Dodaj do ulubionych

OT mundial 2026

• wislok1 Lewy w Chicago 26.07.26, 20:26
      Jak na razie 100 procent katastrofy,
      co nie budzi zdziwienia, bo gral tak fatalnie w Barcelonie, ze go tam pozegnali i NIKT poza Chicago Fire go nie chcial zatrudnic
      Naprawde nikt, no moze Znicz Prruszkow by sie skusil

Lewy rozpuszczal plotki, ze bedzie zarabial w Chicago kilkansie milionow euro za sezon, realnie Chicago Fire moze mu zaplacic ze 3 miliony..

Przy aktualnej formie go wywala juz w tym roku...
      • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 21:07
        TO NIE JEST! Wątek o Lewandowskim! Masz zboczenie z Lewandowskim. Nawet misio-polo czy bolo-cerata nie jest tak namolnie prezentowanym tematem.
        Lewandowskiego na mundialu nie było albowiem pilka to gra zespolowa, a nie mamy pilkarzy grających w Atletico Madryt, Liverpoolu itp.druzynach.
        • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 21:10
          Powinieneś dodac - moj kochany pamiętniczku- Klopp zostal trenerem narodu wybranego.
        • wislok1 Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 23:00
          Wtf ?

Lewy jest skonczony
          • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 23:27
            wislok1 napisał:

>
            >
            > Lewy jest skonczony

"Tak go za tego suma znienawidził" :)
            • wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:10
              Brutalne stwierdzenie faktu

Swiietny pilkarz konczy jako rezerwowy w slabej lidze MLS

Wkrotce pozegna sie z praca, bo przewidywanych ogromnych zyskow z kontraktu Lewego w postaci zakupu tysiecy koszulek i innych gadzetow nei bedzie...

Jakos nikt go nie pokochal

Rozwiaznie kontraktu na zasadzie porozumienia stron i po zabawie...
              • wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:18
                A prezes Chicago Fire juz teraz goni z siekiera po miescie kolesia, co go na namowil na transfer Lewego...
                A zawziety jest i bedzie gonil dlugo...
                • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:50
                  Nie bardziej zawziety niż ty pierdoło i nudziarzu. Powinieneś mieć nick nie wislok tylko ślimok.

• dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:51
                    Idziesz po prostu do kosza i nie będę cię widział. Tak bedzie najlepiej.
                  • wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:00
                    Czemu mnie obrazasz ?

Moim zdaniem jestes OK

Masz swoje poglady, ja mam swoje ...
                    NIe musimy sie kochac

ALe bez przesady z banowaniem

ALe to twoj wybor

• dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:46
                      Wisłoku, obsesja to nie "poglądy". Lewy nie ma nic wspólnego z mundialem, wiesz... Dla osób postronnych, takie dziwaczne erupcje niechęci wobec niewinnego piłkarza, są niezrozumiałe i niepokojące. Bez urazy, ale strach by Cię było spotkać w ciemnej uliczce. Dodka zresztą też ;)
                      • wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 22:45
                        Ja jestem calkowicie niegrozny...

Bez agresji wobec innych ludzi

I nie mam obsesji wobec Lewego

Po prostu go nie lubie, ale to nie oznacza wobec niego agreysywnych zamiarow...

Poki co wolno jescze kogos nie dazc sympatia i o tym pisac
                        • dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 29.07.26, 09:36
                          wislok1 napisał:

> Ja jestem calkowicie niegrozny...

Mam nadzieję ;) Ja się wygłupiam tu na forum, nie przejmuj się tym.

> I nie mam obsesji wobec Lewego

Pozwolę sobie mieć inne zdanie. (Raczej nie: "wobec" tylko: "na jego punkcie")

> Poki co wolno jescze kogos nie dazc sympatia i o tym pisac

Wolno, wolno, ale ... Ileż można? ;D
                          • wislok1 Re: Lewy w Chicago 29.07.26, 18:36
                            W sumie to mi sie juz znudzilo...
                          • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 16:33
                            Z innej beczki - Polska która osiągnęła 2 remisy z Holandią po 1:1 w eliminacjach (będąc tym samym na poziomie Maroka i Brazylii, bo Maroko zremisowało też z Holandią i Brazylią po 1:1) nie mogła awansować.
                            Jakaś Szwecja została wywindowana w imię głupich zasad z 4 miejsca do baraży i jeszcze miała mecz u siebie, bez rewanżu w Polsce.
                            Z drugiej strony drużyny spoza Europy trochę pokazały. Ale chyba tylko z Afryki. Z Azji zdecydowanie nie bardzo.
                            • wislok1 Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 19:39
                              Europa zostala zdecydowanie pokrzywdzona kosztem Azji
                              • wislok1 Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 19:44
                                Na 4 najlepsze zespoly sa 3 z Europy
                      • engine8t Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 20:42
                        dziewczynaengina napisała:

