Gość: bmw-fan Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:10 sam jesteś wsiok do tego nie tolerancyjny tobie nikt nic nie mówi jaki jesteś więc odpier się od bmw pionku Link Zgłoś
matador79 Re: BMW-samochód dla wsioków! 20.11.04, 22:30 sam nie poruszam się autem tej marki, ale uważam bmw za bardzo solidny,trwały, niezawodny oraz nowoczesny samochód. Dodatkowym atutem jest jego ponadczasowość. Noie mam pojęcia skąd biorą się ludzie serwujący tak kretyńskie opinie jak pacjent który napisał ten topic?!?!?! Link Zgłoś
Gość: konrad bródno Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.chello.pl 21.11.04, 00:28 ja tez niewiem co on chce od bmw?? sam jedze mercedesem i niemam zadnych awersów do bmw... ciekawe czym tem kolega jedzi.. pewnie drepcedesem.. heheh czyli pieszo!!! pozdro dla bmw mercedes konrad...=] Link Zgłoś
Gość: bmw fan Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:38 podejżewam że to jest gościa mażenie które się nigdy nie spełniwięc z zazdrości oplówa ludzi którzy jeżdżą bmw żartuję znam wiele osób posiadających bmw i są to ciekawi ludzie a stereotypy no cóż były są i będą Link Zgłoś
Gość: Maciekmm Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 00:41 Marzenie? chyba kazdego stac na jakiegos szrota za 2000 PLN? a takich jest na naszych drogach najwiecej i wlasnie w nich przesiaduja buraki Link Zgłoś
bmwwilliamsf1team Re: BMW-samochód dla wsioków! 28.01.06, 00:22 Człowieku co ty wiesz o BMW!!Sam masz szrota za 2000zł z '89r.W życiu nie miałeś bmw a żal ci pude ściska jak widzisz na ulicy to cudo nie za 2000zł tylko za 130000zł.Jak byś chociaż raz w życiu posiadał takie auto to byś inaczej o nim mówił!!Pewnie kupiłeśna giełdzie za 2000zł i się chwalisz na wsi że masz BMW!!!hehehehe.....porażka!!!Kup sobie bmw 1 najtańsze z samochodów tej marki...!!!Pogadamy jak sobie kupisz do niej chociaż jedno z nich!!!A na razie to się nie wypowiadaj na takie sprawy!!!Użytkownicy tych wspaniałych samochodów wiedzą czym jest BMW a ty człowieku narzie możesz sobie pooglądać katalogi z nimi!!!!! Link Zgłoś
Gość: MatPla Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:38 HEj wiesniaku pewnie jeżdzisz maluchem i żal ci dupe sciska gdy wyprzedza cie BMW. Tych ludzi ze wsi stac na nie a ciebie nie i musisz styłu wachac ich smrody w swojej WSK (Wiejski sprzęt kaskaderski) czyli maluch którym sie ty poruszasz. Link Zgłoś
lostinside Re: BMW-samochód dla wsioków! 25.03.06, 22:46 U mnie jest podobnie, jezdze mercedesem ale uwielbiam bmw. Ulubiony model? 645CI w kolorze np. czarnym. Piękna z charakterem. Jak JA ;) Link Zgłoś
Gość: łysy Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:28 ty koluś od beemki to zdaleka!!!!co ty wogółe wiesz o tym aucie co!jestes daremny jak lato z radiem!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: tomek Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.08.05, 19:57 sam jesteś wsiok!!!!!!!! pajacu to jest zajebiste auto Link Zgłoś
Gość: anty buraki Golfy tez wsiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:11 Nie tylko BMW bujaja sie cwaniaczki w dresach.Spojrzcie na Golfy i łuby jakie z nich wystaja:)Nie mowie,ze kazdy co ma ten samochod to czeresniak ale z mlodych to wiekrzosc to niby cwaniaczki,dresy i puste łyse łuby bez szyji Link Zgłoś
Gość: reksio Re: Golfy tez wsiowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:03 ty pewnie jezdzisz lanosem , jesz groch z kapusta i masz w glowie pusto.bmw to takie samo autko jak kazde inne , tylko niektorych na nie nie stac, i maja gula, i wypisuja takie bzdety jak ty. Link Zgłoś
Gość: koleś Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:14 ja uważam że BMW to auto fajne ale pod warunkiem że nie ma kilkunastu lat tak jak większość BMW na polskich drogach(niestety) Link Zgłoś
Gość: PrzemasFZR kretynski temat IP: *.pcz.pl 25.11.04, 12:57 BMW jest autem o wysokim poziomie technicznym i technologicznym wiec nie ma co sie dziwic ze miedzy innymi i wsioki nimi jezdza, to przykre ale dlatego ze tacy ludzie istnieja ( nie ludzie ze wsi tylko ogolnie buraki - miedzy innymi autor tego textu) w polsce sie utarlo ze to autko mafii ale w naszym dzikim kreju wiele rzeczy jest na opak , na zachodzie jest to auto ludzi z wysoka pozycja spoleczna rownie dobrze mozna powiedziec ze wyczesane teleony komorkowe to atrybut wsiokow reasumujac - autor textu to debil a w dodatku biedny bo go nie stac na bmw i dlatego tak najezdza zazdrosc .... straszna rzecz Link Zgłoś
zoriusz Re: kretynski temat 25.11.04, 14:02 Gość portalu: PrzemasFZR napisał(a): > reasumujac - autor textu to debil a w dodatku biedny bo go nie stac na bmw i > dlatego tak najezdza > zazdrosc .... straszna rzecz W pobliżu miejsca mojej nowej pracy stoi bmw. Koleś nalepił kartkę: "bmw rocznik 1993 cena 3000 (trzy tysiące)" Zatem bmw jest niekoniecznie autem dla bogaczy :) Tym bardziej, że za cenę jednej nowej pandy można sobie kupić 10 takich "luksusowych" dresowozów. Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:40 ja nie twierdze że człowiek który uważa bmw za samochód dla wieśniaków jest debilem bo to dla nich obraza. człowiek który tak uważa pewnie wychował się na wsi i szczytem techniki jest dla niego samochód marki łady samary lub traktora 60 o idealnych własnościach jezdnych, genijalnych chamulcach, oraz świetnym brzmieniu silnika. prawdopodobnie mu nawet nie staje i nie wie jaka jest różnica między Samochodem a samochodem. Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:51 Pionek podoba mi sie to okreslenie:) Wiec ja to widze tak <hahaha> (przepraszam ale nie moge) tego pionka wydymal(wyprzedzil) kiedys koles bm-ka i teraz msci sie na calej marce a sam pochodzi pewnie ze wsi bo nie potrafi nic napisac :) i nie nawidzi tego ze tam mieszka :) A co do ceny to ciekawe czy - powiedzmy w 94 tez kosztowalo 3000 zl ?? Wole BMW za 3000 zl niz malucha albo ta piekna pande :P. Idac tokiem myslenia takich ludzi moge smialo powiedziec ze mercedes opel ford i inne tez sa wsiokowozami, najlepsza jest furmanka i kun. A tak na powaznie to BMW jest postrzegane jako "ostre" auto nie do zajechania i wielu ludzi chcialo by takie miec, jak nie moga to pisza takie bzdury. to ze sa takie stereotypy... ludzie sami je tworza,czyli co w rzadzie tez wsioki i buraki?? bo jakiez to buractwo jezdzic najnowsza7. Auto piekne, a to ze mafia jezdzi takimi :) bo lubia szybkosc wygode i bezpieczenstwo. Link Zgłoś
zoriusz Re: BMW-samochód dla wsioków! 28.12.04, 09:16 Gość portalu: aniol_mr napisał(a): tego pionka wydymal(wyprzedzil) kiedys koles bm-ka i teraz msci > sie na calej marce a sam pochodzi pewnie ze wsi bo nie potrafi nic napisac :) i > nie nawidzi tego ze tam mieszka :) No tak. Wasze życie sprowadza się do tego kto kogo wyprzedzi. To was ekscytuje i obsesyjnie musicie udowadniać innym że wyprzedzacie, wyprzedzacie i wyprzedzacie. Widuję całe stada takich palantów-wyprzedzaczy na ulicach, wszędzie, aby się wepchnąć przed, potem widzę ich na drzewach a potem na cmentarzach. Tak to jest jak infantylny gnojek ma dostęp do samochodu. Wole BMW za 3000 zl niz malucha albo ta piekna pande > :P. A ja wolę taki samochód jaki mi odpowiada. A nie odpowiada mi wizerunek dresowozu. Przykro mi. Idac tokiem myslenia takich ludzi moge smialo powiedziec ze mercedes opel > ford i inne tez sa wsiokowozami, najlepsza jest furmanka i kun. Nie ma znaczenia marka. Ważne to czemu ma służyć posiadanie akurat bmw. Jeśli temu aby stworzyć sobie image gangsterski z czarnymi szybami, pustym łysym łbem i kijem bejsbolowym w bagażniku to jest to prostactwo. A nie od dziś wiadomo, że drobne żołnierzyki z podmiejskich gangów gustują w starych bmw bo ich jeszcze na nowe nie stać. Do tego oczywiście spojler, wory na śmieci i pierdzący wydech - bo to wg nich przejaw "prestiżu". > A tak na powaznie to BMW jest postrzegane jako "ostre" auto nie do zajechania i > wielu ludzi chcialo by takie miec, jak nie moga to pisza takie bzdury. Jasne, przecież wszyscy zazdroszczą bmw za 3 tysiące. Tylko ciekawe dlaczego ten dres już od 2 miesięcy jeździ z tą przylepioną kartką a w pobliżu ludziska sobie pokupowali nowe auta nie kojarzące się z dresiarstwem. Bo głupi są pewnie :) Nie - bo tylko pewna kategoria blokowiskowego marginesu uważa taki pojazd za prestiżowy. Innym potrzeba auta do dojazdu do pracy, po zakupy, na wczasy. to ze sa > takie stereotypy... ludzie sami je tworza,czyli co w rzadzie tez wsioki i > buraki?? bo jakiez to buractwo jezdzic najnowsza7. Auto piekne, a to ze mafia > jezdzi takimi :) bo lubia szybkosc wygode i bezpieczenstwo. Szczególnie bezpieczeństwo :)))) Dodaj jeszcze - kulturę jazdy :) Wy, tjuningowcy, jesteście jak małe dzieci. Link Zgłoś
jaromiquai Re: BMW-samochód dla wsioków! 23.07.05, 03:43 Wiesz zoriusz, niektorzy jak np ja wybrali BMW nie dla szpanu a dlatego ze jest to auto bardzo trwale i ktos kto nie jezdzi tak ze zatrze silnik (co sie bardzo zadko zdarza nawet przy extremalnej jezdzie) pojezdzi nim baaardzo dlugo a do tego jest bardzo wygodne. A co do tuningu to chyba kazdy albo prawie kazdy chcialby w jakis sposob ozdobic swoje auto chocby w niewielkim stopniu. A jesli ktos jest pasjonatem tuningu to nie masz prawa nazywac go dzieckiem Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: 193.151.55.* 26.07.05, 15:00 Sam jestes baranie jeden wsiokie ze wsi pod traktorem Link Zgłoś
Gość: szef Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.kmiecie.pl / *.pl 31.12.04, 09:43 Co gul wali że ktos ma bmke a ty starego kaszlaka - wsioku?? Link Zgłoś
Gość: hujownikm, nedza Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 11:28 huj ci w pinde Link Zgłoś
Gość: ola Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 14:35 moj chlopak ma bmw325 a za pare dni bedzie mial tez moj tata (530). i nie sadze zeby to byly samochody, jak tu kolega nazwal wsiokow czy dresiarzy. ani moj ojciec ani chlopak nie zaliczaja sie do tych grup.poza tym to czym kto jezdzi to jest indywidualna kwestia kazdego czlowieka. mnie przerazaja tylko "mezczyzni" w pandach i skodach fabia <hahahaha> smieszny widok:):) Link Zgłoś
lejzi_dog Re: BMW-samochód dla wsioków! 11.01.05, 14:41 Idź do szkoły smarkulo. Pandami jeżdżą ludzie, bmw - złodzieje, kryminaliści i drechy. Każdy to wie oprócz ciebie. Link Zgłoś
Gość: ola Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 14:57 pandy i fabie to dla pedalow!! kazdy to wie. pewnie masz taki samochod wiec daltego sie tak oburzyles. nie smuc sie. zmien samochod. a poza tym pewnie jeszcze nigdy nie jechales bmw!!!!!!!!!!! i to zrozumiale dlaczego tak sie unosisz!! hahaha Link Zgłoś
Gość: Misiek auto-komis Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 11.01.05, 15:44 Olcia ty prosta blacharo!!! Gowno mnie interesuje kto czym jezdzi!!! Czy facet ma Fabie czy BMW. To jest indywidualna sprawa czyk ktos chce jezdzic. Mialem BMW i wlasnie 325 24v i uwazam ze to jest gó..!!! Wiesz co z nim zrobiłem? Rozpier.... specjalnie dzwona zeby sie go pozbyc. Pozniej 528iA, DUZO PALą, slabo przyspieszaja!!! Dlatego gowno!!!A BMW nie jezdza zlodzieje tylko pozerzy i pedaly. Bo ci pierwsi nie chca sie rzucac w oczy i wlasnie jezdza np. Pandami. A ci co musza sie rzucac jezdza kapciami BMW. AMEN!!!! a ty sie pierd... z tymi BMW. Moja kobieta nigdy by sie tu nie wypowiadala na temat kawalka blachy. Wstyd!!! Link Zgłoś
Gość: ... Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 15:57 blachara to nigdy nie bylam i nie bede!!!!!sami idioci tu sa. juz tu w zyciu nie wejde. z reszta ja sama napisalam ze kazdy jezdzi tym czym chce. a wstydzic to sie mozesz jedynie ty ze sie tak odzywasz do kobiety. PROSTAK-tylko tak cie mozna nazwac!!!!!! Link Zgłoś
Gość: misiek auto-komis Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 11.01.05, 16:06 Odpierd.... sie od tych ludzi ze wsi "wiesniakow". Bo oni sa mądrzejsi od tych z miasta nie kupuja BMW tak zklapcialych i spiepszonych jak ci z miasta!!! Nie wazne jaka byle BMW. Szpachla, po dzwonach i 300tys przejechane ale mam BMW. A człowiek ze wsikupuje skode ale musi byc igła! A ty Olcia sie nie denerwuj tylko zobacz jak jest! Chlopak ma i tata bedzie mial. Krzyz im i tobie na szczescie w tych BETkach! Zajecia nie masz? Blacharo! rece mi opadaja. Link Zgłoś
Gość: ... Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 16:09 zycze ci zeby ci odpadly!!!!!!!!!!!! smieszny czlowieczek!!! Link Zgłoś
Gość: Misiek auto-komis Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 11.01.05, 16:12 Ubaw tu mamy! Ale nic, wypowiedz sie gwiazdko chociaz czemu uważasz BMW chlopaka za cos wspanialego! Argumenty jakies. Ale nie te ze wsród kolezanek jestes wieksza, tzn. ze ty tak sie czujesz? Wieksza, lepsza. Link Zgłoś
Gość: .... Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 16:24 no wlasnie.ubaw!!! wszyscy mozemy sie z ciebie posmiac. nic ci nie bede tlumaczyc dlaczego, po co etc. juz nie pisz wiecej misku haha Link Zgłoś
lejzi_dog Re: BMW-samochód dla pozerów!!! 12.01.05, 12:58 Masz całkowitą rację Misiek. Podoba mi się to co tu mówisz. Widzę, że i rozsądni tu czasem zaglądają pozdruwa Link Zgłoś
Gość: freex Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 21:04 a ja wole bmw z przebiegiem 300tys niz nowa fabie... zrobilem bmw 535i 530tys km i dalej dobrze jezdzilo...a skoda czy vw polo padlo u mnie po 30tys. km sprobuj jezdzic samochodem a nie miec auto tylko do tego aby pojechac nim w niedziele do kosciola a zobaczysz ze bmw jest super autem. bmw z przebiegiem 300tys pojezdzi 10x wiecej niz nowa skoda, opel, ford itp, itd... Link Zgłoś
Gość: ///M Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: 83.18.10.* 27.03.06, 16:49 co wy ciecie wiecie o bmkach, ten kto jest w klimacie wie do czego sluzy ten sprzet, a jesli nie to wyjasniam frajery, oczywiscie jasne jest ze polowa jezdzi zeby sie lansowac, ale jest grupa ludzi ktorzy maja to gdzies i bawia sie w tak zwany drifting, dla wiesniakow tlumacze ( JAZDA BOKAMI ) i nie oceniajcie kazdego kierowcy bmw jako wsiuna czy ku.wa wiecha borowiki. i nie wazne czy jest to bmw z 86' czy 00'chodzi o zajafke i o pasje do tych samochodow buraki je.ane. a to ze miszkacie w jakis sokolkach, grajewie czy hajnowce to juz wasz problem, czeresniaki. kazdy jezdzi takim samochodem jaki mu sie podoba. Link Zgłoś
Gość: BMW owner Re: BMW-samochód dla pozerów!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.03.06, 18:05 Dokładnie a co do rocznika to BMW już w latach 80-tych wstawiała technologie o ktorych do dziś niektore firmy nie mają zielonego pojęcia. Zawieszenie tej marki uznaje się za IDEAŁ samochodowy. Silniki choć lubią wypić mocą dorownują wspołczesnym autom naładowanym elektroniką z milionem turbin intercoolerow i innych wymyślnych odpustowych dodatkow. przykład? prosze bardzo - 88r. 2.5l 172kM i na trasie nie muszę zastanawiać się czy mogę tego tira wziąć czy nie? a co do pozerstwa to nie moja wina, że w większości właściciele BET nie muszą kręcić korbkami żeby otworzyć szybę (jak robią to właściciele NOWIUTKICH AUT) albo, że zdychają w lato kiedy w BETACH szyby głównie pozamykane (seria 5 od 88r.!!! posiada STANDARDOWO DWUSWERYCZNY CLIMATRONIC).A i co do nowych aut, moja BETA nie ma plamki rdzy (kupiona od I właściciela), a kumpla OMEGA 98r GNIJE!!!! No i najważniesz FRAJDA Z JAZDY kiedy pod pupą :) pracuje wał. GDYBY BOG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH Link Zgłoś
Gość: BMW Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: 81.210.32.* 26.01.06, 17:00 Wolno jeżdżą? Przyznaj sie, że nie możesz znieść w swojej pandzinie jak cie Bety wyprzedzają. A jeśli faktycznie miałeś BMW to koleś jeżdzij następny raz kupować Bete z mechanikiem :) bo z ciebie widze łoś jest i jak się nie znasz to sam nie kupuj. A i jeszcze jedno wersja IA ty może kukuryku. I poczytaj trochę bo widze, że go...no się znasz na BMW. 5 z silnikiem 2,4td 2,8 i 3,0 si NIE KUPUJE. Starsze silnik są dość awaryjne. W td głowica pada przy lekkiej temp., a benzyna no coż poprostu się psują. Link Zgłoś
lostinside Re: BMW-samochód dla wsioków! 25.03.06, 22:51 Prostak, Twoja kobieta musi mieć z Tobą ciężkie życie. Tak na marginesie sam wypowiedziałeś się o "kawałku blachy". Zdecyduj się chłopie. Link Zgłoś
Gość: BARTEK Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.01.05, 12:37 ROZBAWILY MNIE TE WASZE POGADUSZKI...! KAZDY CZLOWIEK JEST INNY! JA NP MAM BMW 520i KUPILEM JE WE WRZESNIU!PODKRESLAM ZE NIE JESTEM DRESEM NIE MAM LYSEJ GLOWY! MAM POWAZNA PRACE I NIE MAM POTRZEBY SZPANOWAC PRZED KUMPLAMI SAMOCHODEM!!!! SIEDZIALEM W TYM CZASIE W NIEMCZECH. WYBIERALEM SOBIE AUTO PRZEZ PONAD MIESIAC! PRZEZ TEN CZAS JEZDZILEM ROZNYMI MARKAMI, MODELAMI SAMOCHODOW! BRALEM POD UWAGE WIELE AUT. OSTATNIM JAKIE MNIE ZAINTERESOWALO(PRZEZ PRZYPADEK) BYLO BMW 520. PRZEJECHALEM SIE NIM I JUZ NIE CHCIALEM WYCHODZIC! CHOC OSIAGI NIE ZACHWYCAJA TO SA ZADOWALAJACE. ALE TA WIELKOSC, TEN KONFORT POMIMO WIEKU I PRZEBIEGU ZADECYDOWALO ZE WYBRALEM TO AUTO! NIE KIEROWALEM SIE ZADYMI STEREOTYPAMI BO UWAZAM ZE KADY POWININ JEZDZIC TYM W CZYM SIE CZUJE DOBRZE! Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 09:36 Wiesz co kolo , nie masz pojecia czym sie worza wiesniaki bo ja jestem czlowiek z miasta i mam wplywy . Wiec ziomnek BMW nie jest dla wiesniakow a wiesniakow widziale w oplu kadecie, golf 2,i tuning maluch wiec powiem ci nie mow tak bo wielkie YO Cie dopadnie RAK OK Link Zgłoś
Gość: maly Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.01.05, 12:43 jesli dobrze jezdzi ci sie panda to podziwiam cie stary! chcesz to dam ci sie przejechac moja siodemka i wtedy pogadamy co to jest samochod! bez obrazy ale cos takiego jak panda to raczej przyrzad do poruszania sie, a nie samochod! Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:53 Widze tu samych dzentelmenow nie ma co panowie kultura z was bije, kobiete wyzywac od o nie nawet mi to przez palce nie przejdzie, powiem wam jedno wole byc tunigowcem niz zjebem ktory nie ma za krzty kultury, takie wyzwiska to byly dobre w podstawowce:) (ciekawe czy skonczyliscie). Misiu a gdzie masz komis bo tam napewno auta nie kupie, sprzedajesz BMW?? To forum jest naprawde w deche mozna sie posmiac do lez. > jesli dobrze jezdzi ci sie panda to podziwiam cie stary! chcesz to dam ci sie > przejechac moja siodemka i wtedy pogadamy co to jest samochod! bez obrazy ale > cos takiego jak panda to raczej przyrzad do poruszania sie, a nie samochod! hehe a ja proponuje czolowe panda kontra BMW ciekawe kto z tego wyjdzie? Panda to ladnie na drzewie wyglada:) Ola nic sie nie martw znam dziewczyny i kobiety ktore maja BMW i o dziwo maja wlosy ! dziwne co nie ?? Hmm a u nas dresy jezdza Wranglerem i to prawdziwe dresy paly itd, Wrangler dresowoz jak nic :) Co do tej ceny i ostrosci to spal gume panda. A niestety kazdy wiek ma swoje prawa, a i panowie w slusznym wieku woza sie zaj... fajnymi furami i sami wyprzedzaja innych. A kto tu jest dzieckiem to nie wiem bo ja napewno nie :) nie bede sie wiekiem chwalic. Wyprzedza sie, jak ma sie czym a nie kaszlaka albo misia pande tak zeby bylo jasne nie mam BMW. Acha Ola zapomnialbym co do tych pedalow to chyba racja bo mam kumpla co panda sie wozi i go z panienka nigdy nie widzialem :) Link Zgłoś
Gość: misiek Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 13.01.05, 22:05 Nigdy aniełku tjunkowcu nic nie pisalem o jakis Pandach, totez o tym zebym takowa posiadal! Czytaj uwaznie. A Panda znakomity samochod ale dla kobiety, na zakupy, do uzytku miejskiego. Aniloek mocny na czacie! Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:52 misiu naucz sie pisac i czytac :) Jak bys nie widzial to nie tobie odpisywalem :P tylko na wszystkie posty a pozatym nie tylko jestem na czacie mocny :D Link Zgłoś
Gość: lilo co wy tam wiecie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 09:19 najmadrzej pisze ola!!! dziewczyna - a sie zna na rzeczy. haha Link Zgłoś
skorpion6969 Re: BMW-samochód dla wsioków! 19.01.05, 14:20 lejz_dogu masz problemy ze sobą to zacznij się leczyć a nie obrażaj ludzi,którym lepiej się powodzi niż tobie.Jesteś prawdopodobnie złodziejem któremu się nie powiodło i dlatego stać cię tylko na takiego kaszlaka. Link Zgłoś
Gość: Masta Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.bloknet.org / *.org 19.01.05, 21:57 Kazdy jezdzi tym na co go stac! Nie mozna wyzywac Pandziarzy czy BMW, czy kaszlakow! Ja jezdze Garbusem i kazdy sie obejrzy zawsze. Osobiscie uwazam ze Najlepsze sa samochody niemieckie i japonskie(japonskie do pewnego wieku). Nie nawidze wloskich wozow i francuskich. Troche kultury ludziska. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:32 Garbusek :D zawsze chcialem miec :( ale tez mam niemieckie auto chociaz tyle, japonskie tez i amerykaniec mi sie ostatnio trafil :). Francuskie i wloskie :/ no coment ... Link Zgłoś
Gość: :P:P Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.gdynia.mm.pl 15.02.05, 18:43 Ludzie.....Mercedes S600 the best!!! A z tymi bmw czy pandami to raczej oczywiste ze kazdy kto jezdzi jakas panda chetnie przerzucilby sie na z4 czy 760 ale poprostu nie maja kasy a z tego juz nie nalezy sie smiac-chociaz napewno za cene nowej pandy kupiłbym sobie uzywanego merola czy bmw...kazdy samochod jest dobry wazne tylko zeby sie w nim dobrze czuc Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 09:44 Kup se Kolo Fiata UNO lub inny pojazd a od samocodow BMW wypad Bo wisniaki jezdza czym chca wiec badz powazny i nie badz wiesniakiem kup sobie UNO A BMW Jezdza jeszcze Raperzy z miasta tak jak ja YO Ziomek Link Zgłoś
bmwwilliamsf1team Re: BMW-samochód dla wsioków! 29.01.06, 02:10 Ty jesteś nienormalny!!!Po pierwszy to z szacunkiem dla kobiety a po drugie BMW to jeździ człowiek którego stać na to auto nie mówie tu o BMW za 3000zł!!!A ty jesteś zdesperowany/zdesperowana i masz pande!!!Jeszcze pewnie kupiłeś/kupiłaś sobie do niej pokrowce z panterki...hahhaaha wieś!!!!Pewnie jeszcze czerwona albo żółta bo wieśniaki takie mają!!!Ja osobiście posiadam BMW 120d i nie rozumiem dlaczego miałbym być dresem??Skoro mam rodzinę!!!!Po co się wypowiadasz jak jeseś kompletnym idiotą!! Link Zgłoś
Gość: reksio Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:19 pandami jezdza niedorozwinieci umyslowo czubki , skad ty sie tu wziales facet?? jak byles maly to cie patykiem dotykali bo nie wiedzieli co to jest, i dlatego teraz wyskakujesz z jakimis pandami.poprostu cie niestac na bete i masz gula. Link Zgłoś
lostinside Re: BMW-samochód dla wsioków! 25.03.06, 23:03 Dziwne bo znam osobiście funkcjonariuszy POLICJI, którzy jezdza pięknymi samochodami marki BMW. Przypadek?? Link Zgłoś
Gość: bmw rulez Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:51 ty glupia ograniczona cioto!jak cie nie stac na takie auto, to kup sobie psujaca sie skode ograniczony pionku Link Zgłoś
nongomery Re: BMW-samochód dla wsioków! 09.02.05, 13:29 "Cześć, mam na imię Alvaro, mój chłopak ma BMW 999 a mój kochanek BMW 3000 i oboma wierzgam jak nikt na świecie :D..." Dla tych, którzy tak bardzo materialnie podchodzą do kwestii samostanowienia podłaczam link do świetnej kuracji blogowej: www.piekna-jaa.blog.onet.pl Ja mam Opla Vectrę 1.8 (benzyna) wiem, nie ma się czym chwalić ale ja jestem zadowolony, nie szpanuję i nie przesadzam... bo samochód to nie powód do szpanu, nie? Link Zgłoś
Gość: MaciekS Jestem wsiok i dobrze mi z tym IP: *.mad.east.verizon.net 20.01.05, 03:34 Lubie byc wsiokiem. W dodatku jestem wsiokiem z rzadkim BMW, bo 325 ze skrzynia sekwencyjna i sportowym tuningiem. W dodatku na mojej wsi jezdze jak inni... nowym BMW. Dach tez mam jak w wielu wiejskich budynkach dziurawy ale za to oszklony. Mam tez takie twarde wiejskie zawieszenie jak w furmankach no i kola szerokie jak w ciagniku. Calosc jest narowista jak szkapa sasiada zza plota. Temperament tez ma jak kon drugiego sasiada co do tej szkapy goni robiac to do setki w 7 sekund. Ale sa bardziej narowiste konie tylko ze nie potrafia tak sie zakrecic i skoczyc szybko na boki jak czeba. Ide zmienic gumiaki. Czas poklepac szkape ;) Pozdrawiam ze wsi w Nowym Dzersjowie, M. Link Zgłoś
Gość: Oryginał M 3 Re: Jestem wsiok i dobrze mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:59 Podobają mi sie Twoje określenia i to jak się utożsamiasz ze swoją bryką.Sam jeżdże oryginalnym M Powerem. Ten samochód ma coś w sobie, naprawde bardzo narowisty ma już 10 lat ale naprawdę niejeden dobry wóz zostaje w tyle i wącha dymeczek. Ostatnio ścigałem się z najnowszą S Klasa na trasie dwupasmowej.Prędkości dochodziły do 250km/h. Po odcinku 20km. gościu miał już dość.Pomachałem mu przez szybkę.Był b.wkur.pewnie dlatego, że jechał z młodą Krysią a nie mógł mnie wyprzedzić.Ja też zostałem kiedys wyprzedzony było to dwa razy i było to PORSCHE 911 ale to już koń innej krwi. Pozdrawiam. A zapomniałem też jestem ze wsi zabitej dechami ale w dresie nie jeżdżę. Link Zgłoś
Gość: uzytkownik bmw525 Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:17 nie uwazam ze bmw jest dla wiesniakow. nie uwazam ze jakiekolwiek auto czy to bmw czy pande czy opla czy mercedesa czy skode mozna zakwalifikowac do grupy dresowozow wieswozow itp. kto tak mysli sam jest tepakiem i burakiem. nie jestem dresem mafiozem i zre burgerow i nie tuninguje swojej beemy rocznik 94. traktuje ja jako komfortowy, bezpieczny i szybki srodek lokomocji za rozsadne pieniadze.a co mysla rozne pojeby na temat bmw to ich sprawa. Link Zgłoś
Gość: "rolnik" Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:32 od...cie sie od bemmy to woz z klasa a wy popapruchy zapier..lacie autosanem albo jak macie farta to neoplan wam podstawia i juz wam sie micha cieszy ze cos qu.. milego was spotkalo. przylazicie do domow i tylko piszecie pierdoly ze dresy ze wiocha ze tjunink ize hujnia ogolnie to mam pytanie wy qrwa wielkie glowy po ch.. tu siedzisz jeden z drugim TO JEST FORUM O TUNINGU!!!!!!!! a nie o dresach wsiach itp. tacy qrwa madrzy a czytac ze zrozumieniem stara w domu nie nauczyla???? pewnie wiekszosc z was to qrwa spaprani nieudacznicy co nic wam w zyciu nie wyszlo a sex to tylko na discovery widzieli a jak macie gdzies wyjechac to qrwa panda w kolorze roz na zakupy do tesco przez cale miasto po ziemniaki bo tansze o 2 grosze na kilogramie niz w sklepie obok was. takie z was gownozjady pseudo kulturalni inteligenci zalozcie forum antytuning anty bmw i ch.. wie co jeszcze anty. a najlepiej to idzcie sie unicestwic a tylko spoleczenstwo bedzie zdrowsze. Link Zgłoś
Gość: lilka Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.chello.pl 20.05.05, 22:56 "rolnik" jesteś boski!! kocham Twoje teksty, dobrze im wszystkim napisałeś Link Zgłoś
Gość: BMWFAN Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:12 ANTYWIEŚNAK SAM JESTEŚ WSIÓR ROZBIJASZ SIĘ JAKIMŚ BURCHLEM I SIĘ RZUCASZ!!!! IDZ LEP SWOJEGO ZARDZEWIAŁEGO WYPIEDKA BO CI SIĘ CAŁKIEM ROZLECI!!!A POŻĄDNE SAMOCHODY ZOSTAW W SPOKOJU!!!!BURAKU Link Zgłoś
Gość: Bez wpływów Uwaga na Kamila z wpływami!!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 24.01.05, 19:28 Masz BMW pewno z czarnymi szybami, masz wplywy i jesteś z miasta. To ty sztywniak pewno jestes? Co taka gruba ryba jka ty tu robi w necie? Nie wozisz sie po miescie, I nie rozmieszasz ludzi swoja morda? Link Zgłoś
Gość: LiSeK_BMWE30!! Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.multi / 62.233.163.* 24.01.05, 19:33 Sam jestes wieśniak.....!! Idz sobie lepiej... wyreguluj zawory w swoim polonezie....(pewnie akwarium)....!! Jak kogos nie stac na porządne auteczko to poporostu świruje i wypisuje głupoty....!! BMW.... RULEZ!! Nie ma lepszej furki....!!Ooooozdro dla wszytkich BMW FANÓW!! Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:14 Jstem kobieta ale kocham M3, ktore jest własnością mojego męża. Czasem mi go pożycza i wtedy na drodze "siwy dym". Uwielbiam BEEMKI jak żadne inne auta. Link Zgłoś
Gość: GrOO Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:18 BMW DOBRE I SOLIDNE HAHA..KÓRWA GORSZYM REPEM NIGDY NIEJEZDZIŁEM JAK BEMĄ K.. 2.5 LITRA A JAKIEGOŚ 1.4 COROLLI NIEMOZE WYPRZEDZIC TE SAMOCHODY SA DOBRE TYLKO W JEDNYM W WYDAWANIU DZWIEKU BO GŁOSNIEJSZYCH TO JUZ NIEMA Link Zgłoś
osa.7 Re: BMW-samochód dla wsioków! 29.01.05, 17:08 ja mam GOLFA 4 ale tez nic by niebylo jak bym miala fiata126p .Osobiscie nie lubie BMW .nailepsza salata jest z buraka jak granat walnie wBMW Link Zgłoś
Gość: Gino Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 31.01.05, 15:39 chyba widziales bmw tylko na parkingach. osobiscie mam bmw 318 i nie uwazam tego za wiesniacki samochod. ciekawe czym jezdzi autor tego glupiego textu. hehe Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:18 Niczym :) I dlatego ma problem Link Zgłoś
nongomery Westchnę i padnę do noorzeg ;-] 09.02.05, 13:24 No więc jestem wsiokiem... hmmm... awansowałem z mężczyzny na wsioka...to dobrze? :] Tak na poważnie to autor postu nie kierował się ani chęciami estetycznymi czy moralnie poprawnymi a chciał tylko wywołać burzę. Co więc? Olać... i w przyszłości robić to samo... z jego postami <diavolo :D> Link Zgłoś
Gość: WPR Re: Westchnę i padnę do noorzeg ;-] IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 13:53 awansowałem z mężczyzny na wsioka... jakies pasowanie mnie ominelo :( Link Zgłoś
Gość: Aleksz Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:17 A SYJON DLA SYJONISTÓW... :-) MA KOMPLEKSY ? Link Zgłoś
Gość: Aleksz Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:17 A SYJON DLA SYJONISTÓW... :-) MA KOMPLEKSY ? Link Zgłoś
Gość: Figaro Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:30 co za ku ... może tak napisać niech sie przejedzie 530 to mu sie odmieni Link Zgłoś
Gość: Misek Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 17.03.05, 06:47 Stoj tam dalej pod tym FIGARO i swiruj pajacu! Bmw samochod nieekonomiczny. Bardzo duzo pali a slabo przyspiesza. Gowno! Link Zgłoś
mareckii83 Re: BMW-samochód dla wsioków! 17.03.05, 16:22 Misiek,nie wchodz lepiej juz na te forum,te chore komentaze zostaw dla siebie.Gdzies Ty spotkal samochod z duza pojemnoscia,ktory jest ekonomiczny.BMW,to super woz.Wez zostaw swoj rowerek i popros jakiegos wlasciciela BM-ki zeby Cie przewiozl,wtedy moze zmienisz zdanie o tej marce.Pozdrowienia dla fanow B*M*W!!! Link Zgłoś
klatka_schodowa BMW - Banditen Motor Wagen 11.05.05, 18:48 I to nie samochód dla wyrafinowanych przestępców ale dla chamskiego prostaka o grubym karku. Dlatego nigdy nie wsiadłabym do takiego samochodu jako właścicielka. PS. Co do roweru to naprawdę niesamowita sprawa, a bylaby jeszcze fajniejsza gdyby nie niedowartosciowane buraki z BMW, które musza jechać szybko, bo w ten sposób nadrabiają braki w swoim krótkim penisie. Link Zgłoś
bmwwilliamsf1team Re: BMW - Banditen Motor Wagen 28.01.06, 00:36 Zastanów się co ty mówisz!!Nie wsiadałaś i nie wsiądziesz do tego auta bo Cie chyba nie stać i zazdrościsz ludziom!!!Być może na twojej wsi BMW jest za 2000zł z czarnymi szybami i wieśniackimi płytami na lusterku!!!Pewnie tak bo na wsi jeszcze jest taki trend....daje się na fotele pokrowce z panterki...hahahahaha!!!Śmieszna jesteś!!!Popieram miśka bo on dobrze mówi!!! Link Zgłoś
Gość: reksio Re: BMW - Banditen Motor Wagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:35 ty , jaka ty denna jestes,ty widzialas kiedys penisa ???? widac ze jestes zwykla polska baba ze wsi . Link Zgłoś
Gość: reksio polskie wiejskie baby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 07:37 ty , jaka ty denna jestes,ty widzialas kiedys penisa ???? widac ze jestes zwykla polska baba ze wsi .jezdzisz zastawa?czy lada? Link Zgłoś
klatka_schodowa Figaro własnie potwierdziłeś słowa załozyciela 11.05.05, 18:50 watku. Wyszła słoma z butów chamiaczku. Link Zgłoś
klatka_schodowa CZY WŁAŚCICIELE BMW MAJA MAŁE PTASZKI? 11.05.05, 18:51 I poprzez kupno BMW wydłuzaja swojego penisa? Link Zgłoś
Gość: poli Re: CZY WŁAŚCICIELE BMW MAJA MAŁE PTASZKI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 09:12 jakas glupia jestes!!!! Link Zgłoś
Gość: dreamcaraudio Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:06 Jakoś się tak w polsce utarło, że czarne BMW z czarnymi szybami kojarzą się z czarnymi interesami i facetami w skórach... Zapraszam www.dreamcaraudio.glt.pl Link Zgłoś
domel81 Re: BMW-samochód dla wsioków! 20.05.05, 14:19 A ja Wam powiem, że w głebokim poważaniu mam Wasze wszystkie komentarze na temat właścicieli marki BMW. Sam posiadam takie autko i to czarne :) I co jestem wiechmenem?? heheh Mieszkam w jednym z największych miast w Polsce. Skończyłem studia, pracuje w dużej znanej firmie. A BMW to najlepsze autka. Więc proszę Was, nie jechałeś / łaśnigdy tym samochodem to nie komentuj i tyle. A może zazdrościsz ze codziennie musisz wsiadać do swijego FSO rocznik 85 i turlać się do pracy?? Długo powstrzymywałem się aby nie reagować na tego posta ale już nie wytrzymałem. Jeśli naprwadę chcecie poznać właścicieli samochodów BMW to zapraszam do odwiedzenia strony: www.beemka-klub.pl To są naprawdę spoko goście a BMW to dla nich nie szpan a pasja. I proszę nie oceniać ludzi po tym czym jeżdżą ale jak się zachowują. A chamy i prostaki jeżdżą po drogach nawet maluchami. Pozdrawiam wszystkich PASJONATÓW marki BMW. Link Zgłoś
Gość: L4mi Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:52 Uwazam, iz ten post jest wogole nie na miejscu. Sam posiadam BMW i nie uwazam siebie za wsioka. Jestem wyksztalconym czlowiekiem biegle wladajacym trzema jezykami pracujacym na kierowniczym stanowisku. Mysle dla autora postu brakuje oglady i swoja wypowiedzia na forum dal przyklad upadku intelektu... Link Zgłoś
hasz0 __________________Coś jest na rzeczy 06.06.05, 18:04 Zacząłęm się wstydzić dopiero wtedy, gdy kilku - lekceważących mnie wczesniej za uprzejmość, wylewność, umiejętność żartowania z siebie, ustępliwość i uczyność - prezesów rad badzorczych, włascicieli firm budowlanych i kantorów, dyrektor i prawnik zaczeli mi się pierwsi kłaniać i rozmawiać ze mną z wyraźną aprobatą i nawet zaglądać a nawet wsiadać do kupionego okazyjnie bmw - "jakie mam wyposażenie" itp. Od nich sie dowiedziałem o wielu możliwosciach, funkcjach, klawiszach, etc. Faktem jest, że nie ma pszyspieszenia tzw prymitywnego do szpanowania ( nie przełączałem nigdy na "S") ale przecież i tak wiem na 2 sec wczesniej co zrobia przede mną na drodze drodzy rodacy! :-) I zwalmiam dzwignię tempomatu albo ją odpowiednio wczesniej już naciskam małym palcem prawej dłoni (jest własnie w tym miejscu). Teraz po 1000 km czuje się wypoczety a przedtem po 100 km czyłem ból w nodze, często bolał mnie bark i biodro od stałej pozycji kręgosłupa. Pali może dużo 7 - 11 l oleju ale zdrowie i samopoczucie musi coś kosztować. Tylko przedtem się nie wstydziłam! Po co zaczęli mi się kłaniać? Link Zgłoś
Gość: do antywiesniaka Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:35 ty kureski hamie zal ci dupe sviska ze ludzi ze wsi stac na BMW a ciebie tylko na bilet MPK Link Zgłoś
Gość: normalny Re: BMW-samochód dla wsioków! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 11:55 a ja lubie swe e36 i na nic takie opinie kolego ! :) Link Zgłoś
superolo Re: BMW-samochód dla wsioków! 23.07.05, 03:21 hahaha,jaka beka.heheheehe,kur....wanie moge,kazdy przekonany o swojej racji,porownam to do tego wyprzedzania kazdego,aby tylko byc szybszym,kur...wa,wpier...alacie dropsy czy co??lol,ogólnie fajnie sie ubawiłem,dresozjeby i inne teksty.hehehe,pozdro z Gdyni łajzy Link Zgłoś
jaromiquai Re: BMW-samochód dla wsioków! 23.07.05, 03:30 A kto powiedzial, ze tek kto ma bmw musi wszystkich wyprzedzac?? Posiadam BMW E36 i jezdze z rozwaga. A wyprzedzac mozna kazdym innym autem. Link Zgłoś
baddrink Bmw fajna fura! 25.07.05, 15:50 Bmw to samochód wyjątkowy napewno ale dla mnie. Może dla kogos innego nie. Ale zastanówmy się co to znaczy "wsiok"? Ja nie wiem. Bmw kojerzy się raczej z mafią:) Mi raczej z jakimiś grupami przestępszymi kojarzy się Ford Mustang. A, że BMW komuś? trudno. Dlaczego np. nie jest to Mercedes, albo Fiat? Fiat też ma bardzo fajne modele. Np Fiat Coupe Sport. Nie może go kupić ten jak to ten koleś nazwał wsiok? Link Zgłoś
grant156 Re: Bmw fajna fura! 31.07.05, 02:41 Uważam że BMW nie jest w zasadzie dla ćwoków (np. w Ameryce jeżdżą nim całkiem inteligentni), problem polega na tym że u nas matoły upodobały sobie ten model (łysi w dresach), chodzi szczególnie o stare modele-przyciemniane szyby, wielkie rury wydechowe, ale myślę że nie mozna generalizować, z pewnością BMW nie konstruują amatorzy,myślę że temat wątku jest krzywdzący dla tej niezłej marki.Pozdrawiam Link Zgłoś
grant156 Re: Bmw fajna fura! 31.07.05, 02:54 Z moich obserwacji-samochody dla wsioków to: Tarpan, Polonez Kombi,Łada Kombi, ARO, ŻUK, Nysa. Link Zgłoś
grant156 Re: Bmw fajna fura! 31.07.05, 03:00 I jeszcze ostatnia uwaga: zauważyłem na amerykańskich filmach że BMW jeżdżą: lekarze ,adwokaci, profesjonalni gracze giełdowi.Pozdrawiam ps.Moje auto to Alfa 156 Link Zgłoś
pizzadiler Re: BMW-samochód dla wsioków! 03.08.05, 04:39 W Polsce;) W Angoladii to gustowne auto sportowe, natomiast, co z przykroscia stwierdzam, Volvo ma tu opinie BMW. Swiat na glowie;) Link Zgłoś
Gość: JOJO Kobieta zmiarzyla! IP: *.jasna / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:39 No fajnie ze ci maz pozycza swoje M3! Moja zona mi pozaycza swoje ferrari 360 spider! Tez jak wyjade to siwy dym :))))))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Kobieta zmiarzyla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:36 No fajnie ze masz Ferrari 360 chyba na baterie i zdalnie sterowane a tak wogóle w Polsce jest jedna sztuka i to w dodatku replika Testarosa na bazie Pontiaka Fiero. Na prawdziwe Ferrari jeszcze długo Cię niebedzie stać. Link Zgłoś