Gość: wojnar7 IP: *.bmj.net.pl 02.06.02, 18:21 Aby polscy pilkarze skopali tylki pieprzonym azjatom za ich wynalazek daewoo !! Link Zgłoś Obserwuj wątek
chaladia Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu 02.06.02, 19:01 Ja bym skopał tyłki naszym decydentom, nie za wybór Koreańców, ale za wybór Daewoo. Gdybyśmy mieli w FSO np. Hyundaia, nie było by takiego problemu, choć z powodu ogólnego kryzysu w Korei jakiś problem by był, ale napewno nie aż taki. Chaladia Bolandi Link Zgłoś
letalin Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu 02.06.02, 23:22 chaladia napisał(a): > Ja bym skopał tyłki naszym decydentom, nie za wybór Koreańców, ale za wybór > Daewoo. Gdybyśmy mieli w FSO np. Hyundaia, nie było by takiego problemu, choć z > > powodu ogólnego kryzysu w Korei jakiś problem by był, ale napewno nie aż taki. > > Chaladia Bolandi A kto to decydował? Można o nazwiska prosić? Link Zgłoś
Gość: bObO Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: *.chello.pl 02.06.02, 23:40 A kto mądrale jedne 5 czy 7 lat temu wiedział, że Daewoo tak kiepsko skończy he? Link Zgłoś
Gość: is300 Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: *.dyn.optonline.net 02.06.02, 23:43 Sporo ludzi to wiedzialo he; Link Zgłoś
letalin Re: Po nazwiskach proszę.... 03.06.02, 00:34 No kto wziął ? To coś co teraz jak wrzód na siedzeniu rośnie... Ja chcę wiedzieć kto wtedy o tych sprawach definitywnie postanawiał? Link Zgłoś
Gość: cc Re: spoko....mecz przep.. my IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 20:29 Pojechał Kwaśniewski. Załatwi coś w sprawie Daewoo w zamian za podłożenie się w meczu z Koreą. Przegramy jak nic. Link Zgłoś
Gość: dziubek Re: daewoo a sprawa wtorkowego meczu IP: 5.1R2D* / 10.56.142.* 04.06.02, 10:26 Gość portalu: is300 napisał(a): > Sporo ludzi to wiedzialo he; Madry Polak po szkodzie... Link Zgłoś
syfek Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu 03.06.02, 22:56 To nikt inny, a wlasnie zwiazki zawodowe sa winne upadlosci FSO. Ja bym ta zaraze wybil co do nogi. Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu IP: *.iung.pulawy.pl / *.opisik.pulawy.pl 04.06.02, 11:19 syfek napisał(a): > To nikt inny, a wlasnie zwiazki zawodowe sa winne upadlosci FSO. > Ja bym ta zaraze wybil co do nogi. A kto nam panował 1996 roczku. Link Zgłoś
Gość: Artur Re: podziekuj solidaruchom i innemu barachlu IP: *.toya.net.pl 04.06.02, 12:47 Gdyby zwiazki nie rzadzily i zaklad mialby racjonalne podstawy do ekonomicznego dzialania GM z pewnoscia wlaczylby rowniez Zeran do swojej korony,a teraz bedzie tam rosl kisiel:-))) Link Zgłoś