Dodaj do ulubionych

Marea - prawie oldtimer!

IP: 213.25.197.* 27.05.02, 11:41
Mam prawie oldtimera!. W ofercie Fiata nie ma już Marei. Została tylko M.
weekend... Ciekawe czy będzie Stilo sedan a la Focus... brrrrr.
Obserwuj wątek
    • Gość: vd Re: Marea - prawie oldtimer! IP: *.krakow.topware.pl 27.05.02, 11:46
      podobno nie ma tylko w ofercie na Polske, bo bylo male zainteresowanie. Tez mam
      sedana i choc nigdy nie przepadalem za tym nadwoziem (auto zonki) to szybko
      sie przekonalem, szczegolnie do tej piwnicy z tylu :)
      • Gość: Mar Re: Marea - prawie oldtimer! IP: 213.25.197.* 27.05.02, 11:49
        Gość portalu: vd napisał(a):

> podobno nie ma tylko w ofercie na Polske, bo bylo male zainteresowanie. Tez mam
        >
        > sedana i choc nigdy nie przepadalem za tym nadwoziem (auto zonki) to szybko
        > sie przekonalem, szczegolnie do tej piwnicy z tylu :)

No tak - zamiast mamy Albeę - bleeeeeee. Ale z drugiej strony trudnos się dziwić,
        bo chociaż nadwozie piękne, to jakieś 2 lata temu cena zaczynała sie od 57 tys.
        za SX-a 1.6. To rozbój w biały dzień wziąwszy pod uwagę, że to przecież tylko
        czterodrzwowy kompakt. Ostatnio Maree sporo staniały - bodajże do niecałych 52
        tys.
    • Gość: Sławek Re: Marea - prawie oldtimer! IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 27.05.02, 16:25
      W sumie tak ;-) Ale w przeciwieństwie do Foki sedan (dla mnie to chyba nawet
      brzydsza niż Talia i s-ka) w wersi 1.8 i TD 100 (z tymi soczewkami z przodu)
      jest bardzo ładna.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka