Dodaj do ulubionych

Sedany - samochody wieśniacze

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.02.05, 22:47
Żeby była jasność, mowa będzie tylko o sedanach, które mają także wersję
hatchback. Uważam, że ludzie kupujący takie auta to wieśniacza hołota.
Przecież każdy taki sedan jest projektowany jako hatchback, a potem doklejają
mu tylko kufer. A buraki myślą, że to zupełnie inny samochód, większy i
bardziej poręczny. Przecież bagażnik w sedanie w ogóle nie jest poręczny!
Nawet telewizora nie można przewieźć, nie mówiąc o lodówce. Ale wsiochy to
kupują, bo teraz sedany z dużym bagażnikiem są modne. Jak im potrzebny duży
bagażnik to niech sobie kupią kombi albo żuka, wieśniaki jedne.
Najbardziej denerwuje mnie hołota w następujących sedanach:
skoda fabia
renault megane
ford focus
toyota corolla
seat cordoba
vw bora
fso polonez
Obserwuj wątek
    • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.02.05, 22:51
      Zapomniałem o renault thalia na drugim miejscu
      • Gość: Malloy Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:55
        następny jebniety :(
        • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.02.05, 23:47
          Gość portalu: Malloy napisał(a):

> następny jebniety :(

Powiedzial piedolniety
      • Gość: zobaczzz renault thalia = zbiera mi sie na wymioty, ale juz IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.02.05, 12:49
        renault thalia = zbiera mi sie na wymioty, ale juz ford focus z tyłkiem wyglada
        ok, tak jak by go projektowali właśnie od początku :)

pozdro
        www.zobacz.glt.pl

• Gość: kacper Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:44
      z tym FSO POLONEZ to przegiąłeś szmato!!!
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.02.05, 23:47
        Gość portalu: kacper napisał(a):

> z tym FSO POLONEZ to przegiąłeś szmato!!!

W jakim sensie, padalcu?
    • Gość: chłopek Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:30
      ...wsiochu...ze wsi wylazłeś i na wieś wrócisz.

Daj se siana ośle.
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 11:25
        Gość portalu: chłopek napisał(a):

> ...wsiochu...ze wsi wylazłeś i na wieś wrócisz.
        >
        > Daj se siana ośle.

Fabia Sedan?
        Zgadlem?
    • Gość: paweł Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 00:36
      Witaj, dziękujemy za twoją dojrzałą i inteligentną opinię. Teraz możesz wracać z
      powrotem do przerzucania gnoju.
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 11:24
        Gość portalu: paweł napisał(a):

> Witaj, dziękujemy za twoją dojrzałą i inteligentną opinię. Teraz możesz wracać
        > z
        > powrotem do przerzucania gnoju.

To jakim sedanem jeździsz?
        • Gość: zaharias Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.chello.pl 05.02.05, 11:30
          nie chciało mi sie pisac na tego posta, ale chyba mnasz jakieś kompleksy
          związane z tym że zabrakło ci kasy na dopłate do wersji sedan, swojego
          wymarzonego samochodu...
          • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:30
            Gość portalu: zaharias napisał(a):

> nie chciało mi sie pisac na tego posta, ale chyba mnasz jakieś kompleksy
            > związane z tym że zabrakło ci kasy na dopłate do wersji sedan, swojego
            > wymarzonego samochodu...

Na nic mi nie zabrakło.
            Jeżdżę Focusem Hatchback i mi z tym dobrze. A Focusy Sedan do auta dla wsiochów.
    • szymizalogowany Re: Sedany - samochody wieśniacze 05.02.05, 11:29
      Ja nie wiem kto nimi jeździ i do czego służą itd. ale muszę przyznać, że są
      niesłychani ebrzydkie szczególnie Thalia, Fabia sedan i Megane Sedan.
      • Gość: NOE52 Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 11:40
        Dlatego następny będzie kombiak.
        • Gość: NOE52 Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 11:45
          Albo nie! Przecież napewno trafi się jakiś nawiedzony popapraniec co stwierdzi
          że do kombiaka to dobrze się mieszczą grabie i widły do gnoju.
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:32
        Ale ja wiem kto tym jeździ.
        Wsiochy, które myślą, że klasyczny sedan to szczyt klasy.
    • Gość: sedan Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: 81.219.88.* 05.02.05, 12:10
      następny porypaniec ...
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:35
        Gość portalu: sedan napisał(a):

> następny porypaniec ...

Uważaj na słowa wsiochu!
    • Gość: nnnn Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.chello.pl 05.02.05, 12:42
      ty ch..u popaprany idź pie///ć swoją babcię
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:36
        Chętnie, ale nie żyje.
    • wedel25 Re: Sedany - samochody wieśniacze 05.02.05, 15:16
      Mam fiata tempre, i uważam, że wygląda o niebo lepiej niż tipo, a bagaznik o pojemności 500 L to już coś i np tipo może się schować pod tym względem. I komfort jazdy jest wiele lepszy.
      • Gość: świeży Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:30
        Weźmy teraz na tapete kabriolety.Nimi zapewne jeźdźą ci co nóg nie myja?
        Qwa idiotyczny watek;)o tych sedanach
        • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:47
          A ty co? Pewnie marzysz o własnym sedaniku?
      • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.05, 16:38
        Nie rozmawiamy o struclach tylko o w miarę nowych samochodach.
        Widzę, że koniecznie chciałeś coś napisać.
        • Gość: mir Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.w2.optinex.pl / 80.51.144.* 05.02.05, 16:59
          antywsioch to straszny dupek.Nawet chyba nie o samochody mu chodzi. Po prostu
          wstydzi sie swego pochodzenia i tyle, przecież z daleka czuć,że albo jest ze wsi
          (co wcale nie jest niczym złym), albo ma jakieś straszne kompleksy.Pewnie życie
          w mieście zupełnie mu się nie udaje.....Wracaj na wieś(a jest tam czasami
          fajnie) zrelaksujesz się i Sedany wydadzą ci się piękne, albo zupełnie obojętne.
          Każdy jeździ czym chce i po co o tym pisać?
          • Gość: antywsioch Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.02.05, 13:32
            Fabia Sedan?
            • Gość: mir Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.w2.optinex.pl / 80.51.144.* 06.02.05, 15:19
              niestety tylko nówka passat, sedan.Dla mnie bomba.I wcale mi nie wstyd, a Tobie?
              • devote Re: Sedany - samochody wieśniacze 06.02.05, 15:28
                mam vw bora wspomnianego przez ciebie.dlaczego kupilem? bo samochod bardziej mi
                sie podoba niz golf4 i ma wiekszy bagaznik.pomimo tego ze klapa jest krotka to
                i tak jest bardzo dobrze.zabieram piec osob i 500 litrow bagazu,sprubuj zrobic
                to samo golfem z 300 litrowym bagaznikiem lub innym hatchbakiem.nie kupilem
                bory po to aby wozic lodowki czy telewizory.od tego sa trucki.

w hatchbaku bagaznik robi sie duzy jak jedzie 2 osoby.a co jak chcesz zabrac 5
                osob i bagaz? tylko mi nie pisz o bagaznikach dachowych lub przyczepach.
                • Gość: przaśna dziołcha antywsioku - więcej pokory IP: 83.238.160.* 06.02.05, 16:34
                  znałam takiego człowieka taki właśnie w twoim typie wypowiedzi z mercedesa
                  (śliczny był do wypadku) przesiadł się trwale na bolid dla inwalidów i tak
                  pomyka sobie w lecie swoim kabrioletem z balkonu do pokoju. Więcej pokory.
    • Gość: paweł Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.acn.waw.pl 06.02.05, 17:28
      Antywsioch też ma sedana - z przednią osią skrętną i mocą jednego konia.
      Przyspiesza za pomocą bata.
      • Gość: lolek Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:37
        No jebnięte ludki dawaj odpowiadać na jebniętego posta, moderować to forum i
        płakać do adminek że debilne jest.
    • ppppp1 Re: Sedany - samochody wieśniacze 06.02.05, 19:44
      Toyota Prius to dopiero wiocha.
    • Gość: lulek Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.02.05, 21:46
      Nie ma to jak thalia!
    • Gość: misiak Re: Sedany - samochody wieśniacze IP: *. / 213.76.161.* 07.02.05, 07:58
      A mi się sedany podobają. Np. S-klasa, albo Bentley TurboR. Uważam, że w wersji
      5 drzwiowej byłyby zwieśniaczone.
      :)))))))
      pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka