macabricus Re: Shell V-Power Racing - najmocniejsze z paliw 21.01.05, 20:15 aha, a co jesli mozna widziec, AFAIR szel wycofal sie ze sprzedazy wina marki wino...wiec co bedziesz tam tankowal? Link Zgłoś
karol0004 Re: Shell V-Power Racing - najmocniejsze z paliw 21.01.05, 20:16 ja sporadycznie.bardzo upodobalem sobie myjnie na shellu na targowku i przy okazji myjac samochod tankuje!! a wogole to od dobrych 3-4 lat tankuje regularnie na statoil!! Link Zgłoś
Gość: nienormalnyczłowek Re: Shell V-Power Racing - najmocniejsze z paliw IP: *.aster.pl 21.01.05, 20:22 sorki mialo byc najdrozsze z paliw Link Zgłoś
Gość: dolphin Re: Shell V-Power Racing - najmocniejsze z paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:07 ja niestety po tankowaniu na shellu odczuwam wyraźnie gorszą pracę silnika, dławi się, więcej spala, więc odpuściłem sobie ten koncern... p.s. jeśli chodzi o Poznań to odradzam Shella na ul. Jana Pawła naprzeciwko malty oraz przy lechickiej i piątkowskiej. albo miałem pecha albo chrzczą paliwo aż miło...(sprawdzone dane)nie nabierajcie się ludzie na slogany reklamowe typu V-power itp... pozdrawiam Link Zgłoś