devote 20.03.05, 13:48 www.auto-motor-und-sport.de/sixcms/media.php/23/jetta_450.84081.jpg jak wam sie podoba? tyle ze to nie prawdziwe zdjecie ale moze tak bedzie wygladal. Link Zgłoś Obserwuj wątek
oborovy Re: nowy bora kombi 20.03.05, 15:21 Wyglada jak kopia Akord, pozatym te wiejskie alufelgi i podobniez szyderdach tylko jako opcja razem z klima. Japonczycy juz niedlugo ich pogonia ... Link Zgłoś
liberia29 Re: nowy bora kombi 20.03.05, 15:53 oborovy napisała: > Wyglada jak kopia Akord Chodzi ci o Accord?Ten wielki tapczan na koloach,wyciosany siekiera z kawalka drewna?To najpaskudniejsze,najbardziej nieudane stylistycznie kombi,pokraka,jaka kiedykolwiek powstala,zero proporcji,elegancji. Link Zgłoś
oborovy Re: nowy bora kombi 20.03.05, 16:02 liberia29 napisa?a: > Chodzi ci o Accord?Ten wielki tapczan na koloach,wyciosany siekiera z kawalka > drewna?To najpaskudniejsze,najbardziej nieudane stylistycznie > kombi,pokraka,jaka kiedykolwiek powstala,zero proporcji,elegancji. Po polsku pisze sie akord ... nawet kiedys na Zeraniu ludzie pracowali na akord i nie bylo tyle badziewia co dzisiaj. A popatrz na ten wiejski tjunik na Slasku - ciekawe co o tym powiesz? Link Zgłoś
devote Re: nowy bora kombi 20.03.05, 17:03 oborovy napisała: > Wyglada jak kopia Akord, pozatym te wiejskie alufelgi i podobniez szyderdach ty > lko jako opcja > razem z klima. Japonczycy juz niedlugo ich pogonia ... wyglada jak wyglada a jakie twoim zdaniem sa nie wiesniackie felgi? nowa bora sedan jest narazie oferowana w usa i klima jest w standardzie. Link Zgłoś
dr.verte Re: nowy bora kombi 20.03.05, 20:52 Ludzi to potrafią doprawdy różnie postrzegać.Ja tam Accorda to nie widzę w tym ani ułamka raczej podobieństwo do Turka i takie samo nudziarstwo stylistyczne jak w innych modelach VW. Link Zgłoś
genefski Re: nowy bora kombi 20.03.05, 22:12 W Szwecji VW jest slabosprzedawany, glownie przez duza usetrkowosc i wysokie ceny napraw. Bora Kombi? Sam nie wiem, ale wyglada tuzinkowo ... jak dla robola. Link Zgłoś
siwy-55 Re: nowy bora kombi 23.03.05, 14:10 genefski napisała: > W Szwecji VW jest slabosprzedawany, glownie przez duza usetrkowosc i wysokie ce > ny napraw. > Bora Kombi? Sam nie wiem, ale wyglada tuzinkowo ... jak dla robola. Masz racje,nowa Skoda Octavia combi ladniej sie prezentuje,i chyba tansza ? Link Zgłoś