Dodaj do ulubionych

Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osiedl.??

IP: *.chello.pl 03.02.05, 01:31
Kilku dziadków ogrodziło po uzgodnieniu z administracją placyk i ściągają po
200 zeta miesięcznie .. Dużo to waszym zdaniem ?? Aha .. mowa o Warszawie ..
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:33
      110 płacę w Krakowie.
      • Gość: verte Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:37
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> 110 płacę w Krakowie.

Dużo nawet bardzo.To może na Żabińcu takie jaja?
    • Gość: verte Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:36
      100 złotych płaci mój kumpel za miejsce parkingowe w garażu podziemnym.Aha
      on go nie wynajmuje kupił go za 20 tys.(miejsce przyp.) ale i tak musi placić
      hłeh tak developer zagwarantował sobie zarządzanie budynkiem przez conajmniej
      rok i goli jak może.On raczej nie ma wyboru ale 2 stówy za jakieś miejsce
      pod chmurką i tyle że ogrodzone?Chyba nikt nie zmusza do tego?
    • michaelm3 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 01:54
      Około 20zł miesięcznie i taka cena utrzymuje się od paru lat!
      Parking strzeżony, ogrodzony,oświetlony, z automatycznym szlabanem:-) i
      dziadkami w budce!
      Lokalizacja - Warszawa!!!
    • mtkn Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 09:21
      ja place w Wawie 110+VAT na parkingu strzezonym i ubezpieczonym!!!

• woman29 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 09:24
      115 zł brutto (nubira,auta mniejsze chyba 80-90zł) Katowice
    • Gość: srajdek Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.chello.pl 03.02.05, 09:24
      ok 70 zeta miesiecznie- Warszawa, tylko że jest to czynsz za miejsce garażowe
      którego jestem właścicielem
      • szymizalogowany Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 10:53
        Gość portalu: srajdek napisał(a):

> ok 70 zeta miesiecznie- Warszawa, tylko że jest to czynsz za miejsce garażowe
        > którego jestem właścicielem

buhahahahahhahaah

niezły "właściciel" z ciebie, posiadasz skrawek betonu 1.8m * 4 m w obszczanym
        publicznym jakimś garażu i jeszcze musisz za to płacić 70 PLN na miesiąc

Zawsze wiedziałem, że developerzy to niezłe skunksy i trzeba się samemu budować.
        • woman29 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 15:50
          to jak placisz czynsz w mieszkaniu wlasnosciowym,ja wiem ze w niemczech to
          niepojete ze sie cos ma i jeszcze Miete placi.
    • karelgott Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 10:01
      95 zł/mc za miejsce na nieoświetlonym i nieogrodzonym parkingu. A do tego jak
      mi zawinęli na nim lusterka to miałem powazne problemy zeby odzyskac kase na
      zakup nowych. 12m c*95zł to juz chyba lepiej troche dołożyć i AC wykupić
    • Gość: wrrr Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:09
      160zl za miejsce na parkingu niestrzezonym. Jak ktos mi powie ze duzo i ze moge
      zrezygnowac to tylko powiem ze parking znajduje sie na ulicy Widok w Warszawie.
      Ten kto zna ta ulice wie ze to niewielka cena za luksus posiadania miejsca
      wolnego o kazdej porze dnia i nocy.
    • Gość: jajaj Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.devs.futuro.pl 03.02.05, 10:45
      miejsce parkingowe gratis, garaz stówe (w warszawie) - ale w tym ochrona,
      monitoring i szlaban
    • Gość: skocz w Poznaniu 20-25 / dzień IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.02.05, 10:55
      Nie wiem ile za miesiąc brali na moim osiedlu w Poznaniu, pewno kolo 200

ale za dzień brali zdziercy 20-25 zł

Wszystko przez to że brak konkurencji :) to bo raczej 2-3 pilnowane i ogrodzone
      parkingi na jednym osiedlu nie wchodzą w grę :)

---
      Pozdro
      skocz.pl/szok/

• purhed Re: w Poznaniu 20-25 / dzień 03.02.05, 15:46
        duże osiedle w dwustutysięcznym mieście na śląsku: 95zł brutto za dowolnie duży
        samochód do 3,5t.

_______________________________ ______
        jtd
    • Gość: rajder Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:56
      płace 150 zeta/mies za miejsce w garażu podziemnym - częściowo chroniony,
      zamontowane kamery, co jakis czas pojawia sie ochroniarz
    • Gość: Bono 250 zeta pod gmachem Biblioteki Osolińskich (W-wa) IP: *.chello.pl 03.02.05, 22:53
      parking podziemny
    • mejson.e Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 23:09
      45 zł miesięcznie - miasto powiatowe, 25 km od centrum Warszawy.

Królewsko z Ciebie zdzierają , rex...

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • Gość: rex Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.chello.pl 04.02.05, 01:19
        Jeszcze nie zdążyli bo dopiero kołuję brykę :PP ale muszę przyznać że cena
        powaliła mnie z nóg .. stąd moje pytanie na forum .. :PP
        █pozdrawiam█
    • chaladia Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 23:27
      Osiedle G... pod Warszawą (Gmina Nieporęt).
      Ochrona całego osiedla w tym dowolnej liczby samochodów - 130 zł/m-c od posesji.
      Portier przy szlabanie, dwóch patroluje. Domków 173.
      Utrzymanie terenów wspólnych - 90 zł j.w.
      W tym oświetlenie, zamiatanie, odśnieżanie.
      Ja mam dwa samochody, ale i tak trzymam je w garażu...
      • Gość: Tia:-) Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:01
        Osiedle L.. w Nieporęcie.
        Trzymam , jedno tryzmam w garażu a drugie na ulicy , mam pewność że nikt nie
        weźmie bo jest ustawiona kamerka 24h na dobę , za te dwa miejsca 0 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka