Gość: Nigga IP: 212.160.172.* 04.02.05, 10:21 Jak oceniacie te samochodziki? Gdzie znalezc jakies ciekawe info na ten temat? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kaia Re: Lancetti 04.02.05, 11:00 Lancetti to zdaje sie nazwa nowej nubiry ( daewoo) , a LACETTI to wersja Chevroleta. Chodzilo Ci o Lancetti czy Lacetti?:) Link Zgłoś
pascalek Lacetti 05.02.05, 13:37 Ja bardzo dobrze, 8kkm od września w hatchbacku 1.4 z klimą. Ładny, cichy, dużo miejsca w środku, fajne radyjko w standardzie. Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Lancetti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:03 Zakładam, że chodzi o te nowe "chevrolety". Nie wiem, jak się spisują, ale ostatnio widzę ich coraz więcej. Z zewnątrz nienajgorzej - ot takie sobie toczydełko, nie odrzuca wyglądem jak np. Dacia Logan ale też nie zwraca uwagi. W środku - typowa dla Daewoo tandeta i tanie wykończenie. Jeśli spisuje się toto jak Lanos i nie jest zbyt drogie, to czemu nie. Acha - Chevrolet to jest Corvette. A te autka to nadal Daewoo ;-) Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Lancetti IP: 212.160.172.* 04.02.05, 11:40 Za porownywalna kase i porownywalne wyposazene lepiej wziac Lacetti Hatchback czy Fabie Kombi? Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lancetti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:52 Nie wiem, co lepiej. Skoda to prawie Volkswagen, za to Lacetti jest ładniejsze. Ja bym się najpierw przejechał jednym i drugim, żeby porównać. Tak "na oko" to bym wybrał chyba tego Chevroleta, ze względu na nowocześniejszą linię. Link Zgłoś
Gość: Nigga Re: Lancetti IP: 212.160.172.* 04.02.05, 15:47 A jaki silnik jest w Lacetti? Daewoo? Psuja straszna? Link Zgłoś
robox Re: Lancetti 04.02.05, 16:18 Silniki to sprawdzone jednostki z poprzedniej nubiry czy lanosa.W poprzednich modelach najmocniejszy punkt auta jeżeli chodzi o awaryjność i przebiegi.Za podobne pieniądze w porównaniu z fabią większe auto, lepsze wyposażenie za to większa utrata wartośći (choć z tym do końca nie wiadomo). Link Zgłoś
Gość: MD Re: Lancetti IP: *.man.polbox.pl 05.02.05, 13:18 Kolejny przekonany przez marketing Skody, porównaj sobie wymiary tych aut i silniki. A na koniec cenę Skody i Lacetti z podobnym wyposarzeniem. skoda jest wściekle droga. Link Zgłoś