Gość: adrienan IP: *.spray.net.pl 21.11.04, 23:13 dlaczego w fiacie siena nie można pisnąć oponami przy ruszaniu? Próbowałam i ja i mój mąż. Mamy też inny samochód i w tamtym bez problemu....? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hehe.he Re: fiat siena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:22 masz właczony ASR hehehe Link Zgłoś
Gość: konrados Re: fiat siena IP: *.chello.pl 21.11.04, 23:29 moze sprzegło do wymiany napisz jaki silnik. Link Zgłoś
alexx112 Re: fiat siena 22.11.04, 08:47 Gość portalu: adrienan napisał(a): > dlaczego w fiacie siena nie można pisnąć oponami przy ruszaniu? Próbowałam i > ja i mój mąż. Mamy też inny samochód i w tamtym bez problemu....? A może silnik macie zarżnięty ??? bo nic innego mi nie przychodzi w takim przypadku do głowy, mając tak mało danych na temat waszrj fury !!! Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: fiat siena IP: 80.48.171.* 22.11.04, 12:08 Chyba zartujesz ze nie mozesz piszczec siena przy ruszaniu. Mialem sluzbowa siene z tym starym silnikiem 1,4 i ile to biedne auto przezylo to wiem tylko ja i ono. Piszczala jak glupia na kazdych swiatlach. Nie jest to zbyt piekny samochod ale wspominam go bardzo sympatycznie. Link Zgłoś
ferdek99 Re: fiat siena 22.11.04, 14:26 Ale Was kołtuny podpuszczają !!!!!!! Taka zima, tak ślisko a im nie piszczy ??? U mnie "bida" a jak mi piszczy !! Smalcem lub tawocikiem niech posmarują opony, a bedą tak piszczeć ze hej !!!!! Link Zgłoś
Gość: gość Re: fiat siena IP: *.c154.petrotel.pl 22.11.04, 19:22 Zaciągnij ręczny, piśnie na pewno. Ale zaraz potem zwolnij. Link Zgłoś
Gość: adrienan Re: fiat siena IP: *.spray.net.pl 22.11.04, 21:23 na serio nie piszczy silnik jest 1,6. nie jest zarżnięty. mój m`a`znie jest cipą - chociaż ja mogę nie umeić ruszać z piskiem opon. już mój brat tez próbował i też cholera się nie daje. Nie mówię o ruszaniu z piskiem po śniegu!!! tak pytam. Próbowaliśmy jak nie było śniegu, także smalcem i twarogiem opon nie będziemy smarowali :-) Link Zgłoś
Gość: adrianen Re: fiat siena IP: *.spray.net.pl 22.11.04, 23:42 chyba nie ma sensu z wami rozmawiać po co jet to forum? Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fiat siena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:11 Chyba niepoważny jestes. Fiat sienia 1,6 ma 103 km... I mówisz że tym nie da sie zapiszczeć?? Zró tak: silnik silnik wkręć na jakies 4500 obrotów, wrzuć bieg i puść sprzęgło. Nie ma możliwości że nie zapiszczy. Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: fiat siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:02 Bo siena to kicha, a poza tym chyba opony tez mają znaczenie. Link Zgłoś