adamkrynicki 01.03.05, 18:08 Moja rodzina chciałaby kupić nowego Peugeota 206CC 1.6. Prosiłbym o informacje o tym modelu, a głównie o niezawodności, tj. jak często pojawia się w warsztacie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
radioaktywny Re: Peugeot 206CC 01.03.05, 20:04 Ja niestety posiadam inny model Peugeota, ktorym jezdze od pol roku (7000 km) i na razie (odpukac) jezdzi bez najmniejszych problemow. W tej chwili przy kupnie nowego Peugeota daja 4 lata gwarancji wiec robi sie to bardzo ciekawa oferta.... Link Zgłoś
dr.khan Re: Peugeot 206CC 02.03.05, 10:29 4 lata gwarancji ale tylko na model 307 ! a scislej 2 letnia gwarancja producenta + 2 letnia umowa przedluzenia gwarancji zapewne przedluzenie z mnostwem wylaczen www.peugeot.pl/locale/promo/index.php Link Zgłoś
mecyk Re: Peugeot 206CC 02.03.05, 02:05 o awaryjności trudno powiedzieć ze względu na niewielką liczbe sprzedanych samochodów.W pełnym roku sprzedaży z polskich salonów wyjechało 75 szt.W naszym klimacie i tak sporo.Jednak wypada nieco ponad 1 na salon.Jesli taki wóz wróci z awarią to mozna powiedzieć że awaryjność jest 100%,a jeśli nie wróci? Link Zgłoś
atp1 Re: Peugeot 206CC 02.03.05, 10:23 Osobiscie nie radze ci kupowac takiego automatycznego kabrioleta. Problem polega na tym ze, awaryjnosc po pewnym przebiegu jest duza, karoseria samochodu musi byc sztywna, typowe objawy to roznego rodzaju halasy i wibracje nawet po nie duzym przebiegu.Francuskie auta maja pelno tzw. drobnych lecz bardzo irytujacych bledow. Ja osobiscie posiadam 307,przejechalem 80 tys.km , osobiscie uwazam ze najlepsze standartowe auta to japonskie, mimo wszystko ze czesci rezerwowe sa cholernie drogie.Jestem mech.sam.z zawodu jak i dzialanosci. Link Zgłoś