Dodaj do ulubionych

daewoo a sprawa wtorkowego meczu

IP: *.bmj.net.pl 02.06.02, 18:21
Aby polscy pilkarze skopali tylki pieprzonym azjatom za ich wynalazek daewoo
!!
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu 02.06.02, 19:01
      Ja bym skopał tyłki naszym decydentom, nie za wybór Koreańców, ale za wybór
      Daewoo. Gdybyśmy mieli w FSO np. Hyundaia, nie było by takiego problemu, choć z
      powodu ogólnego kryzysu w Korei jakiś problem by był, ale napewno nie aż taki.

Chaladia Bolandi
      • letalin Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu 02.06.02, 23:22
        chaladia napisał(a):

> Ja bym skopał tyłki naszym decydentom, nie za wybór Koreańców, ale za wybór
        > Daewoo. Gdybyśmy mieli w FSO np. Hyundaia, nie było by takiego problemu, choć z
        >
        > powodu ogólnego kryzysu w Korei jakiś problem by był, ale napewno nie aż taki.
        >
        > Chaladia Bolandi

A kto to decydował? Można o nazwiska prosić?
        • Gość: bObO Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: *.chello.pl 02.06.02, 23:40
          A kto mądrale jedne 5 czy 7 lat temu wiedział, że Daewoo tak kiepsko skończy he?
          • Gość: is300 Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: *.dyn.optonline.net 02.06.02, 23:43
            Sporo ludzi to wiedzialo he;
            • letalin Re: Po nazwiskach proszę.... 03.06.02, 00:34
              No kto wziął ? To coś co teraz jak wrzód na siedzeniu rośnie...
              Ja chcę wiedzieć kto wtedy o tych sprawach definitywnie postanawiał?
              • Gość: cc Re: spoko....mecz przep.. my IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 20:29
                Pojechał Kwaśniewski. Załatwi coś w sprawie Daewoo w zamian za podłożenie się w
                meczu z Koreą. Przegramy jak nic.
            • Gość: dziubek Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: 5.1R2D* / 10.56.142.* 04.06.02, 10:26
              Gość portalu: is300 napisał(a):

> Sporo ludzi to wiedzialo he;

Madry Polak po szkodzie...
      • syfek Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu 03.06.02, 22:56
        To nikt inny, a wlasnie zwiazki zawodowe sa winne upadlosci FSO.
        Ja bym ta zaraze wybil co do nogi.
        • Gość: Z^2 Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu IP: *.iung.pulawy.pl / *.opisik.pulawy.pl 04.06.02, 11:19
          syfek napisał(a):

> To nikt inny, a wlasnie zwiazki zawodowe sa winne upadlosci FSO.
          > Ja bym ta zaraze wybil co do nogi.

A kto nam panował 1996 roczku.
          • Gość: Artur Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu IP: *.toya.net.pl 04.06.02, 12:47
            Gdyby zwiazki nie rzadzily i zaklad mialby racjonalne podstawy do ekonomicznego
            dzialania GM z pewnoscia wlaczylby rowniez Zeran do swojej korony,a teraz
            bedzie tam rosl kisiel:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka