black.iron 24.01.05, 22:00 jakiej stacji radiowej najchetniej sluchacie w trakcie jazdy po miescie a jakiej poza miastem? albo jakiej muzyki z kasety/CD? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krawczyk Re: lalala IP: *.crowley.pl 24.01.05, 22:02 niczego nie slucham. nie musze sie lansowac czy dowartosciowywac radiem. Link Zgłoś
apodemus Re: lalala 24.01.05, 22:10 To czego słucham zwykle :-) W większych miastach staram się wyłapać stację typu "złote przeboje", bo lubię muzykę lat 60-tych. W trasie niestety jest to rzadkość. Czasami uda się złapać Radio Plus, ale też nie wszędzie. Jak już nie mam wyboru to z bólem serca włączam Radio Bzdet. Przynajmniej wiadomości mają znośne, bo reszta to sieczka. Są rejony kraju, gdzie słychać tylko Radio M... Wtedy jadę w ciszy :-) Link Zgłoś
Gość: burak z caro Re: lalala IP: *.crowley.pl 24.01.05, 22:12 mam kasete "bajeru", tylko mi stale wkreca. Link Zgłoś
kollector Słuchanie radia to pozerstwo 24.01.05, 22:29 ale ja słucham trUjki (choć się zeszmacili) Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: lalala IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:40 a ja CB radia Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: lalala IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:47 tak a co ? MAN 442 pelen wypas prawie jak kawalerka . dzisiaj pomykan na Hiszpanie , no najpierw jeszcze Drezno, tam zaladunek i Pampeluna Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: lalala IP: *.crowley.pl 24.01.05, 22:53 i co? przez przeszlo 4 kkm bedziesz sluchal tylko cb? Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: lalala IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:06 prawie , nie, mam pare plytek roznej muzy no i corki , ktora razem ze mna dzisiaj pomyka. a ty czym pomykasz kolego. Link Zgłoś
black.iron Re: lalala 25.01.05, 03:34 e tam, nie znacie sie. najlepsze jest radio classic! puszczacie to to na fulla, opuszczacie szyby do konca i podjezdzacie z lokciem na zewnatrz i wyzyzywajaco-szpanerskim wyrazem facjaty na skrzyzowanie albo na przystanek. ludzie wokol naprawde jakos dziwnie reaguja na Straussa czy Brahmsa... Link Zgłoś
emes-nju Re: lalala 27.01.05, 15:09 O to, to, to! Nie wiem dlaczego, ale najplynniej (i najszybciej) jezdzi mi sie przy Requiem Mozarta. Najciekawsze jest to, ze w domu nie moge juz tego sluchac tak mi sie przejadlo. Lubie tez jezdzic przy delikatnym jazzie. Link Zgłoś
x-darekk-x Re: lalala 27.01.05, 16:37 w w-wie: radia 94 (the only rockin' fuckin' radio in this town!) poza zasiegiem radia 94: radio trojka Link Zgłoś
black.iron Re: lalala 27.01.05, 16:53 ta, radio 94 daje sporo radosci. podobnie 95.8, tylko czasami ciezko je zlapac w deszczowe/burzowe dni. zauwazylem (w sumie to pewnie nie dziwota), ze typ sluchanej muzy diametralnie wplywa na sposob, w jaki prowadze. najlepiej obrazuje to wskaznik sredniego spalania: muzyka spokojna, niemal transowa: 7 l / 100 km gitarowe wymiatanie, jakies umca umca: 8,5 - 9 l / 100 km jak obserwuje na drogach flegmatycznych kapelusznikow, albo z drugiej strony narwanych zazynaczy sluzbowych aut, to mysle, ze odpowiednia muza zrownala by ich do wlasciwego poziomu:) Link Zgłoś