wislok1 Lewy w Chicago 26.07.26, 20:26 Jak na razie 100 procent katastrofy, co nie budzi zdziwienia, bo gral tak fatalnie w Barcelonie, ze go tam pozegnali i NIKT poza Chicago Fire go nie chcial zatrudnic Naprawde nikt, no moze Znicz Prruszkow by sie skusil Lewy rozpuszczal plotki, ze bedzie zarabial w Chicago kilkansie milionow euro za sezon, realnie Chicago Fire moze mu zaplacic ze 3 miliony.. Przy aktualnej formie go wywala juz w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 21:07 TO NIE JEST! Wątek o Lewandowskim! Masz zboczenie z Lewandowskim. Nawet misio-polo czy bolo-cerata nie jest tak namolnie prezentowanym tematem. Lewandowskiego na mundialu nie było albowiem pilka to gra zespolowa, a nie mamy pilkarzy grających w Atletico Madryt, Liverpoolu itp.druzynach. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 21:10 Powinieneś dodac - moj kochany pamiętniczku- Klopp zostal trenerem narodu wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 26.07.26, 23:27 wislok1 napisał: > > > Lewy jest skonczony "Tak go za tego suma znienawidził" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:10 Brutalne stwierdzenie faktu Swiietny pilkarz konczy jako rezerwowy w slabej lidze MLS Wkrotce pozegna sie z praca, bo przewidywanych ogromnych zyskow z kontraktu Lewego w postaci zakupu tysiecy koszulek i innych gadzetow nei bedzie... Jakos nikt go nie pokochal Rozwiaznie kontraktu na zasadzie porozumienia stron i po zabawie... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:18 A prezes Chicago Fire juz teraz goni z siekiera po miescie kolesia, co go na namowil na transfer Lewego... A zawziety jest i bedzie gonil dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:50 Nie bardziej zawziety niż ty pierdoło i nudziarzu. Powinieneś mieć nick nie wislok tylko ślimok. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 19:51 Idziesz po prostu do kosza i nie będę cię widział. Tak bedzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:00 Czemu mnie obrazasz ? Moim zdaniem jestes OK Masz swoje poglady, ja mam swoje ... NIe musimy sie kochac ALe bez przesady z banowaniem ALe to twoj wybor Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:46 Wisłoku, obsesja to nie "poglądy". Lewy nie ma nic wspólnego z mundialem, wiesz... Dla osób postronnych, takie dziwaczne erupcje niechęci wobec niewinnego piłkarza, są niezrozumiałe i niepokojące. Bez urazy, ale strach by Cię było spotkać w ciemnej uliczce. Dodka zresztą też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 22:45 Ja jestem calkowicie niegrozny... Bez agresji wobec innych ludzi I nie mam obsesji wobec Lewego Po prostu go nie lubie, ale to nie oznacza wobec niego agreysywnych zamiarow... Poki co wolno jescze kogos nie dazc sympatia i o tym pisac Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 29.07.26, 09:36 wislok1 napisał: > Ja jestem calkowicie niegrozny... Mam nadzieję ;) Ja się wygłupiam tu na forum, nie przejmuj się tym. > I nie mam obsesji wobec Lewego Pozwolę sobie mieć inne zdanie. (Raczej nie: "wobec" tylko: "na jego punkcie") > Poki co wolno jescze kogos nie dazc sympatia i o tym pisac Wolno, wolno, ale ... Ileż można? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 16:33 Z innej beczki - Polska która osiągnęła 2 remisy z Holandią po 1:1 w eliminacjach (będąc tym samym na poziomie Maroka i Brazylii, bo Maroko zremisowało też z Holandią i Brazylią po 1:1) nie mogła awansować. Jakaś Szwecja została wywindowana w imię głupich zasad z 4 miejsca do baraży i jeszcze miała mecz u siebie, bez rewanżu w Polsce. Z drugiej strony drużyny spoza Europy trochę pokazały. Ale chyba tylko z Afryki. Z Azji zdecydowanie nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 19:39 Europa zostala zdecydowanie pokrzywdzona kosztem Azji Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 20:42 dziewczynaengina napisała: > Wisłoku, obsesja to nie "poglądy". Lewy nie ma nic wspólnego z mundialem, wiesz > ... Dla osób postronnych, takie dziwaczne erupcje niechęci wobec niewinnego pił > karza, są niezrozumiałe i niepokojące. Bez urazy, ale strach by Cię było spotka > ć w ciemnej uliczce. Dodka zresztą też ;) A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :) www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 21:28 engine8t napisał: > A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :) No ba. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam, kochany ;* > > www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg Ty oglądasz takie poppsychologiczne pitupitu?! Ble. Akurat to, o czym mówi koleś, nie pasuje do przypadku Wisłoka. On jako kibic nie myśli stadnie, opinie miewa niepopularne i ogólnie na forum prezentuje duża niezależność myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 22:24 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > A juz myslem ze ze mna jest cos nie tak... i dobrze myslem. :) > No ba. Pierwszy raz się z Tobą zgadzam, kochany ;* > > > > www.youtube.com/watch?v=TPHrdab61Xg > > Ty oglądasz takie poppsychologiczne pitupitu?! Ble. Akurat to, o czym mówi kole > ś, nie pasuje do przypadku Wisłoka. On jako kibic nie myśli stadnie, opinie mie > wa niepopularne i ogólnie na forum prezentuje duża niezależność myslenia O wile mneij stresow z ogladania takiego niz jakichs politycznych dupereli gdzie mnie starsza ze umre, ze zanim umre to mnie podatkami zawala i ze moje zycie bedzie coraz drozsze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 01.08.26, 22:41 engine8t napisał: > O wile mneij stresow z ogladania takiego niz jakichs politycznych dupereli gdzie mnie starsza ze umre, A co tu strasznego, sama prawda. Ty byś qrwa chciał żyć wiecznie?? ze zanim umre to mnie podatkami zawala i ze moje zycie bedzie coraz drozsze.. :) Płać i płacz :D Ja to popieram całym sercem 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Lewy w Chicago 02.08.26, 21:19 W Chicago już nie latają z siekierami :) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Lewy w Chicago 02.08.26, 21:39 dodekanezowiec napisał: > W Chicago już nie latają z siekierami :) Odrzuciłi siekiery i całują stopy Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Lewy w Chicago 03.08.26, 10:15 dodekanezowiec napisał: > W Chicago już nie latają z siekierami :) Nice try. Ale wislokowi się znudziło i nie da się podpuścić :P (w każdym razie mam taką nadzieję ;D) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 19:27 www.plotek.pl/celebryci/7,198201,32949758,afery-ciag-dalszy-ewa-woydyllo-znow-mowi-o-idze-swiatek-placi.html#s=BoxMMtImg2 Przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 19:34 Obstawiam starcza demencję. Przykro się to czyta, kobiecina odleciała kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Dla odminay cos poztywnego 04.08.26, 20:09 Dokladnie wlasnie tak Z tym sie juz nic nize da zrobic A taraz piekne wspomnienia Polska na Mundialu. RFN 1974 Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Dla odminay cos poztywnego 04.08.26, 20:22 3 bramki po blendach bramkarzy szczególnie Carnevali dał popalić… Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 20:15 dziewczynaengina napisała: > Obstawiam starcza demencję. Przykro się to czyta, kobiecina odleciała kompletni > e. Yebłłło jej. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Teraz jest afera tenisowa 04.08.26, 20:23 Baba chce zaistnieć- żenujące… Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Lewy w Chicago 28.07.26, 20:43 Juz pisalem kilka razy i to powtarzam; to nie jest jego wina, jest po prostu za stary i nie daje rady..... Wyzej nerek nie podskoczysz... TO jest jak z konczeniem kariery przez Stocha, tez mu sie zdawalo, ze jeszcze pociagnie i jeszcze cos ugra... ALe natury nie przeskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś