nie wiem czy ktos liczy
        > punkty za nieodbrane czy zle uderzone pilki. :)
        Mało jest pasjonatów sportu .Pliki nożnej ,siatkówki .A niby to jest męskie forum .Nawet F1 nikt się nie interesuje .
        • taniarada Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 06:27
          Piłki .
    • kochamzapachfrezji Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 04:36
      Mąż też zarywa noce przez sport.
      • polamek100 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 04:53
        Powiedz mu ze zadnego sportu przed seksem.
      • waga173 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 05:11
        kochamzapachfrezji napisała:

> Mąż też zarywa noce przez sport.

A jaki sport uprawia? Lapanie nietoperzy?
        • polamek100 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 17:54
          Ja znalem takich co w nocy zajmowali sie na sportowo sprzataniem domow. Wygrywal ten co sprzatnal najwiecje w 3 minuty (tyle zajmowalo Policji przyjechac jak sie alrm wlaczal).
    • kochamzapachfrezji [...] 13.07.23, 06:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 08:26
      Wygrały i maja szansę zagrac w finale. Trzeba tylko pokonać albo Brazylie albo Chiny-z którymi nie dawno wygrały. A rywalkami wtedy w finale bedą Amerykanki, które tez z naszymi przegrały. Tyle tylko , ze Amerykanki graja u siebie-i tu są najgrozniejsze.
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 11:09
        Bolo nic niewiadomo .Ale co zrobił ten trener z kobiecą siatkówką to mowę odbiera .Spokojny ,wyważony gość z "brzydkich kaczątek damy do grania .Takiego sukcesu nie było od lat .Niewiadomo na kogo trafimy .Ale już te zawodniczki przeszły do historii .Wcześniej Nawrocki nic nie zrobił .
        • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 14.07.23, 08:40
          Teraz mamy dobry zespół i jest szansa. To prawda-ten Włoch skleił swietny zespół. Oglądałem wczoraj chinki-chyba niestety nie damy rady-są za mocne. A Turcja rozwali Amerykanki i Finał Chiny -Turcja i Turcja mistrzem NVL. Tak to wyglada. mają kosmiczną -kubańska Turczynkę. Ona przebija każdy blok.
          • taniarada Re: O/T Siatkówka 17.07.23, 05:21
            Turczynki wygrały .Nasze zarobiły jakieś pieniądze .Ale co to jest w porównaniu z piłkarzami .
    • polamek100 Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 18:52
      Oh super. ..
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 13.07.23, 21:17
        Polki nigdy nie były w historii w czwórce tego turnieju .Zagrają z Chinkami w sobotę o finał .I amen .
        • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 14.07.23, 14:44
          Finał bedzie Chiny -Turcja. Turcja bedzie mistrzem NVL ! To pewne. maja vargas a ta przebije kazdy blok , nawet amerykański i chiński tym bardziej.
          • taniarada Re: O/T Siatkówka 14.07.23, 20:00
            Jutro mecz o super puchar mój Raków :Legia ,a o 23 dziewczyny z Chinkami grają .
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 15.07.23, 19:45
      Kto wygra mecz Raków ,Raków .A później Polska : Chiny .Sobota sportowa .Wszystko na Polsacie sport i TYP Sport miłego oglądania .
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 16.07.23, 07:00
      I w szlag bombki trafił .Dwie czołowe ekipy ekstraklapy przez 120minut nie potrafią trafić do bramki rywala i to nie pierwszy raz leniom i nierobom się nie chce grać zresztą pewnie nie potrafią następna razą od razu zrobić konkurs karnych , bo patrzenie na męki przerośniętych trampkarzy męczy oko .I kogo ma wybrać do reprezentacji Santos .W Rakowie jeden Polak grał .Siatkarki też przegrały ,jakoś dziwnie wystraszone .I z soboty klapa .
    • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 16.07.23, 09:39
      Nasze wspaniałe siatkarki w najwazniejszym mechu NVL dały tyłka-zagrały tak samo jak Iga Swiatek. Bez taktyki i bez ikry. Teraz niestety polegna o 3. miejsce z Amerykankami, bo te musza sobie odbić przegrana z Turcją. Turcja mistrzem chyba? Vargas, Vargas i ... tylko Vargas.
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 16.07.23, 10:42
        No właśnie miała być piękna noc ,a tu kicha .Raków nic nie pokazał i jak jak oni mają wygrywać w lidze mistrzów .A kobiety stanęły jak zaczarowane ,choć wcześniej grały na maksa .Chinki je zdominowały .One też nigdy nie były w finale .
        • taniarada Re: O/T Siatkówka 16.07.23, 20:41
          O 21 mecz o trzecie miejsce .Zobaczymy jak dziewczyny się podniosą po tym przegranym z Chinkami .
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 16.07.23, 23:11
      Wygrały Polki mamy medal .Brawo .Bolo odszczakaj .
    • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 17.07.23, 09:16
      Widzieliscie ten horror w Arlington? Nasze wspaniałe siatkarki dokonały nie lada wyczynu, a ostatni blok Polek bedę oglądał 20 razy albo i wiecej. Wczesniej wszystko przewidziałem-i to , ze Turczynki zdobedą złoto. I to, ze Vargas bedzie MVP. Łukasik genialna w ataku. Brawo dziewczyny. A za chwilę do kadry wróci Smarzek- i to dopiero bedzie ekipa i mistrzostwo Europy możliwe.No i dobrą kasę dostały- należy się nawet podwójnie.
      • taniarada Re: O/T Siatkówka 17.07.23, 10:23
        Śmiesznie małe pieniądz w przeliczeniu na osobę . Ciekawe ile nagrody dostaną od związku którego działacze mają ciepłe i dobrze płatne posadki..Ale to co zrobiły to brawo .Chinki też były w ich zasięgu .
        • bolo2002 Re: O/T Siatkówka 18.07.23, 10:01
          To prawda-kasa na zapałki co najwyżej. Taka Stysiakowa w Fenerbace bedzie miała ca 200-300 tys Euro. Bo Leon w Perugii ma tylko .... 900 tys Euro za sezon. Bieniek w Polsce w Zawieciu ma kontrakt za nowy sezon - 1,5 mln zł! To jest kasa. Nagrody w siatce zawsze były bylejakie.
      • kochamzapachfrezji Re: O/T Siatkówka 18.07.23, 06:32
        Oglądaliśmy
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 19.07.23, 18:38
      Raków wygrał z Wilno i 26 lipca najprawdopodobniej zagra z Karabachem .Jutro polscy siatkarze o 20 z Brazylią o półfinał w Gdańsku .
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 20.07.23, 20:01
      To zaczynamy .Polska :Brazylia .
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 22.07.23, 18:56
      Wygraliśmy jesteśmy w finale Pucharu Narodów .Brawo.
    • taniarada Re: O/T Siatkówka 23.07.23, 22:02
      Wygrali co było niemożliwe.Mamy złoto .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka