tetika 21.08.12, 20:36 8 milionow dzis do wygrania a tu wchodze na forumi widze ze juz dobranocka zapanowala..... no trudno, zajrze jutro dzis nie mialam czasu, biegalam po miescie z kolezanka caly dzien Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: lotto 22.08.12, 07:50 hi.hi.... osobiscie niegram w zadne gry, czasami kupie tylko lotek taki do skrobania.... tez czasu nie mialam, dziergalam i skonczylam nowa chuste o. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: lotto 22.08.12, 09:06 Kazdy prowadzi wlasny tryb zycia i czasami trudno sie zsynhronizowac wszystkim o jednej porze, ale to tak Tetiko wyglada jak loteria... -Lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: lotto 22.08.12, 14:08 nic ciii nikt nie wygral teraz znow jest kumulacja za 3 pln to mozna zaszalec pewnie kupie dla sumienia spokojnosci Odpowiedz Link
kendo Re: lotto 22.08.12, 17:31 Teti taz mowilam Lusi, ze to takie forumowe "gadanie" ech,musi sie poduczyc co nieco, nigdy nie byla na zadnych forach.... grajacym zycze wygranej Odpowiedz Link
greis52 Re: lotto 22.09.14, 15:33 Padły trzy szóstki w Lotto. W Suwałkach szczęście graczowi przyniósł punkt Lotto przy ul. 11 Listopada. Wystarczył jeden zakład Lotto z Plusem za 4 zł, żeby wygrać ponad 4,4 mln zł. 1 milion zainkasuje gracz z Poznania, który kupił osiem zakładów na kilka losowań (sam wybrał ich liczby). Kolejny milion padł w Mosinie. Tu wielką wygraną przyniosło kilka zakładów na chybił trafił na jedno losowanie. Zakupiono je w kolekturze przy ul. Farbiarskiej. kurcze zazdroszczę bo kasa mi potrzebna od zaraz no ale żeby wygrywać to trzeba grać a nie tylko zazdrościć Odpowiedz Link
kendo Re: lotto 22.09.14, 15:39 o toz to Greis, ten co nie gra nie ma co nazekac ,ze nie wygrywa, trzeba byc w grze by wygrac-tak tu powiadaja-, moze i ja jakiegos lotka zakupie??albo zrapke, zycze wygranej od zaraz,zakup jeno cos do skreslania czy zdrapywania-tu mam na mysli,mozez sa w kraju takie do zdrapywania lotki jednorazowe.. trzymam kciuki ... Odpowiedz Link
slo-onko Re: lotto 22.09.14, 20:32 obecnie w Biedronce trwa zdrapkowa zabawa. losuje sie kupon ze zdrapka. bralam i zawsze byl ten sam napis " sprobuj ponwnie". wkurzylam sie i ostatnio nie wzielam, dostalam ochrzan od polowicy,ze darmo daja to tzreba brac. wzielam dzisiaj rzucajac zartem do aksjerki,ze maz mnie pogonil, a ona na to,ze juz 10 samochodow wylosowano !!! nie wiem czy powiedziala by powiedziec czy faktycznie losy sa szczesliwe dla niektorych. to wiec wzielam dzisiaj i co? to samo , mam probowac szczescia za grosz,chocby lizak,a tu nic, napis. Odpowiedz Link
kendo Re: lotto 23.09.14, 08:31 hi.hiiiiiiiiiiiiiiii Sloo, oczywiscie, slubny mial racje,jak rozdaja zdrapki to trzeba grac i miec 101 % w myslach,ze sie wylosuje autko...na tym polega gra i szczescie od losu--- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: lotto 23.09.14, 10:07 To prawda ten co nie gra nie ma szans, ale grajac i nic nie wygrywajac, to troche frustrujaca sytuacja,. Ja czasamiu tez cos skresle i wysle, ale raz na rok , i licze ze bedzie wlasnie dla mnie wielka wygrana. Odpowiedz Link
kendo Re: lotto 23.09.14, 10:54 liczy sie na duza wygrana, ale czlek sie cieszy nawet z tego ze wygral to co wlozyl .. i dalej marzy,ze nastepnym razem wpadnie ta najwyzsza wygrana... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: lotto 23.09.14, 11:15 *Kendo, o to chodzi, jak sie gra to sie ma ta nadieje. ale znam takich co wysylaja te same numery od lat i nie trafili miljonow. Odpowiedz Link
kendo Re: lotto 23.09.14, 11:18 otoz to....tez znam takich co tak robia i nic nie wpada, tak jak by maszyny mialy zakodowane ,ze te numery nie maja brac udzialu w losowaniu... Odpowiedz Link