Gość: dred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 02:31 może i to ciekawsza propozycja od TT,CLK i innych,ale za te pieniądze można mieć Mustanga-to wyjaśnia wszystko Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: LimaK Re: Alfa Romeo Brera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:18 piekna zeby jeszcze byla czerwona i miala tylny naped to bylaby pelnia szczescia ale jak bedzie 4x4 to juz bedzie cos i koniecznie V8 zapewne z polki Maserati Alfa wchodzi ostro do gry i tak 3mac Link Zgłoś
freiko Wyrastaja wasy 09.02.05, 18:03 Tylko mlode wloszki sa piekne! Bo pozniej wyrastaja wasy i ogolnie sie sypia. Link Zgłoś
Gość: noir Re: Alfa Romeo Brera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:33 jak mustanga to tylko fastbag gto taki jaki jeżdził w filmie bullit. a swoją drogą to ja najchętniej miał bym w swoim garażu fiata 125p, lancie delta integrale, evo VII, m5, no i oczywiście tą alfę.CUDO. nie jakiś tam pseudo gti o nadwoziu vana. Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Alfa Romeo Brera 07.02.05, 16:39 fastbag? chodzi ci o metode na kradzenie torebek damskich - wyrwac i spieprzac? :) Link Zgłoś
Gość: marek Re: Alfa Romeo Brera IP: *.ne.client2.attbi.com 03.02.05, 20:52 ha,ha,ha, ale porownanie. czy ty wogle siedziales kiedys w mustangu? przejedz sie to tez bedziesz sie smial. najlepiej takim z 4 biegowym automatem. Link Zgłoś
Gość: Mojo Re: Alfa Romeo Brera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:01 Mi się wyjątkowo nie podoba. Podobnie jak 147 i gt. Po tych dwóch trzeca brzydka alfa romeo. Cóz, czasy świetności dawno odeszły w niepamieć. Ale czy szkoda...polemizowałbym. Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Alfa Romeo Brera IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 19:54 Trochę uciekło z projektu Giugaro, ale nadal piękna i godna pożądania. Link Zgłoś
Gość: wicia Re: Alfa Romeo Brera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 15:50 mowcie co chcecie ale na moj kobiecy gust ...to jest pieknosc , ktora chcialaby jezdzic kazda kobieta z klasa... a wiec moze kiedys:) Link Zgłoś
Gość: rara Re: Alfa Romeo Brera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:25 fajne cacko, ale w korku to i w takim cacku nudno :) Link Zgłoś
rafal.gtv Re: Alfa Romeo Brera 07.02.05, 16:31 A ta????? moto.onet.pl/429,1,1,0,,,galeria_media.html Link Zgłoś
niki27 Mustang - pytanie 07.02.05, 16:49 Niech mi ktoś powie, jak się sprawuje "ultra-nowoczesna" tylna oś w Mustangu. Na różnych portalach inetrentowych piszą, że oś Panharda to rozwiązanie z lat 60. Ale z jakichś powodów Ford się zdecydował na to rozwiązanie. Jakie sa jego plusy, a jakie minusy? Pytam, bo szcvzerze przyznam, że nie wiem. Link Zgłoś