Gość: rex IP: *.chello.pl 03.02.05, 01:31 Kilku dziadków ogrodziło po uzgodnieniu z administracją placyk i ściągają po 200 zeta miesięcznie .. Dużo to waszym zdaniem ?? Aha .. mowa o Warszawie .. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: xxx Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:33 110 płacę w Krakowie. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:37 Gość portalu: xxx napisał(a): > 110 płacę w Krakowie. Dużo nawet bardzo.To może na Żabińcu takie jaja? Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:36 100 złotych płaci mój kumpel za miejsce parkingowe w garażu podziemnym.Aha on go nie wynajmuje kupił go za 20 tys.(miejsce przyp.) ale i tak musi placić hłeh tak developer zagwarantował sobie zarządzanie budynkiem przez conajmniej rok i goli jak może.On raczej nie ma wyboru ale 2 stówy za jakieś miejsce pod chmurką i tyle że ogrodzone?Chyba nikt nie zmusza do tego? Link Zgłoś
michaelm3 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 01:54 Około 20zł miesięcznie i taka cena utrzymuje się od paru lat! Parking strzeżony, ogrodzony,oświetlony, z automatycznym szlabanem:-) i dziadkami w budce! Lokalizacja - Warszawa!!! Link Zgłoś
mtkn Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 09:21 ja place w Wawie 110+VAT na parkingu strzezonym i ubezpieczonym!!! Link Zgłoś
woman29 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 09:24 115 zł brutto (nubira,auta mniejsze chyba 80-90zł) Katowice Link Zgłoś
Gość: srajdek Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.chello.pl 03.02.05, 09:24 ok 70 zeta miesiecznie- Warszawa, tylko że jest to czynsz za miejsce garażowe którego jestem właścicielem Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 10:53 Gość portalu: srajdek napisał(a): > ok 70 zeta miesiecznie- Warszawa, tylko że jest to czynsz za miejsce garażowe > którego jestem właścicielem buhahahahahhahaah niezły "właściciel" z ciebie, posiadasz skrawek betonu 1.8m * 4 m w obszczanym publicznym jakimś garażu i jeszcze musisz za to płacić 70 PLN na miesiąc Zawsze wiedziałem, że developerzy to niezłe skunksy i trzeba się samemu budować. Link Zgłoś
woman29 Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 15:50 to jak placisz czynsz w mieszkaniu wlasnosciowym,ja wiem ze w niemczech to niepojete ze sie cos ma i jeszcze Miete placi. Link Zgłoś
karelgott Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 10:01 95 zł/mc za miejsce na nieoświetlonym i nieogrodzonym parkingu. A do tego jak mi zawinęli na nim lusterka to miałem powazne problemy zeby odzyskac kase na zakup nowych. 12m c*95zł to juz chyba lepiej troche dołożyć i AC wykupić Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:09 160zl za miejsce na parkingu niestrzezonym. Jak ktos mi powie ze duzo i ze moge zrezygnowac to tylko powiem ze parking znajduje sie na ulicy Widok w Warszawie. Ten kto zna ta ulice wie ze to niewielka cena za luksus posiadania miejsca wolnego o kazdej porze dnia i nocy. Link Zgłoś
Gość: jajaj Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.devs.futuro.pl 03.02.05, 10:45 miejsce parkingowe gratis, garaz stówe (w warszawie) - ale w tym ochrona, monitoring i szlaban Link Zgłoś
Gość: skocz w Poznaniu 20-25 / dzień IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.02.05, 10:55 Nie wiem ile za miesiąc brali na moim osiedlu w Poznaniu, pewno kolo 200 ale za dzień brali zdziercy 20-25 zł Wszystko przez to że brak konkurencji :) to bo raczej 2-3 pilnowane i ogrodzone parkingi na jednym osiedlu nie wchodzą w grę :) --- Pozdro skocz.pl/szok/ Link Zgłoś
purhed Re: w Poznaniu 20-25 / dzień 03.02.05, 15:46 duże osiedle w dwustutysięcznym mieście na śląsku: 95zł brutto za dowolnie duży samochód do 3,5t. _______________________________ ______ jtd Link Zgłoś
Gość: rajder Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:56 płace 150 zeta/mies za miejsce w garażu podziemnym - częściowo chroniony, zamontowane kamery, co jakis czas pojawia sie ochroniarz Link Zgłoś
Gość: Bono 250 zeta pod gmachem Biblioteki Osolińskich (W-wa) IP: *.chello.pl 03.02.05, 22:53 parking podziemny Link Zgłoś
mejson.e Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 23:09 45 zł miesięcznie - miasto powiatowe, 25 km od centrum Warszawy. Królewsko z Ciebie zdzierają , rex... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś
Gość: rex Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.chello.pl 04.02.05, 01:19 Jeszcze nie zdążyli bo dopiero kołuję brykę :PP ale muszę przyznać że cena powaliła mnie z nóg .. stąd moje pytanie na forum .. :PP █pozdrawiam█ Link Zgłoś
chaladia Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie 03.02.05, 23:27 Osiedle G... pod Warszawą (Gmina Nieporęt). Ochrona całego osiedla w tym dowolnej liczby samochodów - 130 zł/m-c od posesji. Portier przy szlabanie, dwóch patroluje. Domków 173. Utrzymanie terenów wspólnych - 90 zł j.w. W tym oświetlenie, zamiatanie, odśnieżanie. Ja mam dwa samochody, ale i tak trzymam je w garażu... Link Zgłoś
Gość: Tia:-) Re: Ile płacicie za parkowanie na strzeżonym osie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:01 Osiedle L.. w Nieporęcie. Trzymam , jedno tryzmam w garażu a drugie na ulicy , mam pewność że nikt nie weźmie bo jest ustawiona kamerka 24h na dobę , za te dwa miejsca 0 zł Link Zgłoś