> Wisłoku, obsesja to nie "poglądy". Lewy nie ma nic wspólnego z mundialem, wiesz
                        > ... Dla osób postronnych, takie dziwaczne erupcje niechęci wobec niewinnego pił
                        > karza, są niezrozumiałe i niepokojące. Bez urazy, ale strach by Cię było spotka
                        > ć w ciemnej uliczce. Dodka zresztą też ;)

A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :)

www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg
                        • dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 21:28
                          engine8t napisał:

> A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :)
                          No ba. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam, kochany ;*
                          >
                          > www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg

Ty oglądasz takie poppsychologiczne pitupitu?! Ble. Akurat to, o czym mówi koleś, nie pasuje do przypadku Wisłoka. On jako kibic nie myśli stadnie, opinie miewa niepopularne i ogólnie na forum prezentuje duża niezależność myslenia.
                          • engine8t Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 22:24

> engine8t napisał:
                            >
                            > > A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :)
                            > No ba. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam, kochany ;*
                            > >
                            > > www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg
                            >
                            > Ty oglądasz takie poppsychologiczne pitupitu?! Ble. Akurat to, o czym mówi kole
                            > ś, nie pasuje do przypadku Wisłoka. On jako kibic nie myśli stadnie, opinie mie
                            > wa niepopularne i ogólnie na forum prezentuje duża niezależność myslenia

O wile mneij stresow z ogladania takiego niz jakichs politycznych dupereli gdzie mnie starsza ze umre, ze zanim umre to mnie podatkami zawala i ze moje zycie bedzie coraz drozsze.. :)
                            • dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 22:41
                              engine8t napisał:
                              > O wile mneij stresow z ogladania takiego niz jakichs politycznych dupereli gdzie mnie starsza ze umre,

A co tu strasznego, sama prawda. Ty byś qrwa chciał żyć wiecznie??

ze zanim umre to mnie podatkami zawala i ze moje zycie
                              bedzie coraz drozsze.. :)

Płać i płacz :D Ja to popieram całym sercem 😈
                              • dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 02.08.26, 21:19
                                W Chicago już nie latają z siekierami :)
                                • hukers Re: Lewy w Chicago 02.08.26, 21:39
                                  dodekanezowiec napisał:

> W Chicago już nie latają z siekierami :)

Odrzuciłi siekiery i całują stopy Roberta
                                • dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 03.08.26, 10:15
                                  dodekanezowiec napisał:

> W Chicago już nie latają z siekierami :)

Nice try. Ale wislokowi się znudziło i nie da się podpuścić :P (w każdym razie mam taką nadzieję ;D)
                                  • wislok1 Re: Lewy w Chicago 04.08.26, 18:03
                                    Znudzilo mi sie na serio
                                    • wislok1 Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 19:27
                                      www.plotek.pl/celebryci/7,198201,32949758,afery-ciag-dalszy-ewa-woydyllo-znow-mowi-o-idze-swiatek-placi.html#s=BoxMMtImg2
                                      Przerazajace
                                      • dziewczynaengina Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 19:34
                                        Obstawiam starcza demencję. Przykro się to czyta, kobiecina odleciała kompletnie.
                                        • wislok1 Dla odminay cos poztywnego 04.08.26, 20:09
                                          Dokladnie wlasnie tak

Z tym sie juz nic nize da zrobic

A taraz piekne wspomnienia

• jackk3 Re: Dla odminay cos poztywnego 04.08.26, 20:22
                                            3 bramki po blendach bramkarzy szczególnie Carnevali dał popalić…
                                        • dodekanezowiec Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 20:15

> Obstawiam starcza demencję. Przykro się to czyta, kobiecina odleciała kompletni
                                          > e.

Yebłłło jej.
                                      • jackk3 Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 20:23
                                        Baba chce zaistnieć- żenujące…
              • wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:43
                Juz pisalem kilka razy i to powtarzam; to nie jest jego wina, jest po prostu za stary i nie daje rady.....

Wyzej nerek nie podskoczysz...

TO jest jak z konczeniem kariery przez Stocha, tez mu sie zdawalo, ze jeszcze pociagnie i jeszcze cos ugra...

ALe natury nie przeskoczysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka